Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende kasilmalar ve agrilar cok siddetli belime falan vuruyor dun tuşe muayenesi yaptilar okadar kasilmaya baskiya hurmaya ve hareket ragmen 1 parmak bile acilma olmadigi gibi yasadigim agrilar nst de bile cikmadi şok oldum

Nst' de sancı olup olmadığını nerden anlıyoruz?bana doktor kagida bakip oo süper diyo,hic yorum yapmıyor.2 tane gösterge var kalp seklinde olan 130-140 lara falan dayanıyor, digeri bazen 5 te kalıyor cocuk teptikce 40 - 50 lere dayanıyor..
sancım çıksa söyler heralde

Guzel demesi bebegin kalp atisi normal seninde sancin yok demek istemis sanci olmamasinin neresi superse artik

Ben pisman oldum keske o ignenin falan stresini yasamasaydim bir de.
Direk uyutun deseydim.
Kendini geri it, olmadi, kimildama, falan falan bosuna gerildim.
Benlik diilmis.
Tek artisi bacaklarimi hemen hissetmedigim icin agrim 3 saat sonra falan basladi..
Guzel gaz cikmis ozaman cnm .bugn ve yarin agrin olur sonra azaliyor bugun benim baya gec ti acim
Gaz cikmadi ya ona ugrasiyorum kola ic dedi bana
Lactamil anne cayi ictim
yemek falan yedim.
Bakalim aksam yurucem biraz daha yeni 2. agri kesiciyi yaptilar soyleye soyleye.

Benimde 38+4 um Dr dan geldim suyum azalmış sancı yok.pazartesi su kontrolüne çağırdı yine 3.400 olmuş her an akşama bile doğuma gelirsin dedi bakalım bekliyoruz.benim iki çocuğum da 39 haftalık gelmişlerdi.cok kilo almasa artık iyidir onu doğurmak da zor

tr_lelli canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu üzüldüm spinalin kötü geçmesine senin tecrübeni merak ediyordum. Ben de hiç yapamam gibi düşünüyorum doktoruma söylüycem genel istiycem bakalım. Daha var bizim vaktimize ama kızımda genelde rahat etmiştim yine öyle olur inşallah yürüdükçe ağrılarım falan azalmıştı benim öyle hatırlıyorum baya yürümüştüm. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden belli mi

Bugün kontrolümüz vardı bizim de 33+3 deyiz bebeklerin durumu iyi dedi doktor çok şükür kız 1700gr erkek 2000gr olmuş. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var. Doktor o zamanki duruma göre sıkıntı görürsem 10 gün de hastanede yatırabilirim dedi. Süreci uzatmak için. Bakalım hayırlısı olsun inşallah

Ben artık bıraktım her şeyi, sabaha hazırlıyorum kendimi. Sardı korkular heyecanlar

O çayı eşim sordu düşük için kullanılıyor sağlık bakanlığı satışına izin vermiyor demiş aktar, adaçayı içiyorum arada hurmayı da bitirdim kilo yaptı

Darısı bize inş

Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün

Anali babalı büyüsün canım.
sagol canim
Canim ben kendi tecrubemi yazdim etkilenmeyin.
Belki senin rahat gecer.
24 saat dolunca taburcu edicez dediler.
Yarin öglene cikarim esim sabah gelecek.
Ben gaz cikaramadim ondan sancim var biraz.
Kalkip geziyorum ama.
rezene ictim, lactamil anne cayi ictim.
kahve ictim.
bitter yedim.
yemekde verdiler.
gece yine rezene icicem gaz olayi icin iyiymis bakalim.

Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün
Amin sagolasin

İnşallah çıkartırsın çabucak canım. Kızımda büyük tuvaletimi yapmadan çıkartmıyoruz demişlerdi. Hatta yemekte vermemişlerdi sadece çorba vermişlerdi. Benim tansiyonum düşmeyince 2 gün kalmıştım. Yürümeye çalış canım o iyi gelir inşallah. Evinizde daha rahat edersiniz inşallah

Amin canim
buyuk icinde henuz cikmadim bisi demediler onunla ilgili.

Allahim ya niye basliyorlarki kesmeye uyusmadan yaoff insallah bu sefer sorun olmaz cnm
[/QUOTE]
Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa

Ben de aynı durumdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…