Bende kasilmalar ve agrilar cok siddetli belime falan vuruyor dun tuşe muayenesi yaptilar okadar kasilmaya baskiya hurmaya ve hareket ragmen 1 parmak bile acilma olmadigi gibi yasadigim agrilar nst de bile cikmadi şok oldum
Guzel demesi bebegin kalp atisi normal seninde sancin yok demek istemis sanci olmamasinin neresi superse artikNst' de sancı olup olmadığını nerden anlıyoruz?bana doktor kagida bakip oo süper diyo,hic yorum yapmıyor.2 tane gösterge var kalp seklinde olan 130-140 lara falan dayanıyor, digeri bazen 5 te kalıyor cocuk teptikce 40 - 50 lere dayanıyor..
sancım çıksa söyler heralde
Ben pisman oldum keske o ignenin falan stresini yasamasaydim bir de.Canmm oncelkle hayrli olsn allah analo babali buyutsn darisi benm gibi bekleyenlere olsun.yasadgnin aynisni ben 2014 te kizimda yasadm bi heycanla gorcem die beklerken yanma falan hssetmye basladm midem bulandi bagrdm hatta kufr etmisim acidan sizn yaptigibz sezryenin falan die ozel hastaneydi yine.onlarda 10 dk uyuttular beni kendime geldgmde bebis fln ckmsti cok uzldm ona ben drwkt kokumu alsin istiodumm bundada spinal istiom bi unt belki ole olmaz i hastanenin anestezi doktoru iyi degl diolardi smdi baska sehrdeym belki bu iyidr die bebegmn her anini gormek istiorm tabi ama nasip.insallah bolca sutun olur skntsz emzrrsin.hepmz ole olurz insallahh
Gaz cikmadi ya ona ugrasiyorum kola ic dedi banaGuzel gaz cikmis ozaman cnm .bugn ve yarin agrin olur sonra azaliyor bugun benim baya gec ti acim
Anali babalı büyüsün canım.Ben dogum yaptim suan agrim var yazicam toparlaninca kizlar darisi dogumu bekleyenlerin basina
Benimde 38+4 um Dr dan geldim suyum azalmış sancı yok.pazartesi su kontrolüne çağırdı yine 3.400 olmuş her an akşama bile doğuma gelirsin dedi bakalım bekliyoruz.benim iki çocuğum da 39 haftalık gelmişlerdi.cok kilo almasa artık iyidir onu doğurmak da zorKızlar kontrolden geldim çatı muayenesi yaptılar ilk kendimi kastim ama açıkçası hicbirsey hissetmedimsuyu kilosu yolunda dedi hiç sancı çıkmadı daha gelmeyi düşünmüyor sanırım
Haftaya tekrar çağırdı 39 oluyor bakalım belki bu hafta doğar
Her hafta gittiğinizde çatı muayenesi yapıyorlar mı?
Ben artık bıraktım her şeyi, sabaha hazırlıyorum kendimi. Sardı korkular heyecanlarAhududu yapragi cayini ogrendim az once esimi aradim.aktarlara bakicak bulmasi pek kolay degilmis bulursa alicak o da sanci gelmesini sagliyormus bulabilirse hurma ve cayi kombo yapicama bide hint yagini duydum ama o biraz riskli goze almak lazim suan icin almicam acelem yok ama bi ilerleme de olmasi lazim
O çayı eşim sordu düşük için kullanılıyor sağlık bakanlığı satışına izin vermiyor demiş aktar, adaçayı içiyorum arada hurmayı da bitirdim kilo yaptıAhududu yapragi cayini ogrendim az once esimi aradim.aktarlara bakicak bulmasi pek kolay degilmis bulursa alicak o da sanci gelmesini sagliyormus bulabilirse hurma ve cayi kombo yapicama bide hint yagini duydum ama o biraz riskli goze almak lazim suan icin almicam acelem yok ama bi ilerleme de olmasi lazim
Ya cidden mi esimde aramis bulamamis bugunO çayı eşim sordu düşük için kullanılıyor sağlık bakanlığı satışına izin vermiyor demiş aktar, adaçayı içiyorum arada hurmayı da bitirdim kilo yaptı
Darısı bize inşMerhaba ben aldım.arkadaslar annem bugün geldi.ozel araç için çıkarttım.dr dan yazı aldım 36.hafta annem in adını soyadını yazdı imzaladı doğum için gelmesini rica ediyoruz falan diye dilekçe yazdı.onu e devlette yükledim.hasta yakini seçeneğini seçtim.bir gün içinde hemen dönüş oldu hemde annem 65 yaş üstü aldık.
Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsünKızlar sabah yatisim yapildi 10.30 da ameliyathaneye alindim.
Hemsireler falan spinal ol hemen agrin olmaz aksama yemek yersin falan diyip iyice gazladilar.
Dedim denemek istiyorum zaten ama panik yaparsam? hafif uyuturlar korkma dediler
Sagolsun hepside iyi ilgi alaka falan .
Hersey guzeldi Tansiyonum vs
Sonra spinale gectik insan kendini kasiyor ister istemez anestezi dr. surekli uyardi kimildama kimildama ama reflex.
uyustu bacaklarim doktorum geldi.
Kesiyi atti o ittirme kaktirmadan haric yanma hissettim ben karnimda
Hani sanki yaraya tuz atarsin yanar ya.
Dedim benim karnim yaniyo aciyo.
Doktor durdu tamam lellicim biraktim dedi.
Hafif sersemlettiler beni uyudum yani malesef goremedim bebegimi o an.
Bunyeden bunyeye degisir mi bilmem ama spinal bana göre diilmis.
Ama ameliyathanede islem bitince kendime gelmistim odaya falan cikmadan.
Bebegimi sordum hemen.
Cok sukur 3kilo 30gr cık minnos.
Cok bal cok
Hemsire gelip gidip yanaklarini sıkasım geliyor diyor.
Zorla emziriyoruz uyuyor aglamiyor öyle
Aldi mememi ilk yarim saat guzel emdi dura dura
Demin yine zorla uyandirmaya calistik emsin diye almadi mememi.
Simdi yine denicez..
Esim geldi odaya gordu eve yolladim oruclu oruclu kantinlerde bekliyo odada uzun durmasina musade etmediler.
Benim agrilarim basladi igne yapildi.
Ama hala agrim var nasil ayaga kalkarim bilmem.
6 da sondayi alip ayaga kaldircaklarmis karnima bastiriyorlar gelip gidip ama cok aciyo o kan pihtilari temizlensin diye dediler icinde kalmasin.
corba ictim.
3lt su
1 kola
ve nescafe iceceksin dedi doktorum odaya geldi.
Bir de ben tuplerimide baglattim.
Rabbim evlatlarima uzun omur saglik versin.
Olmayana nasip etsin.
yas aldikca zor oluyormus onu anladim.
sagol canimAnali babalı büyüsün canım.
Canim ben kendi tecrubemi yazdim etkilenmeyin.tr_lelli canım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu üzüldüm spinalin kötü geçmesine senin tecrübeni merak ediyordum. Ben de hiç yapamam gibi düşünüyorum doktoruma söylüycem genel istiycem bakalım. Daha var bizim vaktimize ama kızımda genelde rahat etmiştim yine öyle olur inşallah yürüdükçe ağrılarım falan azalmıştı benim öyle hatırlıyorum baya yürümüştüm. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden belli mi
Amin sagolasinGözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün
sagol canim
Canim ben kendi tecrubemi yazdim etkilenmeyin.
Belki senin rahat gecer.
24 saat dolunca taburcu edicez dediler.
Yarin öglene cikarim esim sabah gelecek.
Ben gaz cikaramadim ondan sancim var biraz.
Kalkip geziyorum ama.
rezene ictim, lactamil anne cayi ictim.
kahve ictim.
bitter yedim.
yemekde verdiler.
gece yine rezene icicem gaz olayi icin iyiymis bakalim.
Amin sagolasin
Amin canimİnşallah çıkartırsın çabucak canım. Kızımda büyük tuvaletimi yapmadan çıkartmıyoruz demişlerdi. Hatta yemekte vermemişlerdi sadece çorba vermişlerdi. Benim tansiyonum düşmeyince 2 gün kalmıştım. Yürümeye çalış canım o iyi gelir inşallah. Evinizde daha rahat edersiniz inşallah
Amin canim
buyuk icinde henuz cikmadim bisi demediler onunla ilgili.
Ben de aynı durumdaymSabah 8 de benimde doğumum var kızlar dün gece stresten fena ağladım eşim şokları yaşadı 9 ay boyunca sakin görünce bugünde iyiydim aslında ama şimdi yine başladı stres, korku, heyecan, panik hepsi bir arada sabahı nasıl edeceksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?