Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorum açılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
İnsaallah saglikla dogum yapmissinizdir foruma girdigimde hep sizin mesajlarinizi merak ediyordum bu aralar, günlerimiz yakin ve durumumuz ayni diye guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Gozun aydin canim Allah bahtini guzel yapsin kuzucugun darisi bana ve benim gibi bekleyenlere kuzucuk nasıl bol bol yürü yurudukce daha kolay toplaniyorsun Büyük ihtimal tup baglattigin için zorlandin bende düşünüyorum da korkuyorum sonradan bi sıkıntı olur mu diye çok da arastiramadim

Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Nitekim gercekden o kesiyide yanmayida hissettim.
Yok sen baski ittirme hissediyosun diyorlar.
Tam uyusmadan basladilar.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Diger doktorunda varmis bi okadar.
Keselim cikaralim hesabi kasap gibiler.
Odalar ful dolu.

Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Hemsire karnimi bacagimi silerken bir an once silim otekine yetisim cabasinda.
Birine sesimi yukselttim.
Siz silmeyin canimi yakiyosunuz verin bezi ben silerim dedim.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
[/QUOTE]
Benim ilk dogumum da da aynısını doktordan gördüm beni de uyusmadan kesti doktor Allah var hemşireler asistan doktorlar hasta bakici lar aile gibiydiler dogumda da sonrasında da çok ilgilendiler Allah razı olsun şimdi yine aynı hastanede doğum yapacam ama bu sefer dünya tatlısı bi doktorum var Herkese eşit.ilgili ve baba gibi abi gibi davranıyor Allah razı olsun dün çok moralim bozuktu ultrason biraz sıkıntı var diyince mesaj attı eşim. Dr. gece 1 de sesli cevap atmış hala hastanedeyim merak etme ben her zaman yanındayım hastalarımın diye devlette böyle bi doktor çok az rastlanir

Yaa cok sevindim bir umut oldu bana çünkü sezaryen oncesi herseyi denemek istiyorum tabii yine de gerek kalmaz insaallah..
Yani bebek inmeden suni verince sezaryen ihtimali artiyor fakst bu biraz da bizim sanciyi nasil karsiladigimiza da bagli

Dogum yapan arkadaşlarım sizdede aşırı terleme titreme oluyor mu ateşim yok ama titriyorum sonra ateş basıyor

Sağlıkla büyüt cnm insaAllah hayırlı.olsunnnn
Coook güzel bir duyguuubizede dua ett

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömrü olsun bebeğinin.

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım

Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk

Ayy kızlar sabah karnım ağrımaya kasılmaya başladı aman dedm beklediğim doğum sancısı mi ama hiç kesilmeyen bir ağrı :/
Sonra mide bulantimda başladı anladım ki usutmusum aman diyim kızlar dikkat edin ateş geliyor genelde çıplak geziyorum ama dikkat etmek lazım mis :/

Kızlar bu haftalarda sizede böylemi bebegim çok oynuyo çok hareketli canımı yakıyor
son zamsnlar benimde oyleydi cnm
Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Nitekim gercekden o kesiyide yanmayida hissettim.
Yok sen baski ittirme hissediyosun diyorlar.
Tam uyusmadan basladilar.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Diger doktorunda varmis bi okadar.
Keselim cikaralim hesabi kasap gibiler.
Odalar ful dolu.

Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Hemsire karnimi bacagimi silerken bir an once silim otekine yetisim cabasinda.
Birine sesimi yukselttim.
Siz silmeyin canimi yakiyosunuz verin bezi ben silerim dedim.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
[/QUOTE]

Devlet hastanesi mi özel hastane mi canım. Çok kötüymüş gerçekten hakkıyla hizmet veremeyeceklerse o kadar kişiyi neden aynı gün doğuma alıyorlarsa. Çok ilginç gerçekten hastaneler ya
[/QUOTE]
hayirlisi olsun cnm
Sancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorum açılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
kolay dogum olsun insallsh
Merhaba kızla 5 Mayıs'a hastaneye yattım gece 3 de doğum yaptım 1 gün sonra sarılık diye bebeğini kuveze koydular salgindan dolayı yanına koymuyorlar ben evde o hastanede bugün inşallah kavusacam
kavustunuzmu kuzuya allah ansli ba bali buyutsun
Kizlar dogum yaptim ama oglum emmedi yenidogan unitesine aldilar dua edin olur mu
aa hazalcim ya bir an once cikar insallah yavrucuk.mamadami yemedi
Dogum yapan arkadaşlarım sizdede aşırı terleme titreme oluyor mu ateşim yok ama titriyorum sonra ateş basıyor
aynen oluyor cnm lohusa atesimis
masallah cnm.allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…