İnsaallah saglikla dogum yapmissinizdir foruma girdigimde hep sizin mesajlarinizi merak ediyordum bu aralar, günlerimiz yakin ve durumumuz ayni diyeSancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorumaçılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
Gozun aydin canim Allah bahtini guzel yapsin kuzucugun darisi bana ve benim gibi bekleyenlere kuzucuk nasıl bol bol yürü yurudukce daha kolay toplaniyorsun Büyük ihtimal tup baglattigin için zorlandin bende düşünüyorum da korkuyorum sonradan bi sıkıntı olur mu diye çok da arastiramadimKızlar sabah yatisim yapildi 10.30 da ameliyathaneye alindim.
Hemsireler falan spinal ol hemen agrin olmaz aksama yemek yersin falan diyip iyice gazladilar.
Dedim denemek istiyorum zaten ama panik yaparsam? hafif uyuturlar korkma dediler
Sagolsun hepside iyi ilgi alaka falan .
Hersey guzeldi Tansiyonum vs
Sonra spinale gectik insan kendini kasiyor ister istemez anestezi dr. surekli uyardi kimildama kimildama ama reflex.
uyustu bacaklarim doktorum geldi.
Kesiyi atti o ittirme kaktirmadan haric yanma hissettim ben karnimda
Hani sanki yaraya tuz atarsin yanar ya.
Dedim benim karnim yaniyo aciyo.
Doktor durdu tamam lellicim biraktim dedi.
Hafif sersemlettiler beni uyudum yani malesef goremedim bebegimi o an.
Bunyeden bunyeye degisir mi bilmem ama spinal bana göre diilmis.
Ama ameliyathanede islem bitince kendime gelmistim odaya falan cikmadan.
Bebegimi sordum hemen.
Cok sukur 3kilo 30gr cık minnos.
Cok bal cok
Hemsire gelip gidip yanaklarini sıkasım geliyor diyor.
Zorla emziriyoruz uyuyor aglamiyor öyle
Aldi mememi ilk yarim saat guzel emdi dura dura
Demin yine zorla uyandirmaya calistik emsin diye almadi mememi.
Simdi yine denicez..
Esim geldi odaya gordu eve yolladim oruclu oruclu kantinlerde bekliyo odada uzun durmasina musade etmediler.
Benim agrilarim basladi igne yapildi.
Ama hala agrim var nasil ayaga kalkarim bilmem.
6 da sondayi alip ayaga kaldircaklarmis karnima bastiriyorlar gelip gidip ama cok aciyo o kan pihtilari temizlensin diye dediler icinde kalmasin.
corba ictim.
3lt su
1 kola
ve nescafe iceceksin dedi doktorum odaya geldi.
Bir de ben tuplerimide baglattim.
Rabbim evlatlarima uzun omur saglik versin.
Olmayana nasip etsin.
yas aldikca zor oluyormus onu anladim.
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
Yani bebek inmeden suni verince sezaryen ihtimali artiyor fakst bu biraz da bizim sanciyi nasil karsiladigimiza da bagliYaa cok sevindim bir umut oldu bana çünkü sezaryen oncesi herseyi denemek istiyorum tabii yine de gerek kalmaz insaallah..
Ayy hadi bak.gozunaydin cok sevindimSancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorumaçılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
Sağlıkla büyüt cnm insaAllah hayırlı.olsunnnnAçılma ve sancım olmayınca spinalle sezeryan oldum, çok şükür çok rahattı. Henüz ayaklarım uyuşuk, anestezi etkisi geçince çok ağrım olmaz umarım. Şu an rüyada gibiyim, hala kendime gelemedimBu bebek benim mi şimdi
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı hayırlı huzurlu bir ömrü olsun bebeğinin.Açılma ve sancım olmayınca spinalle sezeryan oldum, çok şükür çok rahattı. Henüz ayaklarım uyuşuk, anestezi etkisi geçince çok ağrım olmaz umarım. Şu an rüyada gibiyim, hala kendime gelemedimBu bebek benim mi şimdi
Gözün aydın sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah oğlunla canımKizlar dogum yaptim ama oglum emmedi yenidogan unitesine aldilar dua edin olur mu
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canımAçılma ve sancım olmayınca spinalle sezeryan oldum, çok şükür çok rahattı. Henüz ayaklarım uyuşuk, anestezi etkisi geçince çok ağrım olmaz umarım. Şu an rüyada gibiyim, hala kendime gelemedimBu bebek benim mi şimdi
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir an önce yanına gelir inşallah endişelenme.Kizlar dogum yaptim ama oglum emmedi yenidogan unitesine aldilar dua edin olur mu
Açılma ve sancım olmayınca spinalle sezeryan oldum, çok şükür çok rahattı. Henüz ayaklarım uyuşuk, anestezi etkisi geçince çok ağrım olmaz umarım. Şu an rüyada gibiyim, hala kendime gelemedimBu bebek benim mi şimdi
Kizlar dogum yaptim ama oglum emmedi yenidogan unitesine aldilar dua edin olur mu
son zamsnlar benimde oyleydi cnmKızlar bu haftalarda sizede böylemi bebegim çok oynuyo çok hareketli canımı yakıyor
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.Insallahh ozellkle uyaricam ise yararsaa
ya gercekden yani abartmiyorum inanin hissetmesem hissettim demem ama o igneyi vurupda kesmeye baslamalari 5dk icinde oldu.
Ben bacagimi hissediyorum diyorum oynatiyorum uyusur uyusmustur sana öyle geliyor dediler.
Nitekim gercekden o kesiyide yanmayida hissettim.
Yok sen baski ittirme hissediyosun diyorlar.
Tam uyusmadan basladilar.
Tamam bir sicaklik bir karincalanma oldu ama 5-7dk daha beklenmeliydiki tam uyusma olsun
Bebek etkilenmesin isi degil bu amaclari doguran coktu sadece bnm doktorum 6 sezeryan 3 normali vardi.
Diger doktorunda varmis bi okadar.
Keselim cikaralim hesabi kasap gibiler.
Odalar ful dolu.
Daha ben ameliyathaneden cikmadan oteki geldi genel istiyor diye konusmaya basladilar.
sesleri duyuyorum odamdan bu katda oda kalmadi alt katda oda kalmadi falan doktorlar hemsireler plan yapiyorlar.
serumum bitiyor kat hemsiresi ortada yok normal dogum var oraya gitmistim k.bakmayin diyor.
Hemsire karnimi bacagimi silerken bir an once silim otekine yetisim cabasinda.
Birine sesimi yukselttim.
Siz silmeyin canimi yakiyosunuz verin bezi ben silerim dedim.
Sustu ses cikaramadi.
Hep kosturuyorlar.
hayirlisi olsun cnmYa inan ben de boyleyim surekli squat yapiyorum tuvalet pozisyonu ev girgirlama topta ziplama gun icinde temizlik vs o kadar komik bir döngü oldu ki bide yoruldugumla kaliyorum hic kanala inmis gibi degil bu cocukhurma desen hergun yiyorum ama artik adacayi icmeye de basliycam umut fakirin ekmegi ben seyi merak ettim cocuk hic kanala girmeden acilma da olmadan suni verseler dogum baslar mi? Doktorum sanki oyle biseyler dedi pazartesi bir suni deneriz dedi ama ben o an kanal isine moralim bozuldugu icin anlayamadim sonradan aklima geldi
kolay dogum olsun insallshSancılar durmadı sabaha kadar, acile geldik. Açılmama baktılar. Çok az bi açılma varmış. Yatış yapıyoruz. Çok korkuyorumaçılmaya bakarken de kastım biraz canım yandı
kavustunuzmu kuzuya allah ansli ba bali buyutsunMerhaba kızla 5 Mayıs'a hastaneye yattım gece 3 de doğum yaptım 1 gün sonra sarılık diye bebeğini kuveze koydular salgindan dolayı yanına koymuyorlar ben evde o hastanede bugün inşallah kavusacam
aa hazalcim ya bir an once cikar insallah yavrucuk.mamadami yemediKizlar dogum yaptim ama oglum emmedi yenidogan unitesine aldilar dua edin olur mu
aynen oluyor cnm lohusa atesimisDogum yapan arkadaşlarım sizdede aşırı terleme titreme oluyor mu ateşim yok ama titriyorum sonra ateş basıyor
masallah cnm.allah anali babali buyutmeyi nasip etsinAçılma ve sancım olmayınca spinalle sezeryan oldum, çok şükür çok rahattı. Henüz ayaklarım uyuşuk, anestezi etkisi geçince çok ağrım olmaz umarım. Şu an rüyada gibiyim, hala kendime gelemedimBu bebek benim mi şimdi
Gecmis olsun cnmAyy kızlar sabah karnım ağrımaya kasılmaya başladı aman dedm beklediğim doğum sancısı mi ama hiç kesilmeyen bir ağrı :/
Sonra mide bulantimda başladı anladım ki usutmusum aman diyim kızlar dikkat edin ateş geliyor genelde çıplak geziyorum ama dikkat etmek lazım mis :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?