Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ahhh reflü kizlar bebişler ne durumda bu reflü yé alışamadım ne yapacağımı şaşırdım ilaçlarınu düzenli veriyorum bir saat geçtikten sonra yatağına koyuyorum bakı yorum kusmus uyku sıfır

amin canım sağolasın ömrümüzden ömür gitti valla... perşembe günü özel doktor randevusu aldık bakalım kuşuma bir de orda baksınlar

Kızlar bende 80 kilo ile doğuma girdim 72 tim şuan bebeğim 8 günlük biraz daha şişim var ayaklarımda
benim de ayağımda çok şişim var 7. gündeyim hala gitmedi. dr yukarı kaldır otururken dedi ama ayaklarımı kaldırıp uzanamıyorum ki sezeryanlı loğusa gibi sürekli iş evde...kaynanam benimle ama insan kendi annesi olmayınca iş buyurmaya çekiniyor maalesef

kızlar sizin bebişler tek göğsü kaç dk emebiliyor ? benimki 1 haftalık henüz 20 dk geçemedi maalesef. az değildir umarım bir de her öğün 45 cl mama almadan doymuyor bence huzursuzlanıyor. daha düne kadar 30 cl içiyordu. kocam da " çok mama veriyoruz "diye beynimi yedi "çocuk aç doymuyor "diyorum anlamıyor. gerçekten insanı durduk yerde loğusa depresyonuna sürükleyecek...yani aç bebeği tabi ki insan anlıyor... bu arada sütüm artsın diye de sağım yapıyorum 15 er dk ...bu sağımlardan sonra sütüm daha çok gelmeye başladı sanki. benden başka sağan var mı?

Bez olayı bende de böyle nefret ediyor resmen temizlenmekten. Bir de her emzirmeden önce gaz alınmasını ister. Emdikten sonra değil nedense.

Bez olayı bende de böyle nefret ediyor resmen temizlenmekten. Bir de her emzirmeden önce gaz alınmasını ister. Emdikten sonra değil nedense.
Huylu bizimkiler Bende resmen bez alınacağı zaman strese giriyorum yine ağlayacak diye bide bi seferde emmiyo memeyi bırakıyo uyuyup hop gaz İçin ovalamaya başla gazı çıkarıyo tekrar meme

Kizlar gunaydin ayaklarim bu hali aldi oynatinca ayagimin ust kismindaki sislikler lop lop oynuyor artik ayrica parmaklarim cok aciyor yururken ve gorebiliyorsaniz eger sol ayaginda 3 tane morluk var ayrica cok sinirliyim niye boyle ki bilgisi.olan var mi

Eklentiler

• 20200517_183823.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200517_181125.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 39
Amin inşaallah...kucağına aldigin an herşey değişiyor..Ne güzel Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah...bende doğumdan sonra çok fazla duygusallasirim analigin doğasında var geçiyor bir zmzn sonra normale dönüyorsun

Reflu olduguni nasil anladiniz canim bnm oglumda surekli kusuyor gazi cok gaz damlasi vermiyeyim sabaha kadar oturrz heralde birde reflu yataginin titresimi sayesinde az biraz rahat ediyiruz

Ay canım benimde tek ayağım öyleydi parmaklarımı yukarı kaldıramıyordum geçti ama su bol iç tuz tüketme

Doktor bana sakin yastik yastik kullanma dedi tabi reflu degildi ama oglum ne kadar sut icerse hep kustu bende kafasini vucudunu rampa gibi biraktim cok sukur artik kusmuyo emzirirken daha dik tutuyorum

Ay canım benimde tek ayağım öyleydi parmaklarımı yukarı kaldıramıyordum geçti ama su bol iç tuz tüketme
Valla gunde 3 4 lt iciyorum ama daha beter oluyo sanki birde ben devlette dogurucam cuma gunu 41 e giricem sonra araya 9 gun karantina giricek poliklinikler kapali miad asimlarinda 2 3 gunde 1 nst ye cagiriyolar nasil olucak anlamadim vasita yok poliklinik yok ayrica kordon bagi sorunlu zaten acaba cumaya kadar suni verirlermi ki cunku karantina donusu 42 ye girmis olucak bebegin sagligindan nasil emin olucaz ki

Normale dönmezsem zaten ver elini psikiyatrist antidepresan şükür ki geçici

Sagol canim. Benim de nerdeyse 3 hafta geri. Ve diyet yaptirdiklari icin icimde hep bir suphe vardi zaten. İlk bebegimde hic boyle seyler olmamisti..sinirsizca yemistim ama onda

Bunlarda bir doktorun önerdikleri, özellikle süt arttırıcı damladan memnun olacak çok. Göğüs içinse kalkan mi yoksa balmumu mu daha iyi olur bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200516-212725_Instagram.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20200516-212800_Instagram.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…