Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sen lohusasin bu günlerinin tadını çıkar eğer kayınvaliden desteğe geldi ise uzak ayaklarını dinlen :) sen kendi çocuğuna bak millet sana baksın herkez çocuk diye ölüyor ama o çocuğun sana seninde sakinlige huzura ihtiyacın var hiç kendini üzme başkaları için

Ayakların 1 haftaya geçecek inşallah pıhtı pıhtı sonra gelecek şimdi normal kanama olur yinede doktoruna sormalısın

Aynen benimkide öyleydi 17.günündeyim maşallah şişlik kalmadı az sabr geçecek hepsi korkma sakin

Bende dogurmadim canim
hayirli vakitte gelsin kuzucuk
sagol cnm tesekkur ederim❤
baya sismis kuzum.benim ikincide boyle olmustu tatli da su tutar yiyormusun tatli.

hayirli vakitte gelsin kuzucuk
sagol cnm tesekkur ederim❤
baya sismis kuzum.benim ikincide boyle olmustu tatli da su tutar yiyormusun tatli.
Hemdr nasil tutamiyorum ki kendimi surekli tatli cekiyor canim yemezsem gece uyuyamiyorum o derece

Kizlar birsey sorucam benim cuma gunu miadim doluyor 40+0 olucam yani 41 e giriyorum devlette dogum yapicam.fakat sorun şu ki bebek bildiginiz gibi tek umblikal arterli yani riskli gebelik.ama araya 9 gun karantina girecrk ve dondugumuzde bebek 42 ye girmis olacak miad asimlarinda dr lar 2 3 gunde bir nst ye cagiriyor ama devlette poliklinikler kapali buyuk ihtimallede diger cocuklarim normal dogdugundan bekletecekler peki ben bebegin sagligindan nasil emin olucam anlamadim bir fikri olan var mi? Karantinada vasita yok esim calisiyor izin alamiyor haliyle cocuklari birakicak yer olmadigindan ben 3 gunde 1 nst ye de gidemem dr a soylesem banane muamelesi yapar

Bence bekletmeyebilirler ya suni ile yada sezeryan ile alırlar diye düşünüyorum .. haftası da dolmuş olacak ç0nkü dediğin gibi karantina olayıda olunca bekletmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…