benim de ayağımda çok şişim var 7. gündeyim hala gitmedi. dr yukarı kaldır otururken dedi ama ayaklarımı kaldırıp uzanamıyorum ki sezeryanlı loğusa gibi sürekli iş evde...kaynanam benimle ama insan kendi annesi olmayınca iş buyurmaya çekiniyor maalesef
Sen lohusasin bu günlerinin tadını çıkar eğer kayınvaliden desteğe geldi ise uzak ayaklarını dinlen :) sen kendi çocuğuna bak millet sana baksın herkez çocuk diye ölüyor ama o çocuğun sana seninde sakinlige huzura ihtiyacın var hiç kendini üzme başkaları için
Merhaba lar çocuk doğunca pek giremiyorum artık 3 çocuklu yaşam a alışmak gece uykusuz bizim prenses.bisey soracağım.kanamaniz nasıl benim az ve pihtisiz yani parça parça biseyler gelmeli o yok.ayaklarim ve ayak bileklerim davul gibi şiş anormal bişey var Çarşamba Dr kontrolüm var ama sizde de böyle bişey yaşayan var mı
Kizlar gunaydin ayaklarim bu hali aldi oynatinca ayagimin ust kismindaki sislikler lop lop oynuyor artik ayrica parmaklarim cok aciyor yururken ve gorebiliyorsaniz eger sol ayaginda 3 tane morluk var ayrica cok sinirliyim niye boyle ki bilgisi.olan var mi
Eee biz bekliyenler olarak sabırsızım ama hayırlısıyla saglık la dogsunlar kızım 36 haftalık dogdun o yüzden bunun zamanında dogmasını istiyorum o yüzden gününde gelsin istiyorum
Çok teşekkur ederim.zaten dün idrar çok yapmayınca dr sussuz kalmış beslenememis yeteri kadar dedi biberonla vereceksin başka alternatifin yok dedi yanımda ua buna da bin şükür keyfi olarak memeyi alıyor ona da şukur enazindan kokumu biliyor senin prensesin de hayırlı uğurlu olsun Allah anali babalı büyütun inşallah Rabbimé bin şükür bu melekleri yolladı bize bu gruptaki herkes anne melek çok şükür darısı Hamis arkadaslara
Kizlar gunaydin ayaklarim bu hali aldi oynatinca ayagimin ust kismindaki sislikler lop lop oynuyor artik ayrica parmaklarim cok aciyor yururken ve gorebiliyorsaniz eger sol ayaginda 3 tane morluk var ayrica cok sinirliyim niye boyle ki bilgisi.olan var mi
Kizlar birsey sorucam benim cuma gunu miadim doluyor 40+0 olucam yani 41 e giriyorum devlette dogum yapicam.fakat sorun şu ki bebek bildiginiz gibi tek umblikal arterli yani riskli gebelik.ama araya 9 gun karantina girecrk ve dondugumuzde bebek 42 ye girmis olacak miad asimlarinda dr lar 2 3 gunde bir nst ye cagiriyor ama devlette poliklinikler kapali buyuk ihtimallede diger cocuklarim normal dogdugundan bekletecekler peki ben bebegin sagligindan nasil emin olucam anlamadim bir fikri olan var mi? Karantinada vasita yok esim calisiyor izin alamiyor haliyle cocuklari birakicak yer olmadigindan ben 3 gunde 1 nst ye de gidemem dr a soylesem banane muamelesi yapar
Kizlar birsey sorucam benim cuma gunu miadim doluyor 40+0 olucam yani 41 e giriyorum devlette dogum yapicam.fakat sorun şu ki bebek bildiginiz gibi tek umblikal arterli yani riskli gebelik.ama araya 9 gun karantina girecrk ve dondugumuzde bebek 42 ye girmis olacak miad asimlarinda dr lar 2 3 gunde bir nst ye cagiriyor ama devlette poliklinikler kapali buyuk ihtimallede diger cocuklarim normal dogdugundan bekletecekler peki ben bebegin sagligindan nasil emin olucam anlamadim bir fikri olan var mi? Karantinada vasita yok esim calisiyor izin alamiyor haliyle cocuklari birakicak yer olmadigindan ben 3 gunde 1 nst ye de gidemem dr a soylesem banane muamelesi yapar
Bence bekletmeyebilirler ya suni ile yada sezeryan ile alırlar diye düşünüyorum .. haftası da dolmuş olacak ç0nkü dediğin gibi karantina olayıda olunca bekletmezler