39+3 den selam olsunkaç kişi kaldı acaba doğurmayan????????????? gerçi mayısın bitmesine daha var tablo güncelledim doğuranlardan gözümden kaçan olabilir mesaj atın bana.)))))))))))))))))))
Kendi sancin gelirse suni sanci dogumu hizlandirir. Ama dogum baslamadan verilirse pek bi sonuc alinamiyor genelde. Sonu sezaryenle bitiyorBen de almak istemiyorum . Zaten senin sancınla aynı dedi de inanmadım tabi. Artık hayırlısı bakalım ne zaman nasıl olack
Aynen cnm ondan istemiyorum zatenKendi sancin gelirse suni sanci dogumu hizlandirir. Ama dogum baslamadan verilirse pek bi sonuc alinamiyor genelde. Sonu sezaryenle bitiyor
Ne zaman cogalacagi kisiye gore dgisisr canim sen laktamildir rezenedir cogaltmaya calisIlk 1 ay süt cok gelmeyeceği için gunde 6 kez 15 cc ile destekleyelim dedi emziriyorum sürekli bazen 2 saati bile bulmuyor bi fışkıra fiskira gelseydi ne zamn cogalir acaba
Rezene iciyorum en cok uyuyunca geliyor ama oda ne mumkunNe zaman cogalacagi kisiye gore dgisisr canim sen laktamildir rezenedir cogaltmaya calis
Gecenlerdr baska birine daha soylemistim benim 2.kizimda sutum azdi aktardan kuru borulce almistim sogan sarimsak zeytinyag limon falan salarasini yapip yerdim oyle bir sut yapti ki emzirmeyi biraktiktan sonra 1 yil daha sutum.kesilmediRezene iciyorum en cok uyuyunca geliyor ama oda ne mumkunhayirlisi balalim insallah gelir ve mama icen bi bebek olmaz cunku kolik olma riskide fazlalaşıyor mama icen bebeklerin
Ay ben daha doğurmadım..dua et banaaa
Bende kaldımm ☝☝
Ben doguramiyorum
HEPİNİZE DUA EDİYORUM CANLARIM HAYIRLI VAKİTTE GELSİN KUZULARINIZ SAĞLIKLA , KOLAY DOĞUMLARLA GELSİN İNŞALLAHHHHH39+3 den selam olsun
Kordondan gecen damar sayisi azsa sen yesen de pek faydasi olmaz. Hem kilolu olursa dogum zor olurKızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Kızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Kızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Kalsiyum bebege epey kilo yapiyor. Sut, yogurt, kasar peyniri. Takviye kalsiyum da alabilirsinizKızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Doğru haklısın canım benim ikinci bebek. İlki normaldi. Dediğin gibi çok kilolu olursa zor olur dogumKordondan gecen damar sayisi azsa sen yesen de pek faydasi olmaz. Hem kilolu olursa dogum zor olur
Sorma canım bnde de gebelik şekeri çıktı. Bnde arada açlık tokluk şekerine bakıyorum. Muz ve hurmayı çok yemiyorum. Bakalım yesil mercimek ye demişti Dr. Onu yiyorum. Çarşamba tekrar gitcem. İns ideal kilosunda olur. Benim bebişin cinsiyeti erkek. İlk çocuğum kızdı. Kızım 3.200 doğmuştu. Bu sefer kilo alımı az olduCanim seni cok iyi anliyorum. Tam olarak ayni durumdayim. Seninki kiz mi?
Ben 35+1de gittim. 2225 gr dedi. Ben gebelik sekeri icin diyet yapiyorum. Diyetisyen hamilerle calisan birisi. Ne verdiyse harfiyen uyuyorum..diyetin disina cikamam zaten simdi bile biraz yuksek cikiyor aclik sekerim. Bu sefer de bebegin organlarinda sikinti olur dediler. Ki oyle bir suphemiz de var.
Bana da diyetisyenine soyle proteini arttirsin dedi. Zaten biraz az geliyordu o diyet bana. Simdi gunde 240 gr et/tavuk/balik yiyorum. Ceviz ve badem var diyetimde. 2 yumurta var. Diyetisyen bir de 1 yemek kasigi tahin ve 1 tatli kasigi pekmez verdi. Bu iyi arttiriyormus bebegin kilosunu. Senin seker sorunun yoksa bol bol ye
Sorma canım bnde de gebelik şekeri çıktı. Bnde arada açlık tokluk şekerine bakıyorum. Muz ve hurmayı çok yemiyorum. Bakalım yesil mercimek ye demişti Dr. Onu yiyorum. Çarşamba tekrar gitcem. İns ideal kilosunda olur. Benim bebişin cinsiyeti erkek. İlk çocuğum kızdı. Kızım 3.200 doğmuştu. Bu sefer kilo alımı az oldu
Canim benim bebegimin kordonu tek arter tek ven yani kordonda ki bebegi besleyen damar sayisi 1 24 haftaliktan itibaren gelisimi 3 hafta geriden geliyordu dr bol istirahat yrmrk ye ve sol tarafina yat demisti birde ne yersen ye bebegr gidecek olan gida belli 35 haftalikken falan dogar hatta 2.5 kiloyu zor gorur demisti ta ki 34.haftaya kadar bu surede herzaman ki gibi beslendim ve bol istirahat ettim 34 haftada bir anda arada ki farki kapatmaya basladi ve 35 haftada dogum falan da olmadi hatta 40 haftayi gorduk suan 3650 kg ve 52 cmKızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Ayrica 2430 da cok iyi bir kilo haftasina gore 2 hafta geri veya ileri olmasi nornalKızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Bana da karın ölçüsü geri dedi. İlk başlarda hep uyumlu gitmişti.Tam ayni durumdaymisiz..benim ilki de kizdi. 40+0 da 3300 gr dogdu. Hep haftasiyla uyumlu gitmisti. Ama ondayken seker cikmamisti. Cok guzel yemistim. Bunda da boyu haftasiyla uyumlu, karin olcusu geri
Benim bebeginde karin gelişimi geriden geliyor, doktor protein ağırlıklı beslen dedi ama 2 haftaya kadar geri olmasını normal karşılıyoruz, miadinda doğan bir bebek için 2500 ve 4000 kg arasında olması bizim icin normaldir dedi. Şuan daha 35.haftadasın canını çok sikicak bişey yok emin ol. Benin kızım 35+1 de 2410 gr doğmuştu, hiç sağlık sorunu olmadi çok şükür be daha ilk aydan toparladı kendini, şuan 4.5 yaşında ve yaşıtlarından ilerde gelişimi. O yüzden kiloyu çok kafana takma,.elinden geldiğince kaliteli beslen. Gerilikte 2 haftadan fazla olmadığı sürece çok önmli değilKızlar geçen hafta çarşamba günü Dr kontrolü vardı. 35+4 haftalıkken bebegin gelişimi iki hafta geriden geliyor dedi Dr. 2.430 Gr olmuş. Bebegin kilo alması için ne yapmam lazım. Kaşar peyniri muz ve hurma filan yiyorum. Baya moralim bozuldu. Ama sağlıklı olsun da artik
Maşallah canım çok sevindim. İçimi rahatlattin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim benim bebegimin kordonu tek arter tek ven yani kordonda ki bebegi besleyen damar sayisi 1 24 haftaliktan itibaren gelisimi 3 hafta geriden geliyordu dr bol istirahat yrmrk ye ve sol tarafina yat demisti birde ne yersen ye bebegr gidecek olan gida belli 35 haftalikken falan dogar hatta 2.5 kiloyu zor gorur demisti ta ki 34.haftaya kadar bu surede herzaman ki gibi beslendim ve bol istirahat ettim 34 haftada bir anda arada ki farki kapatmaya basladi ve 35 haftada dogum falan da olmadi hatta 40 haftayi gorduk suan 3650 kg ve 52 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?