Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah razı olsun inan içimi rahatlattiniz. Sağlıklı olması tabi daha önemli. Doktorlar baya moral bozabiliyor.

Rezene iciyorum en cok uyuyunca geliyor ama oda ne mumkun hayirlisi balalim insallah gelir ve mama icen bi bebek olmaz cunku kolik olma riskide fazlalaşıyor mama icen bebeklerin
Evet uyuyup dinlenince 3 litre su icince fazlalasiyor bnmde insallh mamaya ihtiyacin yoktur cnm zor is mamayla ugrasmak

Benim doktorumda son ayimi zehir etti bna zayif bebek dye kabak cekirdegi muz boza turu seyler yedim hep 38+3 de dogum yaptim 3.500 dogdu oglum doktorun hesabina gore 3 haftada 1500 kilo aldi ki bnce mumkun degil ultrasondan kaynaklaniyor

Bunlara.ilave,
Kakaolu helva,Torku. Suyla birlikte ye hergun

Yesillik evet bendede yapti dere tere roka ekmek arasi yiyorum uyuyorum kalktigimda yatak süt tmm cnm tskrler kuru borulceyi de denicem

Bunlara.ilave,
Kakaolu helva,Torku. Suyla birlikte ye hergun
Malesef şeker çıktı bende çok fazla tatlı yiyemiyorum. Hurmayı bile diyetisyen kisitlamisti. Artık son zamanlara geldik die yemeye başladım. Diyet önceden yaptım. Marttan beri eve kapanınca gidemedim diyetisyene. Tavsiyen için saol canim

Nasılsın bebisle aran nasıl..bize dua ett hala daha dogurmadimmmm
Az kaldı sabır
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah
Biz iyiyiz benim doğumdan önce kaygılarım çoktu, bebeği görünce yabancılayacak mıyım aramızda bağ oluşacak mı diye. Şu an o düşünceler aklıma gelince gözlerim doluyor inanılmaz duygusalım
Hamileliği özlemicem çok zor geçti son günler diyodum şimdi oy sen benim içimde miydin diye ağlıyorum
İnşallah normale döner duygularım şu an lohusalığın zirvesindeyim gebelere selam olsun

Kızlar bu göbek karin bolgesi geriligi ben yaşadım sizi cok iyi anlıyorum. 29haftaliga kadar uyumlu olup birden 3 hafta daha sonra 4 hafta rn son 5 hafta gerilik var dediler. Bacaklari kafasi ile uyumlu sadece göbek AC gerilik var dediler. Ben neler cektim saclarima aklar düştü . Gittim buyuk hastanede yattum kontrol altinda 9 gün. Cok korkuttular, beni gelin görün 38 haftalikken sezeryan dogum yaptım. Oglum 2650gt doğdu. Saglikli cok şükür evimize hemen geldik. Hic bi sorunu yok. Ama doğana kadar bana 99 dogurttu hastaneler doktorlar. Siz kiloya takılmayın. Ultrasyonada cok guvenmeyin. Ben uzuldum yeterince boşu boşuna siz üzülmeyin demek icin yazma geregi buldum. Hepinize hayirli doğumlar.

Aynısı bende de var çok ağlamak geliyor içimden ağlıyorum da ama doğum yapan arkadaşlara sordum normal bizde yaşadık dediler acayip duygusaliz bu aralar

Merhaba lar çocuk doğunca pek giremiyorum artık 3 çocuklu yaşam a alışmak gece uykusuz bizim prenses.bisey soracağım.kanamaniz nasıl benim az ve pihtisiz yani parça parça biseyler gelmeli o yok.ayaklarim ve ayak bileklerim davul gibi şiş anormal bişey var Çarşamba Dr kontrolüm var ama sizde de böyle bişey yaşayan var mı

Evet bende hastane için düşündüm pamukla zor olur diye güzelmi peki sleepy .. gecenlerde baby turco aldım ama açtım bi paketi berbattı kullanmayı düşünmüyorum onu o yuzdrn marka olarak fikir almak istedim
Ben çok beğendim paketi bile yumuşacık zaten içerik olarak da çok temiz. Yenidoğan için olanından aldım. Zaten bir tek hastanede kullandığım için sorun yaşamadım hiç. Tavsiye ederim size de

Kızlar bende 80 kilo ile doğuma girdim 72 tim şuan bebeğim 8 günlük biraz daha şişim var ayaklarımda

tahmin edebiliyorum, meme ile boğuşmalar, sanki son meme kaldı da başkası kapıcak gibisine saldırıya geçiyor benimkisi Allah nazardan korusun hepsini
Benimki de aynı meme diye çığlık atıyo resmen ama kızlar altını açmaya kalkınca kıyamet kopuyo sürekli ağlıyo sizin nasıl ne yapacam bilemiyorum normalde önce emzirip sonra alt değişir bende önce altını alıyorum ki ağlayınca meme ile sussun çok ağlıyo

Çok teşekkur ederim.zaten dün idrar çok yapmayınca dr sussuz kalmış beslenememis yeteri kadar dedi biberonla vereceksin başka alternatifin yok dedi yanımda ua buna da bin şükür keyfi olarak memeyi alıyor ona da şukur enazindan kokumu biliyor senin prensesin de hayırlı uğurlu olsun Allah anali babalı büyütun inşallah Rabbimé bin şükür bu melekleri yolladı bize bu gruptaki herkes anne melek çok şükür darısı Hamis arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…