Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Emzirirken bebegi dik tutup emzirmeyi deneyin ve gazını mutlaka çıkarın insallah atlatır bebiş
evet bu şekilde götürmeye çalışıyoruz o kadar zor ki, gazı çok, kusacak diye uyku yok, boğazına kaçar falan diye Gaviscon bize yaramadı galiba. Kusmayı azaltır ama gazı artırırmış galiba. Bıraktık. Bebeğime anne sütü dışında başka bi şey vermicem diye inat ediyordum. Bunlardan sonra ne gerekirse yapalım diyorum, o kadar zor. Rezene, anason, kimyon çayı diyorlar..

S.a güzel anneler Allah hepinize kolay bir gebelik sonunda saglıcakla evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Benim sizden bir ricam olacaktı
Şuan tüp bebek tedavisine baslayan bir arkadasım için dua edebilir misiniz?
İkinci denemesi. Zor bir grupta ama Allah dilerse hersey olur. Arkadasım için bir ayetel kürsi okur musunuz(ismi zehra)
Şimdiden Allah razı olsun hepinizden.
Bende 6.5 yıldır bekliyorum benim içinde ayrıca dua ederseniz cok mutlu olurum.
Hayırlı kandiller

Kizlar birkac saattir regl agrisi gibi cok.kisa sureli aralikli kramplarim oluyor 3-5 sn lik duzensiz yarini beklicem bakalim gaz mi yalanci sancimi.yoksa gercekmi yarin belli olur insallah gercektir ama sanmiyorum umudumu yitirdim :)))
Sen dogurmadin mı neyse bişey kalmamış seninle aynı şeyleri yaşıyorduk.bende kontrole gittim suni ile doğurdum 3 günlük artık.sendr bez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine

Kizlar ilk doktor kontrolune gittik bugun bebegim 490gr kaybetmis doktorkuveze alicaz .dedi esim kabul etmedi eve donduk iki gun sonra tekrar gidelim dedi benim sütüm yetmiyorsanirim hep emiyordu cocuk ama galiba az var esim mama aldi takviye vericez ilk defa boyle bisey yasayan var mi aranizda cok endiseliyim

Sen dogurmadin mı ☺ neyse bişey kalmamış seninle aynı şeyleri yaşıyorduk.bende kontrole gittim suni ile doğurdum 3 günlük artık.sendr bez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine
Aminninsallah hayirli olsun saglikla buyut insallah doguramadim daha illa ugrastiracak :))) epidural falan aldin mi

Yani normalde dogdumtan sonra yarim kilo kadar kaybediyorlar zaten gogus ucunu sıktiginda sut fiskiriyor mu ve gunde kac kere kaka yapiyor

Yani normalde dogdumtan sonra yarim kilo kadar kaybediyorlar zaten gogus ucunu sıktiginda sut fiskiriyor mu ve gunde kac kere kaka yapiyor
Pompayla sagiyoruz tek seferde iki gogsumden anca biberon dibi kadar cikiyor. Dunden beri 24saat oldu olacak hic kaka yapmadi uc kez cis yapti bebegime zarar veriyo gibi hissediyorum

Pompayla sagiyoruz tek seferde iki gogsumden anca biberon dibi kadar cikiyor. Dunden beri 24saat oldu olacak hic kaka yapmadi uc kez cis yapti bebegime zarar veriyo gibi hissediyorum
Ozaman mamaya basla ve sut arttirici gidalar tuketmelisin bol yesillik ve haslanmis patates ye kuru borulce alip salatasini yap gun kurusu ozellikle hurma yakin zamanda artar sutun bu arada mama ile destekle ama emzirmeye devam et ki artsin sutun emme hareketi meme ucunu uyarir sut uretir

hic endiselenme herkes yaşıyor ilk baslarda..mama takviyesine basla mutlaka cocuk biraz toparlasin sarilik olmasin.
sen sagmaya devam et, ne kdr arttigini sutunun sagarak kontrol edebilirsin cunku, hemde kanalllar iyice açılır.. sagdığını da verirsin bebise..

üzme kendini doğumdan sonra bebeklerdeki ödem fln gidince biraz kilo kaybı oluyor . Mama takviyesi iyi olmuş . Bir mama ver , bir emzir . Saatli emzirmeye dikkat et . Süt memede bekledikçe yağlanıyor , doyuruculuğu , besleyiciliği artıyor . İnşallah toparlar

Mama ver canim ama emzirdikten sonra. Once emzir sonra 30cc mama ver. Sutun artinca mamayi kesersin. Korkma birkac gune toparlar

Emzirdikce sut artar canini sıkma. Bol bol emzir. Mesela her memeyi 15er dakika emzirdin hala huysuzlaniyor oyle mama ver. Mamayi cok verme ama bayilip kalmasin. 1 saat uyusun sonra yine emzir. Bir iki haftaya sutun artar

Mama ver canim ama emzirdikten sonra. Once emzir sonra 30cc mama ver. Sutun artinca mamayi kesersin. Korkma birkac gune toparlar
Emzirdikce sut artar canini sıkma. Bol bol emzir. Mesela her memeyi 15er dakika emzirdin hala huysuzlaniyor oyle mama ver. Mamayi cok verme ama bayilip kalmasin. 1 saat uyusun sonra yine emzir. Bir iki haftaya sutun artar
Tek tek yazamadim kizlar kusura bakmayin emzirirken annem bir yandan memeye damlatiyor mamayi o sekilde veriyoruz ama kaka ve cis olayi beni cok huzursuz ediyor doktora gitmeli miyim bilmiyorum ne yapmaliyim

Tek tek yazamadim kizlar kusura bakmayin emzirirken annem bir yandan memeye damlatiyor mamayi o sekilde veriyoruz ama kaka ve cis olayi beni cok huzursuz ediyor doktora gitmeli miyim bilmiyorum ne yapmaliyim
Cis yapiyorsa o kadar sorun yapma. Mama verince kaka da yapar o

Erkek bebeği olanlara sorum üstünü başını çok ıslatıyor oğlum. Sleepy bez kullanıyorum, bedeni tam bence. yani ne büyük ne küçük. Ablasında tabi ki böyle sorun yaşamadım, ama erkek bebiş farklı mı ki oluyor bezlenmesi?

bu guzel gunde dilerim size en kisa zamanda hamile kalirsiniz arkadasinizla birlikkte .yavrulariniz kucaginiza alirsiniz insallah
senin bebis kiloluydu cnm sanirim yuzde.onundan biraz fazla kaybetmis mamaBende ile destekle cabuk toparlar cnm
Selam kızlarr ben doğum yaptımm ☺☺
Allah anali babali buyutsun cnm hosgeldij kuzucuk.dogum.nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…