Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sen dogurmadin mı neyse bişey kalmamış seninle aynı şeyleri yaşıyorduk.bende kontrole gittim suni ile doğurdum 3 günlük artık.sendr bez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt
Doktor suni vermeye nasıl karar verdi ?

Minik57 sanada hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) senin doğumun nasildi ?

39+5 den doğurmayanlardan selam olsun

Çok doğru diyorsun canım. Allahtan kayınvalidem iyi niyetlidir. İnan o kadar yorgunum ki emzirmekten ve sağmaktan yatınca yorgunluktan uyuyamıyorum

Canım neden risk alıyorsun? Bebeğin can sağlığı her şeyden önemli sezeryan ol gitsin. Daha önce 39.haftasında ölü doğum yapmış bir ablan olarak tavsiyem bu

Canım çocuğu neden küveze yatırmadınız resmen yetersiz beslenme olmuş ilerde beyin hasarı olmaz inşallah. Tabi ki doktorun söylediği kadar mama takviyesi yapıp kilo aldırın çok geçmiş olsun

Prima kullaniyorum boyle bir sikinti yasamadim bizim sikintimiz ise altini actigimiz anda yuzumuze isiyor kendisi

Greensey bebegin biran önce toparlanmasi için biberon ya da siringa ile mama takviyesi yapman lazım memeye damlatarak yetecegini sanmam canim.20ml mama üstüne emzir mesela .
ben sütumu sağıp veriyorum doğduğundan beri 2 saatte bir 30 ml anne sütü veriyorum.
doymuyor gibi araniyor bazen takviye yapıyorum ustune.ac kalmamasi gerek

Kizlar birkac saattir regl agrisi gibi cok.kisa sureli aralikli kramplarim oluyor 3-5 sn lik duzensiz yarini beklicem bakalim gaz mi yalanci sancimi.yoksa gercekmi yarin belli olur insallah gercektir ama sanmiyorum umudumu yitirdim :)))
Bende sabahtan beri inceden bi karın ağrısı bi bek ağrısı adet ağrısı gibi.. kramp olmuyor ama ağrı var sadece

Bende sabahtan beri inceden bi karın ağrısı bi bek ağrısı adet ağrısı gibi.. kramp olmuyor ama ağrı var sadece
Bele vurmuyor da hani regl oldum olucam gibi yada bagirsak hareketi ishal olmus ta onun agrisi gibi ama cok kisa ve ince geliyor rahatsiz edici degil bazen hic olmadigi da oluyor acaba dogum yaklastiginin belirtisi mi anlamadim ama srnin bele vuruyormus yavastan baslamis olabilir

İlk doğumumda da bel ağrısı ile başlamıştı 2 gün bel ağrısı çektim 3.gün doğurmuştum ama o bel ağrısı bayagı zorlamıştı bu arada bi gelio gidiyo çok hafif bakalım artacak mı

Bazisinda bel agrisiyla baslar bazisinda adet sancisi gibi olur. Genelde adet sancisi gibi olur. Dogum sancisi duzenli olur. 10dakikada 1 gelir mesela. Oradan anlasilir

Rabbim hakkınızdan hayırlısını nasib eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…