Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalar bende daha dogum yapmadim. Dogum yapmis anneler sag-saglim buyutun cocuklarinizi. Bu arada korona tutdum ve atlatdim. InshAllah bebegimi sag-saglim kucagima ala bilirim.
Aa gecmis olsun cnm hastanede yattinmi

Bende sabahtan beri inceden bi karın ağrısı bi bek ağrısı adet ağrısı gibi.. kramp olmuyor ama ağrı var sadece
Bele vurmuyor da hani regl oldum olucam gibi yada bagirsak hareketi ishal olmus ta onun agrisi gibi ama cok kisa ve ince geliyor rahatsiz edici degil bazen hic olmadigi da oluyor acaba dogum yaklastiginin belirtisi mi anlamadim ama srnin bele vuruyormu
Hadi hayirlisi benim kasik agrim yok olacak kadar hafifledi zaten artsaydi sasardim

senin bu bebisin rahati iyi gelmiyo

Merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir :) Bir şey sormak istiyorum. NST de bebeğin kalp atışı yüksek seyreden anneler oldu mu acaba ? 39. haftamdayım, bugün 2 kere nst ye aldılar ve bebeğin kalp atışları biraz yüksekti (175 civarı). Yarın için tekrar randevu verdiler. Doktorumla konuşacağım yarın ancak yine de hazırlıklı gitmek istiyorum. Bu durumu tecrübe eden anneler varsa çok yardımcı olurlar bana. Ne sormam gerekiyor, ne beklemem gerekiyor, kötü bir durum mudur bilmiyorum.

Hareketliyse ondandir gecen gun benimkininde 160 lara cikti sonra bir anda 0 oldu megersem hareket edip yer degistirmis:)))

Kizlar bu arada agrisiz kasilmalar daha cok olmaya basladi karinda sertlesip toparlanma agri olmuyor ve sonra gevsemeler arada da nadiren adet gibi agrilar geliyor ama onlarda 4 5 sn lik cok kisa ve hepsi duzensiz

Kizlar bu arada agrisiz kasilmalar daha cok olmaya basladi karinda sertlesip toparlanma agri olmuyor ve sonra gevsemeler arada da nadiren adet gibi agrilar geliyor ama onlarda 4 5 sn lik cok kisa ve hepsi duzensiz
Doğumun habercisi olabilir. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Normal mi bekliyorsun?

Doktorum bana bu hafta 120 ve 160 arası normal dedi, bazen yüksek cikmasi bebeğin o an ki hareketlerinden kaynaklanabiliyormuş ama sürekli olunca taşikardi denilen bir durum oluyormuş, onu da takip ediyorlar ve bazı testler yapıyorlarmış

[QUOTE="6erym,
Amin insallah evet normal bekliyoruz ama epey bekletti 3 gun sonra gunum doluyor
[/QUOTE]
Geç olsun güç olmasın inşallah. Senin yavru ya çok nazlı ya da yerinde gayet mutlu

Bendede ağrısız kasılmalar oluyor bir kaç gündür ama sancın s si yok bugün 3 kere 9 kat indim çıktım artık rüyamda bile doğurduğumu gormuyorum

Canım benim kızım da dogdugunda 3 kat kordona dolanmıs haldeydi. Meger basinin inmemesinin sebebi oymuş. Dedigin gibi doguma kadar hicbir sorun olmadi bebege giden kan akisi ve kalp atislari hep iyiydi 40+1 de geldi. Ama dogumum gerçekten zordu bebek bi turlu inmedi acilma 10cm olmasina ragmen. Ben dogurmadim doktor dogurttu desem oyle. Ilk dogumunsa riske atma bence ama normal dogum istiyorum diyorsan doktoruna guveniyorsan bekle derim daha vaktin var görünüyor.

Emzirdikten sonra da en az 10 dk yatırma canım dik tut. Gercekten zor ama geçecek Allah baska dert vermesin oyle düşün birçok bebek yasıyor bu sorunu emin ol bundan dolayı bogulmaz. Sen bebisini yan yatır reflü yatagında reflü yatagı yoksa da eğim ver yatagına yastık kullanma Allahın izniyle bisey olmaz icini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…