Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bezin ust bantlarını gevsek bırakıyor olabilirsin. Bir de lastikleri kontrol et icerde kalması lazim. Eger bunlarda sorun yoksa bezden kaynaklı olabilir. Ben oglumda prima kullanırken ilk aylarda o sorunu yasadım bezi degistirdim gecti. 4 numaradan sonra primaya devam ettim. Erkek bebeklerde ustten ve yandan cikmalar olabiliyor.

Bendede ağrısız kasılmalar oluyor bir kaç gündür ama sancın s si yok bugün 3 kere 9 kat indim çıktım artık rüyamda bile doğurduğumu gormuyorum
Hahaha umut yitirmenin de bukadari artik :)))) bende hep acilmam varmis diye goruyorum ruyamda uyaninca husran :))) suni almak istemiyorum dedikcesanki cekiyorum uzerime

Hareketliyse ondandir gecen gun benimkininde 160 lara cikti sonra bir anda 0 oldu megersem hareket edip yer degistirmis:)))
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Maalesef 1 saat arayla iki kere yapıldı, ikisinde de 30 dk üstü kaldım ve kalp atışı sadece hareket halindeyken değil, hep yüksek seyrediyor. Gerçi ikincisinin sonucunu paylaşmadılar, o da yüksekmiydi bilmiyorum ama yarına randevu verdiklerine göre takip gerektiriyor ya da emin olmak istediler.
Aç gitmiştim randevum sabah diye. Kalkar kalkmaz yiyemiyorum. Aç olmama rağmen hareketleri hiç durmuyordu. Bebek biraz stresli dedi ebe. Doğuma az kaldı desem hiç açılma falan da yok. Neyse yarın göreceğiz artık :) tekrar teşekkürler

Sabah 10 da kontrole gideceğim, eğer yine inmemişse perşembe cuma sezaryen ile doğum düşünüyorum. Bakalım doktor ne diyecek.

İyi geceler kızlar. Bakamadım hiç buralara. Çarşamba gece suyum gelmişti sancım yoktu sabaha doğru biraz sancım geldi ama yetmedi suni verdiler perşembe sabahı doğum yaptım şükür. Toparlanmaya çalışıyoruz kimse yok yanımızda zor oluyor biraz. Birde çok sıcak. Ne yapıyorsunuz bu havalarda. Kapı pencere açsak cereyan da kalacaz diye korkuyoruz klima açsak çarpacak diye korkuyoruz. Kızımda bende zor durumdayız =(

Amin insallah evet normal bekliyoruz ama epey bekletti 3 gun sonra gunum doluyor
Ben de sizin gibiydim kasılmalar çok ve düzensiz oluyordu ama ağrısızdı. 39+5 te suyum geldi ve 3 cm açılmayla yatış yaptım hastaneye. 5 cm kadar açılma olduktan sonra düzenli sancım olmadığı için oksitosin verildi ve 2 saat sancıdan sonra dogumhaneye gittim. Yani hiç belli olmuyor her an gekebilir artık, hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi Allah yardımcınız olsun tek olmak zor olur tabi. Benim evim de çok sıcak oluyor gündüz vakti tek bir pencere açıyorum ve ince giydiriyorum bebeği. Klima açmayın bence carpmasin kuzuyu

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bir iki pencere ile idare etmeye çalışıyoruz ama böyle giderse ne yaparız bilmiyorum biran önce toparlanırız inşallah. Mersindeyiz hissedilen 40 ları görmeye başladı =(

Ben Erzincan'da yaşıyorum ama Adanaliyim bilirim o sıcakları Allah yardımcınız olsun inşallah

kızlar yine gece seansını yeni bitirdim. meme ucum çok küçük bebeğim rahat alamıyor bu yüzden silikon meme ucu kullanıyorum onu da bazen çok zor tutuyor. tutup da içinden süt gelmeyince sinirleniyor memeye :) bu arada ablam ya da kocam silikon göğüs ucundan azıcık mama akıtıyor insülin şiringasıyla o şekilde memeyi kavrıyor bizim hazırlopçu ve uzun emiyor. ama işte memeyi tutturana kadar kan ter içinde kalıyoruz maalesef. benzer sorun yaşayıp da aşan var mı ? bu arada bebeğim 9 günlük ama henüz ancak 2500 gr ,acaba biraz gr alıp güçlenince bu sorunu aşabilecek miyiz çok merak ediyorum. Bu arada kocam bayramdan sonra işe başlayacak ve bu küçümeni memeye tutturma işini nasıl halletçez kara kara düşünür oldum

Kızlar bende gece seansindayim.
Emzirdim altini degistim pişpişliyorum
Bizim kontrolumuz var sabah yani asi kartina tarih atmis hemsire 20mayis diye sanirim rutin kontrol cunku asimiz 8 haziran
Sabah aricam bi

iyiyiz kizimda bende alistik birbirimize.

Ayy bakip bakip iyiki dogurmusum diyorum
cok ask bunlar

Biz de sabah 9 da sağlık ocağına gideceğiz :)

Benimkide 2.900du ama tartmadim 10 gundur.
10 gunde aldimi bilmem sabah saglik ocaginda bakarlar.
Umarim gelisimleride normaldir minnaklarin

Benimkide 2.900du ama tartmadim 10 gundur.
10 gunde aldimi bilmem sabah saglik ocaginda bakarlar.
Umarim gelisimleride normaldir minnaklarin
inşallah canım ya en son 3 gün önce 2450 gr idi, full besliyorum bi taraftan emzir bi taraftan sağ , tam bir emzirme işçisi oldum bizim hazırlopçu prenses gr alacak diye

demek kontol icin bende anlayamadim o an topuk kani falan alindi kizi sakinlestirim derken asi karnesine bakim dedim oyle fark ettim
aşı karnesi açılıyor bakanlık bundan sonra sağlık ocağı aracılığıyla aşıları takip edecek. aramızda aşı karşıtı olan yoktur umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…