Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen şu Dr lara ben de kızıyorum. Yok vermeyin emdikce artar tamam da çocuk bağırıyor işte doymadıkca.bilemiyosun ki sut yeterli mi degil misürekli ağzı meme aranıyor . Maşallah seninki pek istahliymis.

Aynen şu Dr lara ben de kızıyorum. Yok vermeyin emdikce artar tamam da çocuk bağırıyor işte doymadıkca.bilemiyosun ki sut yeterli mi degil misürekli ağzı meme aranıyor . Maşallah seninki pek istahliymis.
Ya sorma biraz mamadan uzaklastirmaya basladim dr a dedimki sutum neden doyurmuyor kaliteli sut degilmi acaba drdim kaliteli sut diye birsey yoktur sut geliyorsa doyar dedi basbaya da sut kalitesi diye birsey var sulu sut gelmesi baska yagli sut gelmesi baska

Eğer sık emiyorsa kaliteli süt de emiyordur. En son emzirdiğiniz göğsünüzü ilk emzirin. Ben öyle yapıyorum. Kusmasından bile belli oluyor ön süt mü arkadan gelen doyurucu süt mü? Kakasından da belli oluyor. Eğer yeşile ön sütü çok emmiş demekmiş. Bana sağlık ocağında ebe vitaminleri kullanmaya devam et sütün kaliteli olsun dedi. Decavit kullanıyorum. Ceviz badem fındık yoğurt peynir ye bunlar sütünün kalitesini artırır dedi.

1ayı gectik gunduzleri nekadar emzirmeliyim siz nasıl yapıyorsunuz sanki acıkmıyor 2 saatte bir artık

Kakasi altin sarisi geliyor aynen ayni gogusten emzirmeye devam ediyorum yagli kisminida alsin diye

kızlar 1.ay kontrolünden geldik..asimizi olduk şükür rutinde bir sıkıntımız yok.kalca ultrasonu çekildi, kalca çıkığı yok ama açı dar geldi bana, geç gelişim diyoruz biz dedi doktor..1 ay sonra kontrole cagirdi tekrar ultrasona evham gapmak istemiyorum Allah'ın izniyle geçer inşallah..daha önce duyan oldu mi boyle birsey? demek istediği şeyi de anlamadık tam olarak, gec gelişim olan yer kalça mi bacak mı ..raporu yazsin diye bekliyorum birazdan kendi doktorunu arıcam

Kizlar birsey sorucam benim kucuk canavarim kafayi dik tutuyor elinden tutunca yattigi yerden kalkiyor ve yan donuyor daha 20 gunluk sesimi duyunca kafasini cevirip beni ariyor erken degil mi?

Kalça ultrasonu için özele mi gittiniz devlete mi? Sadece çocuk doktoruna mı randevu aldınız yoksa ultrason için başka bir bölüme de mi aldınız?

Arkadaşlar bebeğimin poposunda böyle bir morartı ve çatalımsı bişey var görünce çok korktum bu ne bilen var mı ?

Eklentiler

• DE4A219E-AD37-47C5-A54E-6FE9BF24C552.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48
Herkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Bizim kızın gelmeye niyeti yok doktorum çarşamba gününe kadar gelemezse suni sancı veririz dedi. Suni sancı almam mı iyi yoksa direk sezeryan mı istesem

Kalça ultrasonu için özele mi gittiniz devlete mi? Sadece çocuk doktoruna mı randevu aldınız yoksa ultrason için başka bir bölüme de mi aldınız?

özele gidiyorum,kendi doktoruna gittim önce kalca ultrasonu da cekilecek bugün diyip randevu ayarladı ,ordan radyolojiye gectik.

3 dogumumu da suniyle yaptim kanala inmemislerdi kendi sancim da olmayinca bebegin sagligi.icin mecburen suni aldim sezaryen mecburi olmadikca benim.fikrimce tavsiye etmem neticede ameliyat ben dogumdan 1 saat sonra ayaklandim son dogumumda yirtik keskk dikis bile.yoktu

Benim suyum geldiği için gitmiştim hastaneye. Sancım olmadığı ve normal doğum istediğim için suni sancı verdiler. 14.20 den 23.30a kadar açılma bekledik ama dozunu ilk etapta düşük verdiler. 8 cm açılmam oldu ama oğlum kanalda dönememiş kafasında ödem oluşmuş vakum kullanabiliriz dediler ben istemedim. Benim suni sancı serüvenim güzel değildi ama suni sancı ile 2 saatte çok rahat doğum yapanları duydum. İnşallah sen de güzel doğum hikayesi olanlardan olursun. Normal doğum şansımı her şeye rağmen denerdim ben.

Ben de biogaia kullaniyorum. Ikinma, uykuda arada bagirma oluyor. Bagirsaklari tamamen gelisene kadar gaz sancisi az da olsa olur
Bizimki de öle ama kendini uyandiriyor ikinirken ve sürekli huzursuz uyanırken ağlıyor sürekli karnı ağrıyor gibi karnına dokundurmuyor
Bazen kolik mi yoksa gaz sancısı mi anliyamiyorum :/

Yapamiyordu cok ta gazi vardi anasonu verdigimden beri surekli pirtliyordu altin vuruslaridq yapti sonunda
Bizimki zor yapıyor ama bitmiyor yapması hep gazı var hep birkaç gün daha dene bakalım hala faydalı ise bende delirmemissen bende tikarim ağzına
Allahım dün cocuga ağrı kesici verdim çünkü 3 saat ağladı durmadan asla sakinlestiremedik sonra emdi azcik pıt yaptı göğsümde uyudu yatağına bırakınca hemen uyandı sonra tekrar aldım emzirdim muslin ile vücuduma sardım öle uyuduk sabaha kadar pis pis esliginde

Bizimki de öle ama kendini uyandiriyor ikinirken ve sürekli huzursuz uyanırken ağlıyor sürekli karnı ağrıyor gibi karnına dokundurmuyor
Bazen kolik mi yoksa gaz sancısı mi anliyamiyorum :/
Kolik olsa aglar susmadan. Degildir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…