Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Simdi ben gunde 12 defa emmeyi minik canavarima nasil anlatayim devamli emiyor

Surekli memede olmasida zor.bebegin ilk oglum oyleydi meme ile.yapisik yasiyordu.emzik.almadi mahvoldum.simdi.kizim.arada emzik.aliyor rahat oluyor

Ne kadarlik oldu bizim azaldi emisler
Ben de 15 gün boyunca uyamdıramadım. Zorla uyandırıp memeyi tıkıyordum ağzına. Şimdi o beni zorla uyandırıyor memede uyuyor. Geceleri 2 saatte bir emzireyim diye saatimi ayarlıyorum en az yarım saat öncesi beyefendi tısılamaya başlıyor

20 gunluk oldu azalmayi gectim mama+meme gitgide artiyor asla doymuyor enteresan yanaklari sarkti artik :)))emzik almiyor
Yanaklarını ısırırım ben onun Maşallah benimkinin de yanakları büyüdü gördükçe gülümsüyorum. Doktora emzik vereyim mi diye sordum net bir dille asla dedi. Boş yere çocuğun çenesini yorma dedi ben de vermedim. İyi mi yaptım kötü mü 40ı çıkınca görücem

Eski kadinlar gibi sunu diyorum dr kac cocuk buyutmus emzik sart sart emsin brnimki emmiyor

Isirmalik olmustur simdi

Anasonun 2.gununden sesleniyorum guzel kaka yapiyor bolca pirtliyoruz fakat her gece saat 12 yi vurdugunda gelen delirmiscesine aglama krizlerine anlam veremiyoruz birde bebisleriniz gunde ortalama kac saat uyuyor

20 gunluk oldu azalmayi gectim mama+meme gitgide artiyor asla doymuyor enteresan yanaklari sarkti artik :)))emzik almiyor
yesinler.yanaklarini demekki yapisi öyle cnm fazla gelse kusar .benimki.tek gogus emiyor ikinciye cok nadir.geciyoz.ama 3.saate.bir ister bazen iki saatte bir.
Biz geceleri 3 .4 saate b ir emiyoruz artik buyudukce daha.az emiyor memeyi daha cabuk b osaltiyor

Ben Sleepy kullanıyorum, çok hesaplı. Prima ile nerdeyse aynı. Kesinnikle öneririm. Trendyolda indirimleri takip edin derim

Alkolsüz malt içeceği deneğin kızlar. Sütüm bbaya çoğaldı. Hatta bazi günlerde içmiyorum ki memelerim dinlensin

Yok valla kustugunu gormedik bir turlu fazla gelemedi bi gelse doycak oh diyecez obez olucak diye korkuyorum 20 gunde 1 kilo mama icti 500 gr lik daha aldim

Pompayla sağıp biberonla vermeyi dene bizde hile bitmez
Tadini ayirt ediyor diliyle itiyor ama bendr baska hile buldum ilk mamayi biberonla veriyormus gibi yapip 1 2 yudum icirip agzindan biberonu cekip hemen memeyi veriyorum oyle birazcik emiyor ama o da en fazla 5 dk yi gecmiyor olsun diyorum o da birseydir en azindan antikor aliyor diyorum zatrn daha 20 gunluk biraz buyusun cene kaslari guclenir daha fazla emer insallah

Spina Bifida olabilir ultrason ile bakmamız lazım dedi moralim çok bozuk zaten gaz sancısı çekerken kızım bir de böyle bir şey çıktı. İnşallah ciddi bişey değildir dua edin anneler
Insallah canim biseyi yoktur.guzel haberler aliriz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…