Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
onu hic degistirmedim ilkinde de bunda da unibaby yenidogan..bi ara sleepy yenidogana yeltenmistim ilk kızda, hemen kızarmıştı vazgeçtim.bunda da bezi degistirsem yeter ,bakiyim cildi tepki vericek mi ablası gibi..
Sleepy islak mendili bende ilk gunker kullandim korkunc pisik oldu cocuk

Etki ederse yaz bakalım banada bir arkadaşım muskat önerdi rendele emziği batir ağzına ver ama daha çok küçük diyorum 20 günlük oldu daha
Dun toplamda 20 ml kadar farkli saatlerde olmak suretiyle anason verdim artik tesadufmu yoksa etkisimi bilmem sabah 5 te ikinmayla uyanip bol gazla birlikte kaka yapti :))

Bayanlar biz de 15 günlük olduk. Bu hafta pek kilo alamamis Dr mama ya geri başla dedi. İlk hafta vermiştim. 2. Hafta vermemiştim. Kaç saate bir besliyorsunuz bebeleri . Özellikle geceler çok zor oluyor . 2 Saat olmadan uyanıyor . Önce emzirip sonra 30 cc mama veriyorum. Yeterli midir acaba

Dun toplamda 20 ml kadar farkli saatlerde olmak suretiyle anason verdim artik tesadufmu yoksa etkisimi bilmem sabah 5 te ikinmayla uyanip bol gazla birlikte kaka yapti :))
Bugünde vericek misin ?
Benim kızım yeni huyu göğsümde uyumak sabaha önce 12-2 arası delice ağladı sonra 2 den sonra gogsumde uyudu yatağına yatınca uyanıyor sonra uyusunsa kucağımda uyusun dedim öle sabah ettik çok bunaldım artık daha 20 günlük ve hergun daha kötüye gidiyor

Once emzirmeniz cok iyi. 30cc mama yeter 15 gunluk bebege. Olur da uyumaz huysuzlanirsa yine emzirin mama vermeyin. Zamanla sut artar mamayi azalta azalta birakin siz

Gaz olayi 15 gunden sonra basliyor. Huysuzlanmasi cok normal. Bebekler kakasi gelince bir iki saat huysuzlanir aglar ikinir. Kakasini yapinca rahatlar genelde

Etki ederse yaz bakalım banada bir arkadaşım muskat önerdi rendele emziği batir ağzına ver ama daha çok küçük diyorum 20 günlük oldu daha
Muskat gibi anason gibi seyler bundan 30-40 sene once verilirmis bebeklere. Simdi bagirsak duzenleyici gaz damlalari var. Onlardan kullanin

Oo o bizdede ayni her gecr 2 ile 5 arasi kiyametler kopuyor evde hatta apartmani ayaga kaldirmak suretiyle sinir krizi geciriyor asla sakinlesmiyor cok hirsli ve sinirli 19 gunluguz bizde daha hic besiginde yatmadi hep ortamizda ve memedr uyuyor yatirdigim.saniye uyanip agliyor gunduzde uyumuyor cok sıkıldım ve bunaldim birde doymama huyu varki felaket meme emmesine ragmen 19 gunde 3.kez 500 gr lik mama aliyorum

Muskat gibi anason gibi seyler bundan 30-40 sene once verilirmis bebeklere. Simdi bagirsak duzenleyici gaz damlalari var. Onlardan kullanin
Damla bende hicc etki etmedi dr surup verdi bitkisel onun icindr de rezene ve anason var ama yetersiz geldi

Canim ben kizima 19 gunde 3 kez 500 gr mama aldim hepsini bitirdi ustelik meme de emiyor asiri istahli saat basi acikiyor dr 40 i cikinca mamayi kes ve 2 saatte 1 besle dedi ama gelsin kendisi basarabiliyorsa yapsin cocuk 2 saati bekleyemiyor ki acikiyor emdikten sonra gunde 3 4 defa da mama aliyor almazsa doymuyor

Benimki rahatlamak için emiyor artık memeule kavga ediyor ben artık öle olunca veriyorum emziği normalde 40 dan önce vermem diyordum büyük konusmiycakmissin :/ emzik biraz rahatlatıyor uykuya daldiriyor
ben 2.gün emzik verdim canım ebeler seni yarım saatten fazla emerse göğsünü yara yapar ilerde emziremezsin emziği ver dediler. bizimki açken kesinlikle emzik emmiyor tokken keyfe emiyor. ve banyodan sonra falan sadece sakinleşmek için emiyor. bazen sadece memede uyumak istediği için 5 dk emdiği bile oluyor.

ben hamileliğin ilk 3 ayında giydiğim kotu giyiyyorum göbeğim hala 3- aylık hamile gibi

Gaz olayi 15 gunden sonra basliyor. Huysuzlanmasi cok normal. Bebekler kakasi gelince bir iki saat huysuzlanir aglar ikinir. Kakasini yapinca rahatlar genelde
İlginç taraf kakasını ve pitini yaptığı halde hala ikiniyor onu çözemiyoruz doktor biogai verdi iki gündür kullanıyoruz ins o etki eder

Merhaba ben oğlum için sleepy matural kullanıyorum ve çok memnunum

İlginç taraf kakasını ve pitini yaptığı halde hala ikiniyor onu çözemiyoruz doktor biogai verdi iki gündür kullanıyoruz ins o etki eder
Ben de biogaia kullaniyorum. Ikinma, uykuda arada bagirma oluyor. Bagirsaklari tamamen gelisene kadar gaz sancisi az da olsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…