Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnsanın bin türlü hali oluyor doğum öncesi ve sonrası. Ben tuvalette bayıldım doğum sonrası tansiyon düşüklüğünden ve sonra yalnız giremedim bir süre mesela. Utanıp sıkılabilir, rahat edemeyebilir belki. Konuşup içini rahatlatın onun için orada ve her şeye hazır olduğunuzu tam hissettirin. Bebeğin altını ve üstünü değişirken yardımcı olun, kendi üstünü değişirken yardım edin, ayağa kalkması gerektiğinde mutlaka yanında olun, koluna girin hatta, güzel şeyler söyleyin, bir şeyler yemesine yardımcı olun..

Geçmiş olsun, zor olmuş. Çok teşekkür ederim sağolun

Merhaba hanımlar. Kakasını rahat yapabilmesi için Iki gündür bebeğime bebek yağı ile karnına altisar altiisar olmak üzere üç kere saat yönünde karnını ovuyorum hafif bastırarak göbek deliğinin etrafında yuvarlak çiziyorum. Sonra pedal çevirir gibi önce bir dizini karnına itiyorum sonra diğeri birkaç defa da böyle yaptıktan sonra iki dizini aynı anda karnına bastırıyorum birkaç defa. Sonra kucağıma aldığımda emzirmeye başlıyorum herhalde rahatlıyor kakasını yapmaya başlıyor. Dört defa filan yaptım ise yaradı. Umarım böyle devam eder. Önceki günlerde garibim bir türlü yapamadı kakasını bu yöntem ise yaradı.

Bu gaz herkez demi var ne yapıyorsunuz gaz için ?

Ben heralde 1000kere yapmisimdir tik yok :))))))

Anason tphumu aldim demleyip 1 2 cay kasigi vericem ben de ictim 1 bardak bakalim ise yarayacak ki kaka yapamiyor ama kabiz da degil
Etki ederse yaz bakalım banada bir arkadaşım muskat önerdi rendele emziği batir ağzına ver ama daha çok küçük diyorum 20 günlük oldu daha

Benimki rahatlamak için emiyor artık memeule kavga ediyor ben artık öle olunca veriyorum emziği normalde 40 dan önce vermem diyordum büyük konusmiycakmissin :/ emzik biraz rahatlatıyor uykuya daldiriyor

Etki ederse yaz bakalım banada bir arkadaşım muskat önerdi rendele emziği batir ağzına ver ama daha çok küçük diyorum 20 günlük oldu daha
Bugun 2 defa 2 tatli kasigi verdim kendimde 2 fincan anason-rezene cayi ictim dogadan poset cay olarak onlsr etkilimidir bilemedim sute geciyor ya ben daha fazla iciyotum etkisi olursa yazarim burdan

Benimki rahatlamak için emiyor artık memeule kavga ediyor ben artık öle olunca veriyorum emziği normalde 40 dan önce vermem diyordum büyük konusmiycakmissin :/ emzik biraz rahatlatıyor uykuya daldiriyor
Evet uykuya dalmak icin meme.istiyor ama karni tok.sut gelince de memeyle.kavga ediyor emzigide almiyor

Ben 27 kilo almıştım 10 kilosu gitti keşke bende 11 alsaydım geriye 1 kilo kalırdı

Ben 27 kilo almıştım 10 kilosu gitti keşke bende 11 alsaydım geriye 1 kilo kalırdı
Valla benimde bir degisik oldu hamile kaldigim kg dan 4 kg düştüm.sonra hamile kaldigim kgdan 2 kg fazla aldim toplamda 6 kg düşüşe gore normalindende 2 kg Dogumdan sonra 10 kg verdim

kızlar hangi marka bez kullaniyosunuz?
bizim kiz altini açınca 3 bez harcıyor, temiz bez bağlayınca kakanin devamini yapiyo sıpa kademeli olarak :) baştan beri prima premium care kullandım , yorumları okuyunca internetten molfix yenidogandan cok memnunlar diye dün aldım,dunden beri molfix bagliyorum henuz sıkıntılı bir durum yok.. umarım pişik falan yapmaz digerine göre cok cok ekonomik çünkü..varmi kullanan?

Benim tum covuklarimda prima pisik yapti molfix kullanmistim.huggies birde cok memnundum suan.sleepy yenidogan kullaniyorum akabinde krnara 4 paket evybaby atmistim onlara baslicam

Benim tum covuklarimda prima pisik yapti molfix kullanmistim.huggies birde cok memnundum suan.sleepy yenidogan kullaniyorum akabinde krnara 4 paket evybaby atmistim onlara baslicam

deneyince yaz olurmu evybabyi.ben de ilk kizimda sadece prima kullanabildim diğer tum bezler pişik yaptı.bir de ilk cocukta insan cok hassas davranip kremin sampuanin bezin mendilin en en iyisini araştırıyor ben biraz saplantılı hareket etmistim,kizim o kdr hassas tenli oldu ki hala çamaşırı bebek deterjani ile ayri yıkanır..kendi terine bile alerjisi var..
istiyorumki 2. herşeye alışık olsun bu kadar hassas olmasın..

Aynen 1.de pisik kremine kadar mustelq qlmistim kusuk bezi pamuklu olsun kiyafeti antialerjenik kumas olsun ayri drterjani oksun vs vs derken cocuk cildi hassaslasmisti sonra 3 unde de koyverdim :)) biryek islakmendil onemli cunku kolay pisik yapiyorlar bezj deneyince haber veririm islak.mendil hangisini kullaniyirsun

onu hic degistirmedim ilkinde de bunda da unibaby yenidogan..bi ara sleepy yenidogana yeltenmistim ilk kızda, hemen kızarmıştı vazgeçtim.bunda da bezi degistirsem yeter ,bakiyim cildi tepki vericek mi ablası gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…