Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya bana süt yapar diye bulgur ye dedi etrafımdakiler. Yedim. Fazla yedim belki bebeğim kakasını yapamadı kaç saattir başka yediklerimi düşünüyorum suçlu olarak onu buldum.

Ya bana süt yapar diye bulgur ye dedi etrafımdakiler. Yedim. Fazla yedim belki bebeğim kakasını yapamadı kaç saattir başka yediklerimi düşünüyorum suçlu olarak onu buldum.
Bakliyat gaz yapar canim ondandir sut icin komposto ic bol su kuruyemis humana still tea tuket birde rezene anason cayi etkili onun disinda daha fazlasina gerek yok ozellikle rezene-anason cayi ksrisimi bebegin gazini da engelliyor birkac gundur bende icitorum bebegede gubde 3 drfa 1 yemek kasigi kadar veriyorum rahatladi hemde kaka yapmaya basladi

Ben de sordum bana ver dedi ama tutmadı midesini bulandırıyor emzik iyi mi kötü mü bilemedim zaten emzik hiç sevmiyor su an

Bir kaç gündür diyetteyim bebegimin yeşil sumuklu kakası ve fazla gazı için ama dün akşam balık muz ve ev yapımı mayalı ekmek yedim farklı olarak geceden beri yeşil ve mukuslu kaka yapiyor acaba hangisi etki ediyor yada hiçbiri etki etmeyip yapısı mi böle ayy delircem artık
Dün gayet iyiydi uyudu fln bugün yine huzursuz ://
Bize bir tık acı elma yağı etki etti dün yavrum rahatlamıştı ilk defa 4 saat uyudu ama bugün kakalardna sonra yine huzursuz.
Sizler hep sarı kaka mi ve mukussuz mu ??

Eklentiler

• IMG_20200613_150536.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20200613_044600.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
Spina Bifida olabilir ultrason ile bakmamız lazım dedi moralim çok bozuk zaten gaz sancısı çekerken kızım bir de böyle bir şey çıktı. İnşallah ciddi bişey değildir dua edin anneler

cok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah..spina bifida olsaydi doğduğunda muayene edilirken anlardi çocuk doktoru diye düşünüyorum? sonradan olan birşey degil anne karnında olan bişey diye biliyorum ben?

Muz agir gelmis olabilir cnm emzirme donemi gaz yapanlar arasindaaci elmayi az sur hergun degil cnm.benim sari ama mukus bazen oluyor oda önsut fazla alinca olurmus seninki ön sutu cok almis sanki sagip oyle ver cnm.bide usutmeyin ikinizde

Ben doğumdan beri 3 güne bir bulgur yiyorum oğlum günde en az 3-4 kere kaka yapıyor. Hiç duymadım bulgurun kabızlık yaptığını

Ben de sordum bana ver dedi ama tutmadı midesini bulandırıyor emzik iyi mi kötü mü bilemedim zaten emzik hiç sevmiyor su an
Etrafımdaki herkes ver kolaylık olur diyorlar ama ben pek verme taraftarı değildim doktor da verme deyince vermem artık diye karar vermiştim ama geceleri bile göğsümü uyumak için kullanıyor. Kararsızım

Kızlar oğlanın pipisinde kızarıklık var bezini açtım çok az kan vardı başına gelen var mı nasıl geçer acil bı durum olur mu ki

Muz agir gelmis olabilir cnm emzirme donemi gaz yapanlar arasindaaci elmayi az sur hergun degil cnm.benim sari ama mukus bazen oluyor oda önsut fazla alinca olurmus seninki ön sutu cok almis sanki sagip oyle ver cnm.bide usutmeyin ikinizde
Aslında emdiginde 20 dk emiyor :/ birşeye alerjisi var mıdır diye diyetteyim ama yediğim üç tane şeyde bile yeşilli oluyor kakası
Ayağımda çorap üstü patik var ve normalde çok yanan biriyim ne yapacağımı ne yiycegimi şaşırdım artik

Bende öyle düşünmek istiyorum ikili üçlü taramalarım ve detaylı ultrason um çok iyiydi, bebek doğduğunda ve 5. Gün yine doktor gördü kimse farketmedi mi acaba diyorum. Acaba yoktu sonradan yarık mı oldu hiç bilmiyoruz. Ciddi bişey olmasın diye dua etmekten başka bişey yapamıyorum

Hayırlısı olsun inşallah en güzel şekilde kucaklayın bebeğinizi

Bence de fark edilirdi önceden inşallah ciddi bir sorun değildir hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Anneler iyi akşamlar bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor? Benim oğlum 44 günlük ve 3-4 gündür uykuya direniyor çok uykusu olmasına rağmen. Gündüz uykuları özellikle. Bir de zor uyuyup yerine koyduğum anda uyanıyor. Gazı da çok bazen ondan uyanıyor ama gazi olmasa bile uyanıyor normal mi?

20 gunluk oldu azalmayi gectim mama+meme gitgide artiyor asla doymuyor enteresan yanaklari sarkti artik :)))emzik almiyor

valla artık yoruldum sütüm mü yetmiyor çocuk mu obur bi de sürekli bir ağlama kayınvalidem eşim çocuk aç deyip duruyor daha yarım saat olmuş 60 lık mama vermişim hala yalanıp duruyor 24 günlük 2735 doğdu 4 kilo olmuş maşallah ama mama da dayanmıor sütte dinlenemeyince sütte olmuyor... bi de şimdi memeyle kavga başladı emerken sinirleniyor bırakıyor sonra geri alıyor böyle olan var mı internette süt fışkırarak geliyorsa olur falan yazmışlar ama ben de az bişi fışkırıyor sıkınca... ay çocuk beni mum etti 89 kiloyla girdim doğuma 74 kiloyum şu an

Inan bana soylediklerini harfiyen yasiyorum mamayi 60 verip birdr emziriyorum so ra babasina veriyorum sanki 24 saattir acmis gibi araniyor evi yikiyor basimiza oyle bir aglama krizi 20 gunde 1.5 kilo mama oldu son aldigimla beraber sutmu doyurmuyor anlamadim ama mamaylada doymuyor bu neyin acligi anlamadim 3910 dogdu benimkide dogumdan sonra 500 gram gitti suan 4500 kilosu

Benimki dogdugundan beriuyumuyor artik ruh gibiyim gunduzdeuyumuyor gecede

Fasulye nohut zaten yemiyordum da bulgur işte bilmiyordum. Dediklerini alıp deneyeceğim. Bebeğe vermek zararlı olmaz mı yeni bir aylık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…