Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben doğumdan beri 3 güne bir bulgur yiyorum oğlum günde en az 3-4 kere kaka yapıyor. Hiç duymadım bulgurun kabızlık yaptığını
Bilmiyorum belki ben fazla yedim. Farklı ve fazla olarak onu yedim çocuk rahatsız yapamadı bir türlü. Yapıyor ama saatler geçiyor

Kızlar bebeğinizi siz de başkalarından kıskanıyor musunuz? Yoksa bu durum sadece ben de mi var? Bulunduğumuz şehirde köylümüz var. Sağolsun doğumda yardımcı oldu. Ama 11 ve 14 yaşında çocukları var. Oğlum daha 22 günlük. Ailece gelip çocuğu kucaklarına alıyorlar. İçim gidiyor. 14 yaşında olan okula da gidiyor 8.sınıf sınava hazırlık için. Çocuk kendini tutamıyor bir yerine bir şey olacak diye korkuyorum. Oğlum sürekli uyuyor zaten uyuyor da olsa bir anneleri alıyor bir oğulları bir kızları gidene kadar bir o alıyor bir o. Siz olsanız ne yapardınız

Etrafımdaki herkes ver kolaylık olur diyorlar ama ben pek verme taraftarı değildim doktor da verme deyince vermem artık diye karar vermiştim ama geceleri bile göğsümü uyumak için kullanıyor. Kararsızım
Evet sürekli emmek istiyorlar bebekler sadece aç olduğunda değil bir yeri agridiginda ya da güvende hissetmek istediğinde de emmek isterlermis bu dünya ya alışmaya çalışıyorlar ben de çok kullanmasini istemiyorum çünkü net değil emzik iyi mi kötü mü emin degilim tutsalar bize rahat çok uğraşmıyorum arada deniyorum isterse tutar istemezse tutmaz kararı ona bıraktım su an hiç istemiyor

Kızlar oğlanın pipisinde kızarıklık var bezini açtım çok az kan vardı başına gelen var mı nasıl geçer acil bı durum olur mu ki
Ucu kapalıdır büyük ihtimal bizimki de öyle kan filan görmedim ama hafif kızarıklık var doktor 3 ayı geçirmeden sunnet ettirin dedi kilo aldıkça zorlanır dedi kireçlenme iltihap yapabilir dedi çişini de kontrol edin sürekli dedi kurban bayramı öncesi ya da sonrası yaptırmayı düşünüyoruz biz de

Kararı bebeğinin vermesi daha iyi olmuş. Demekki kendine uygun görmüyor. Evet emzik tartışmalı bir konu. Doktorlar dahi net bir karara varmamışken bizim muallakta kalmamız çok normal.

Kızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.

Ben en cok kayinvalidemle.kauinpederimden kiskaniyorum cunku cok dusuncesiz hsreketlerde bulunuyorlar dikkat etmiyorlar hicbirseye bide surekli ayy bir yuzune bakayim.diyenlere sinir oluyorum

Bana 5 ayri hastane bebekte 4 hafta gelisim.geriligi vsr drdiler cocuk 4 kilo 54 cm dogdu

Ayrica ortalikta virus kol geziyor bunu acikca soylemelisin hem bebek senin bebegin kimseye vermek zorunda degilsin annesi sensin

Son düzenleme:
Fasulye nohut zaten yemiyordum da bulgur işte bilmiyordum. Dediklerini alıp deneyeceğim. Bebeğe vermek zararlı olmaz mı yeni bir aylık olacak.
Valla benimki 20 gunluk hic kaka yapamiyordu dr a sordum azar azar ver dedi zaten cogu gaz surubunun icinde anason var 1 yemek kasigini gecirmitorum cok guzel kaka yapmaya basladi ve catir catir gaz cikariyor ve suan ilk defa uyuyor

Ayrica ortalikta virus kol geziyor bunu acikca soylemelisin hem bebek senin bebegin kimseye vermek zorunda degilsin annesi sensin
Ben virüsten dolayı doğuma kimseyi çağırmadım eşimle anlaşmıştık o kalacaktı hastanede ama aniden sezeryana dönünce eşim bakamam düşüncesiyle onu çağırmış sağolsun yardımcı oldu. Evde de baktı kendi evinde yemek yaptı getirdi kırmak da istemiyorum. Minnet borcu var. Çocuğumu da korumak istiyorum. Her kucaklarına alışlarında içim gidiyor. Ne anlıyorlar küçücük çocuktan. Büyükler çocuklardan daha cahil. Yüzünü görseler ne olacak, kucaklarına alsalar ne olacak. Ben emzirirken korkuyorum bir yerine bir şey olacak diye yüzüne bakarken dualarla bakıyorum nazar ederim diye.

Ben de anason rezene karisik cayini kendime yapiyorum gunde bir bardak kadar ordan bebege bir iki cay kasigi veriyorum sadece. Bir yemek kasigi her ogunde mi veriyorsunuz yoksa toplamda mi o kadar oluyor

Kizlar bebegim bir ayin sonunda bir kilo kadar kilo almis suan 31.gunluk ve boyu da 4cm artmis gorunuyor ben oyle olctum evde. Saglik ocagindaki hemsire beni biraz korkuttu bu kadar uzamasi zor uc aylik bebek kadar olmus doktora yonlendircem sizi en kisa zamanda buraya ugrayin dedi. Gercekten korkulcak bir durum var mi o gunden beri icim icimi yiyor 52cm dogdu ben mezurayla 56cm ölçtüm. Bas cevresini de olcturdu o da fazla diyor iyice korkmaya basladim. Sizde durumlar nasil?

Benim kizimda 1 ay sonrasi 975 gr almisti ve boyuda 4cm uzamisti hemsire hanim hic bir sıkıntı görmedi

Benim oğlum 20 günlükken 4 santim uzamış görünüyordu bir de 500 gr almıştı. Doktorum Maşallah bu adam olur dedi takma kafana. Demekki çok iyi bakıyorsun bebişine

Ben de anason rezene karisik cayini kendime yapiyorum gunde bir bardak kadar ordan bebege bir iki cay kasigi veriyorum sadece. Bir yemek kasigi her ogunde mi veriyorsunuz yoksa toplamda mi o kadar oluyor
O gunku kaka ve gaz durumuna gore veriyorum mesela dun toplanda 1 yemek kasigi verdim cunku 3 defa kakasini yapti onceki gun 3 defa verdim ancak kâr etti o gunku duruma gore aslinda

Benim kizimda 1 ay sonrasi 975 gr almisti ve boyuda 4cm uzamisti hemsire hanim hic bir sıkıntı görmedi
Hemsire beni delirtmeye calisiyor herhalde topuk kaninda da birsuru felaket tellalligi yaptı...
Benim oğlum 20 günlükken 4 santim uzamış görünüyordu bir de 500 gr almıştı. Doktorum Maşallah bu adam olur dedi takma kafana. Demekki çok iyi bakıyorsun bebişine
Bu hemsire yuzunden goturcem doktora yaa em kısa zamanda da degistircem bu kadini valla sinir etti benii..
O gunku kaka ve gaz durumuna gore veriyorum mesela dun toplanda 1 yemek kasigi verdim cunku 3 defa kakasini yapti onceki gun 3 defa verdim ancak kâr etti o gunku duruma gore aslinda
Anladim canim sagol ben de dun verdim bir caykasigi ve iki kez baya fazla kaka yaptı. Sabah yine zorlandigi icin verdim bakalım bugun nasil etkisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…