Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar oğlanın pipisinde kızarıklık var bezini açtım çok az kan vardı başına gelen var mı nasıl geçer acil bı durum olur mu ki
pipi de sade kırmızılık olsa enfeksiyon olabilir belki diye düşünürdüm de kan varsa dr git bence.

Bana da doktor kilosunu çok görünce,gam meme guk meme vermişsiniz demişti .
Bence sen yalnis olcmus olabilirsin. Boy ve baş ölçüleri orantılı gitmeli
Baş 1:5 yada 2 br büyümeli.suan sizin değerlerinize göre gitse,Oooo boy ve baş çok buyur. Boyda ilk zaman haftada 1 cm uzayabilir

Bas olcu oranini anlayamadim? 35cmdi dogdugunda suan bir aylik ne kadar olmali yani?

Ben de sordum bana ver dedi ama tutmadı midesini bulandırıyor emzik iyi mi kötü mü bilemedim zaten emzik hiç sevmiyor su an
Mesela karninin tok olduguna eminseniz uykuya dalmasi icin emzik verilebilir. Oteki turlu meme emecek gazini cikar, yok kakasi geldi derken yorucu oluyor

Hirsla meme emme gazdan olur. Gazi vardir onun. Yenidogan bebek ac olmasa da uyumak icin veya kaka yapmak icin meme ister normal. Arandigi zaman emzirin emzirdikce sut artar

Ben olsam kesinlikle uyarirdim nazikçe. Bu sizin en doğal hakkınız. Yeni doğan bebek bu kadar kucağa alınmaz hele çocuklara hiç verilmez. Hiç çekinmeden söyleyin bence

Bende bugun yapmadi diye verdim biraz once belinden hatta sirtindan temizledim doooogru banyoya girdik :)))

Ben olsam kesinlikle uyarirdim nazikçe. Bu sizin en doğal hakkınız. Yeni doğan bebek bu kadar kucağa alınmaz hele çocuklara hiç verilmez. Hiç çekinmeden söyleyin bence
Haklısınız. Bir dahaki sefere söyleyeceğim çocuk kucaktan kucağa yoruluyor

Kızlar ya bebeğim ne zaman emse hemen kakasını yapıyor bu sabahta emzirirken çok halsizleşti normalde böyle emmezdi ates ölçerimde yok hastamıdır acaba anlayamadım
genelde memeden güc alip kaka yapiyorlar
cok iyi gitmis kilolar emzirirken sık beslenme lazim yoksa sut az oluyor.
aa kesinlikle izin vermem cok kucaga almasinlar ben bu yasta kadinim baskasinin kucuk cocugunu almaya cekinirim.allah korusun duser falan
Halk arasinda geyregi kalkar derler cok gereksiz kucakta olan bebege o kalkarsa hic durmadan aglarmis bebek.bunu soyleyin korkutunalmasinlar
benim 3500 diyorlardi 3000 dogdu boy dogru 50 cm.di
Ben de anason rezene karisik cayini kendime yapiyorum gunde bir bardak kadar ordan bebege bir iki cay kasigi veriyorum sadece. Bir yemek kasigi her ogunde mi veriyorsunuz yoksa toplamda mi o kadar oluyor
1 yemek kasigi cok bence 1 cay kasigi yeterlimolur ben rezene veriyorum bir cay kasigi

Herzaman oyle vermiyorum o gunku kaka durumuna gore bugun 1 kerr verdim ama ne kakis yapti 1 saattir kakis yapiyor yavrum ne cok biriktirmis

Sanirim piyasada ki tum emzikleri denedim ama en kalitelisi benimki galiba basi sıkıstıkca memede
Senin kız sana çok bağlı olacak desene. Benimki de doyuyor ama uyumak için meme istiyor süt gelince de ağlıyor. Emzik burda işe yarıyor ama yine de fazla vermek istemiyorum

Kızlar bebisleriniz huzurlu mu ? Bir bizimki demi huzursuzluk , uykuya dalamama ve mukuslu yeşil kaka var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…