Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim.kiz bugun cok ağladi ilk defa Ağlamasini durduramayacam sandim bir an ve hala devam ediyor ara ara
Ozaman yalniz degilsin benimki aksam saat 9 da bir basliyor aglamaya sabah 8 e kadar ve bu surede uyumuyor her an bayilabilirim 2.5 saatlik uykuyla ayaktayim

Kızlar ya benim bebeğim gece boyu uykusunda kıvranıyor değişik sesler cıkarıyor çok üzülüyorum öyle gördükçe gaz damlasınıda bıraktım kendi çıkarıyo zaten ama kullanırkende böyleydi daha ne kadar sürecek bu

Arkadaslar günaydın. Bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor bugün rezene çayı dene dedi Dr. Rezene çayı bebeğe içirip fayda gören var mı Bi de sizinkiler hergün kaka yapabiliyor mu?

Arkadaslar günaydın. Bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor bugün rezene çayı dene dedi Dr. Rezene çayı bebeğe içirip fayda gören var mı Bi de sizinkiler hergün kaka yapabiliyor mu?
Bi kere yapıyo benimki İnstagram da ebeayşe var onun gaz çıkarma videosunu izlerseniz Kaka çıkması için baya etkili bende denedim hemen yaptı

Valla benimki 20 gunluk hic kaka yapamiyordu dr a sordum azar azar ver dedi zaten cogu gaz surubunun icinde anason var 1 yemek kasigini gecirmitorum cok guzel kaka yapmaya basladi ve catir catir gaz cikariyor ve suan ilk defa uyuyor
Sorunun cozulmesine çok sevindim bizimki Bugün asiya gitti doktor damla yazdı bakalım çok zorlanmazsa vermeyeceğim ama mecbur kalırsam damla kullanırım. Anason nerde bulunur ki

Hanımlar bir aylık bebek kaç kilo / gram alması gerekiyor. bizimki yaklaşık 600 gr almış. Hemşire bir buçuk iki kilo alması gerekiyordu dedi. Moralim bozuldu gerçekten. Yetmiyor o zaman sütüm mamaya mi başlasam. Kötü hissediyorum

Sorunun cozulmesine çok sevindim bizimki Bugün asiya gitti doktor damla yazdı bakalım çok zorlanmazsa vermeyeceğim ama mecbur kalırsam damla kullanırım. Anason nerde bulunur ki
Tam cozulme demeyelim.ama.anason sayesinde kaka yapmayi ogrendi hem kaka yapmamak hem gaz birlesincekorkunctu anason aktarda var 2 tl lik alsan bebege fazlasiyla yeter 1 bardak kaynamis ilinmis suya yarim cay kasigi atip 10 dk bekletiyorum 1 yemek kasigi kadar bebege verip kalanini ben iciyorum 1 haftadan beri ilk kez dun uyudum aksam ilik suyla yikadim sonra 2 defa kaka yapti rahatladi heralde misil misil uyudu sabaha kadar koynuma aldim

Yok artik obez mi yapicak cocugu ayda 1 kilo ideal olani ozaman bu cocuk ortalam 3.5 kilo dogsa 25 30 kilo mu yapacak cocugu ayda 2 kilo alirsa 1 yasina geldiginde

Galiba damladan önce bunu deneyeceğim kendi kendine öğrenmesi daha iyi. Ya onlar rahatlayinca bizde rahatliyoruz değil mi. Söylediğiniz tarifi yapacağım. Ne büyük sorunmus ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…