Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok artik obez mi yapicak cocugu ayda 1 kilo ideal olani ozaman bu cocuk ortalam 3.5 kilo dogsa 25 30 kilo mu yapacak cocugu ayda 2 kilo alirsa 1 yasina geldiginde
Ya benimki 3930 doğru şimdi 4400 civarı bilmiyorum iki kilo bana da çok geldi. Hem kız benimki belki cinsiyet de farkediyordur ama fena moralimi bozdu.

hemsirenin kafası mi guzeldi acaba, 700 gr ile 1 kg arasi normali..benimki 750 gr almis doktor gayet iyi mamaya gerek yok dedi.
sen dinleme hemşireyi canım

Gayet normal 4 cm uzaması sizi boşuna korkutmuslar

hemsirenin kafası mi guzeldi acaba, 700 gr ile 1 kg arasi normali..benimki 750 gr almis doktor gayet iyi mamaya gerek yok dedi.
sen dinleme hemşireyi canım
Valla bilmiyorum anlamıyorlar galiba birseyden. Aynı hemşire bana saat başı emzir dedi. Teşekkür ederim valla burada sizler sorularıma cevap verdikçe daha iyi hissediyorum. Etrafı dinlesem bunalıma girip çıkamayacağım. O zaman bizimki normal sayılır ya

Sorunun cozulmesine çok sevindim bizimki Bugün asiya gitti doktor damla yazdı bakalım çok zorlanmazsa vermeyeceğim ama mecbur kalırsam damla kullanırım. Anason nerde bulunur ki
Tam cpzulme demeyelim.ama.anason sayesinde kaka yapmayi ogrendi hem kaka yapmamak hem gaz birlesincekorkunctu anason aktarda var 2 tl lik alsan bebege fazlasitla yeter 1 bardak kaynamis ilinmis suya yarim cay kasigi atip 10 dk bekletirkyrum 1 yemek kasigi kadar bebege verip kalanini ben iciyorum 1 haftadan beri ill kez dun uyudum aksam ilik suyla yikadim sobra 2 defa kaka yapti rahatladi heralde misil misil uyudu sabaha kadar koynuma aldim

Galiba damladan önce bunu deneyeceğim kendi kendine öğrenmesi daha iyi. Ya onlar rahatlayinca bizde rahatliyoruz değil mi. Söylediğiniz tarifi yapacağım. Ne büyük sorunmus ya
En azindan gazinida rahat cikariyor ama yine dr o sanciyi yasiyor 4 5 aylik olana kadar cekicez ama en azindan daha az cekeriz bebrkte daha az izdirap yasar biz dinlenemezsek onlara gerginligimiz geciyor once biz iyi olmaliyiz damlalarin hepsi cöp ben surup kullaniyorum o da cöp hatta anasona az bisey de rezene koyarsaniz harika etki ediyor cocuk 2 gundur cayir cayir kaka yapiyor yavrum nasil rahatladi ilaclar sadecr bagirsagi tembellestiriyor hem anasonun icerdigi vitaminleri arastirirsaniz inanamazsiniz

Ya benimki 3930 doğru şimdi 4400 civarı bilmiyorum iki kilo bana da çok geldi. Hem kız benimki belki cinsiyet de farkediyordur ama fena moralimi bozdu.
Yok canim oyle bisey 1 yas bebeginortalama 10 12 kilo.oluyor sacmalamis benim kizimda 22 gunluk 3910 dogdu ilk hafta 500 gr verdi suan 4200 ama benim sutum az mamayla takviyeli.gidiyoruz ama.sonucta kilo alimi normal yani siz takilmayin ilk.7 8 ay ayda 1 kilo 7 8 aydan sonra ayda yarim kilo alinir 3.cocugu buyutuyorum ayda 2 kilo alinmasi gerektigini ilk defa duydum

Yarın mutlaka alıp deneyeceğim bulunduğum yerde aktar yok yoksa hemen giderdim. Ilaç vermek benimde hoşuma gitmiyor durum dayanılmaz hale gelince mecbur kalıyoruz. Şu zaman geçse de çabucak bebeklerimiz kendine gelse. Bizde öyle. Stresim geçiyordur ona da

Benim ilk bebeğim tecrübem yok en ufak olumsuz birşey söylense moralim bozuluyor. Bana da mantıksız geldi. Teşekkür ederim cevaplariniz için içim rahatladı. Mama takviyesi nasıl yapıyorsunuz . Mamaya alışıp emmeme durumu olur olur mu. Benim de az sanki

Anasonun etkisi şu bagirsaklarda gaz sıkışmasinı engelliyor bu yuzden bebek kaka yapabiliyor e kaka yapip bagirsaklar bosalinca gazi da azaliyor haliyle birde epeyce minarel vitamin iceriyor cocuk 3 gun kaka yapamazken suan gunde 2 3 defa yapiyor ogrendi artik yapmayi ilaclar gazı daha da sıkistiriyor hatta dun dr um tamamen birak hepsi palavra dedi

Baslarda memeyi tamamen birakir gibi oldu sonra sagip biberonla verince benim sutun tadini da aldi simdi gun icinde bolca emzirip gunde 5 6 defa da 30 ml lik mama veriyorum yeterli geliyor

Damlanın tembellik yaptığını duymuştum. Söylediğin tarifi yapacağım . Sizin üçüncü cocuksa tecrubenize güvenirim.

Baslarda memeyi tamamen birakir gibi oldu sonra sagip biberonla verince benim sutun tadini da aldi simdi gun icinde bolca emzirip gunde 5 6 defa da 30 ml lik mama veriyorum yeterli geliyor
Süt verip hemen ardından mama mi veriyorsun yada bir öğün süt bir öğün mama mi

Süt verip hemen ardından mama mi veriyorsun yada bir öğün süt bir öğün mama mi
Tum gun sutum oldukca emziriyorum doymazsa uyumuyor zaten uzerine 30 ml lik mama yapiyorum gece yatarken 60 lik veriyorum mamayi ki sut biriksin cunku surekli memede ve sut birakmiyor haliyle.doymuyor once sut verip sonra mama verirsen memeyi birakmaz ama doyuyor ve kilo alimi normalse mama verme benim sutum az ondan mama veriyorum

Bi kere yapıyo benimki İnstagram da ebeayşe var onun gaz çıkarma videosunu izlerseniz Kaka çıkması için baya etkili bende denedim hemen yaptı
takip ettim canım da gaz çıkarma videosunu bulamadım çok fazla video var , buraya ekleyebirsen çok makbule geçer... bu arada bugün beline kadar kaka yaptı çok şükür

kızlar bizim geceleri ev çok sıcak oluyor, gün icinde kapi pencere açık ama geceleri açmıyorum çocuklar var diye.
bebiş terliyor kafa ve ense kısmında isilikler oluşmaya başlamış..ılık duşunu aldırıyorum ama yine de çözüm değil.
siz ne giydiriyosunuz bebislere?
ben uzun kol penye tulum ya da alt üst takım giydiriyorum.ayagina çorap icine de citcitli atlet.. gece uyurkende ince penye bi battaniye.. çok mu kalın geliyor anlamadim

tek kat giydirip gece müslin bezi kouyorum üstüne...battaniye çok gelior olabilir çünkü hava çok sıcak. gündüz de 26 dereceyi geçmesin oda sıcaklığı termometre koup ölçün bence. ben klimayı açıp 26 dereceyi geçmemesini sağlıyorum.

afedersiniz ben kaçırdım anson bitki mi oluor ani bitki çayı mı verirsunuz ? gaz karışımı tarifinizi alamadım. Bugün ben de rezene verdim yaptı çok şükür kakasını. Bi de dr mamasına 1 ça kaşığı zeytinyağı koy dedi...

Ben mamaya zeytinyagi koyup verince kusuyor ya agir geliyor ya da midesini bulandiriyor anason evet bir bitki tohumu aktarda var ben 2 tl lik aldim baya bi geliyor bir bardak sicak suya yarim veya 1 cay kasigi koyup 10 dk bekletiyorum rengi yesilimtrak oluyor ilininca bir yemek kasigi kadar kizima veriyorumhatta icine az bisey rezenede koyunca daha iyi oluyor bardakkta kalani ben iciyorum sutumden de geciyor bebege kakasini cok guzel yapiyor hemde gaz cikarttiriyor elbette gaz sancilari devam ediyor ama daha az en azindan bazi geceler 3 saatte bir uyaniyor bende dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…