Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk gebeliğimde tetanoz aşılarını oldum zaten gebelikte yaptırdığınız aşılar bebek için de koruma sağlıyor. Tetanoz en çok (bilenenin aksine) toz topraktan bulaşıyor. Beş doz diye hatırlıyorum bence muhakkak yaptırın yoksa doğum sonrası bebeğinizin de olması gerekecektir. Aşının 10 sene koruması var.

ne güzel işte sıkıntılı anında eşin imdadına koşmuş. demek ki şimdi de aylar boyunca sana destek olacak, sen koşmaya devam et korkma diyor allah sana
Ah eşim keşke yanımda olsa. Yurtdışında çalışıyor. Kim bilir ne zaman gelecek bir daha.

Evet geçen cumartesi öğrendim
İçimde haşhaş tohumu varmış..
Henüz 4 haftaligiz teyzeleri..Rabbim minigimle nice 4 yıllar görmeyi nasip etsin..amin.
Yarın ilk Dr kontrolüm ile durumu netlestirecegiz Allahın izniyle..
Kesemizi görür müyüm bilmem lakin 31 mayıs ihtimali görünen tarihimizi üç aşağı beş yukarı hesap edelim bakalım.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dilerim.evlat hasreti çeken isteyen nice hemcinsime de nasip eder inşallah.

Hamiş kardeşlere de bebislerini sağlıkla kucaklarina almak ve büyütmeyi Allah..

Elimi karnıma koyup sürekli salavat getiriyor be ihlas suresini okuyorum..
Acizane tavsiyem olsun

Oy oy henüz çok minişmiş. Hayırlı olsun canım.

lütfen kızma söyleyeceğim ama gülelim diye söylüyorum, eniştem yurt dışında ve gelmiş imzayı atmış gitmiş Yokocouğum :) ne mutlu :) olsun varlıkları yeter eşlerimizin
Ahshdhhd aynen öyle oldu. Ben de bu kadar az görüşmeye zor çocuk yaparız diye endişeleniyordum

sağlıkla büyütün gözünüz aydın. sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…