Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doğuma kadar benim gibi olup da doğumdan sonra sütü normal gelen, bebeğini emzirebilen anneler var mı aranızda?
Merhaba sağlıkla al kucağına
Doğumdan önce bende de bişey gelmedi sadece gümüş kapak kullanmaya başlamıştım bir gün birinde sarı sıvı görmüştüm. Doğumum sezaryenle oldu, ilk üç gün duş aldığım güne kadar sarı şeffaf kolostrum azıcık geldi ama canımı sıkmadım çünkü bebekler 2 gün hatta 3 gün açlık hissetmezlermiş bir iki damla gelen kolostrum yetermiş. Üçüncü gün ilk duşumu alınca sütüm geldi çok şükür. Bu konuyu kafaya takma sadece bol su içmeyi ihmal etme yeter tabi dengeli güzelce beslenmek de lazım diyet vs hiç yaramıyor süte.

Benim 2 cocukta da hamilelikte hic gelmedi. Sezaryen oldum ona ragmen ilk gunden itibaren geldi.

Kızlar anakucagi yada sallanan birşey kullanıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz ?
biz otomatik salıncak aldık canım çok da memnunuz anakucağı olarak da kullanılabiliyor hem yanımda sağa sola götürüyorum evde hem de koyuyorum sallanıyor titreşimi de var onu da çok seviyor bizimki... ilk başlarda bi alışamadı ama o zaman dedim ki eyvah sevmicek boşa bir sürü para verdik bir haftadır biz de salıncak gece gündüz kullanıyorum tavsiye ederim

Herkese günaydın gerci uyudunuz mu bilmem dun aksam yatarken tarhana icmistim gece likir likir sut olmus sutu az olanlara duyurulur

işimizz zorrr ama canlari sagolsun
benimde hic sut gelmedi sut erken gelmesi iyi degilki.dogumla gelmesi güzel
Evet haklısınız ama sütüm çok az ve çoğunlukla mama yiyor o kadar mamayı nasıl vereyim ki. Biberondan önce meme tutturuyoruz bazen emiyor bazen hiç almıyor
Dr browns biberonu deneyin cnm

Canim.bildigin gibi malum ben 1 haftadir kullaniyorum cok ise yaradi resmen 5 gundur gece uyuyorum dun gece 1 saat kadar agladi ama uykusu saptigi icin 1 gibi uyudu ilk kalkip emdigi saat sabah 5:40 ti
inşallah işe yarar benimki gece 12 den 5 e uyuyor sorun sabah 8 den gece 12 ye kadar toplasan 3 saat uyumuyor bir şekilde uykuya dalamıyor. bütün gündüz uyanık, şimdi 3.gündeyiz az biraz uyuyor yine gündüz bugün 2 saat uyudu mesela saat 1 den 3 e

anason çayını gaz için mi veriyorsunuz

Canim gunduz bizde full uyanigiz daha yemegi pisiremedim inan 4 gundur dusa giremedim halimi dusun sabaj 9 da bir uyaniyor gece 12 ye kadar uyanik kucagimda ve memede bogulmak uzereyim asla.babasinda dahi durmuyor sadece ben

Canim gunduz bizde full uyanigiz daha yemegi pisiremedim inan 4 gundur dusa giremedim halimi dusun sabaj 9 da bir uyaniyor gece 12 ye kadar uyanik kucagimda ve memede bogulmak uzereyim asla.babasinda dahi durmuyor sadece ben
Sizinki daha betermiş bence gaz sancısı sıkıntı verdiği için de memede durmak istiyorlar. Benimki o kadar uykusuz ki sırf memede uyuyakalmak için emiyor. Uyuturken de zor dalıyor 1 saat kucağımda sallıyorum uyuyor, sonra beşiğe yatırıyorum hop uyanıyor. Ama anason çayının 3.günündeyiz sakinleşti ara ara uyuyor inşallah şifa olur kuşuma

Bende denicem anason

Aranızda regl olan var mı acaba? Ben doğum yapalı 5 hafta oldu ve dün başladı. Emziriyorum da. Sizce çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…