Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bugün ben de Dr tavsiyesiyle anason çayına başladım.5 çay kaşığı verdim kızıma yüzünü buruştura buruştura yuttu garibim inşallah işe yarar da birazcık uyur kıyamıyom çok uykusuz tabi ben de yorgunum

bende de asabilik var cnm vurmasamda buyuklere kiziyorum ister istemez zamanla duzelecek insallah
Gunluk 5 cay kasigimi

Kızlar acil bir sorum olcak yardım lütfen
Ben 11 mayısta doğum yaptım 40 ımız yarın mı çıkmış oluyo yoksa pazar mı ilk gün sayılıyormu bilgisi olan varmı

Yarin 1 ay asisi var ve hastaneyede goturmem lazim nefrolojiye acaba cok agrisi olup rahatsiz olurmu
Biz bir ay aşımızı sağlık ocağında olduk hepatit oluyo bir ay aşısı ilk yeni doğdupunda yaptılar sonra birinci ay da tekrar yaptılar ikinci ay aşısı senin bahsettiğin bence karma aşı deniyor sanırım hatta

Canim.bildigin gibi malum ben 1 haftadir kullaniyorum cok ise yaradi resmen 5 gundur gece uyuyorum dun gece 1 saat kadar agladi ama uykusu saptigi icin 1 gibi uyudu ilk kalkip emdigi saat sabah 5:40 ti

Gece maks kaç saat uyumasina izin veriyorsunuz?
Benim memeler eskisi kadar dolgun değil acaba sütüm mu azalıyor? :/

Gece maks kaç saat uyumasina izin veriyorsunuz?
Benim memeler eskisi kadar dolgun değil acaba sütüm mu azalıyor? :/
Benimde dolgun degil birde kizim.sag memeyi emmediginden cok cok az sut geliyor zaten basindan beri.mama takviyeli.gittim benim kizim zaten acliga tahammulu olmayan bebek acikirsa muhakkak uyanir o yuzden ben ellemiyorum kendi nezaman kalkarsa mesela dun gece 1 de uyudu sabah 5:40 ta kalkip emdi

Bebis cok emiyorsa dolmuyordur. Benimkiler de sunger gibi. Dogumdan sonraki ilk birkac gun doluydu sonra dolmadi. Ama gunde 5-6 kez kakasini yapiyor
Benimkide 5-6 kez kakasını yapıyor ayy sevindim bazen çok kaka yapması da mi sorun diyorum sindiremeden atıyor diye

Merhaba hanımlar ben 55.4 civarı bir kilo ile hamile kaldım şuan 13 hafta 4 günlüğüz.Ama kilom aynı hemen hemen 55.7 falan olmuştur.Karnımda çok az çıkıntu var.Bu normal mi ne zaman kilo almaya başlanır.Siz ilk 3 aydan sonra ne zaman kilo almaya başladınız?

Merhaba arkadaşlar benim kızım da 15 günlük oldu. Şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu dün ilk defa gün boyu uyumadı. Sütüm yetmiyor sma mama takviyesi yapıyorum. Meme de veriyorum ama öyle her zaman almıyor. Dün yedikten sonra bacaklarını karnına çekip çekip ağlıyor uyumuyor. Normalde yedikten sonra uyurdu. Bu gaz sancısı mi? Sizce mamayı değiştirmeli miyim? Şuana kadar hiç sıkıntısı yoktu mamadan yana

Bir de lansinoh biberon kullanıyorum. Biberonla mama yerken hızlı mi içiyor anlamıyorum boğazına kaçıp öksürüyor bir an nefessiz kalıyor sanki çok korkuyorum. Her icirmem de aynı problem

Evet gaz sancisi. Gaz olayi 15 gunden sonra baslar zaten. Biogaia damla oneririm gaz icin

Bir de lansinoh biberon kullanıyorum. Biberonla mama yerken hızlı mi içiyor anlamıyorum boğazına kaçıp öksürüyor bir an nefessiz kalıyor sanki çok korkuyorum. Her icirmem de aynı problem
Mamayi biberonla vermeseniz iyi olur. Meme reddi yapar biberon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…