Kızlar merhaba nasil gidiyor ben cok. Zorlanıyorum oglum 1 mayis dogumlu abisi 19 aylik bazen cok fena kıskanıyor tokatlamak istiyor
Bir kac gündür yalniz bakiyorum ikisine inanilmaz yoruluyorum
Hele karantina sürecinde 4 gün eşim gündüz 2 den gece 12 ye kadar calisti ben 4 gün boyunca evden çıkmadan kimse yardima gelmeden baktim delirme noktasindaydim
Ne kiloma bakar oldum nede kendime
Zaten kilolu hamile kalmistim
Su an catlaklarim gitti ama göbeğim sarkik sanki
Aynaya bakıyorum üzülüyorum oglumu emziriyorum hem mamada veriyorum aranmaya devam ederse
Bu sarkik göbegi ne yapacağım bilmiyorum
Özgüvenim sıfır
Büyük oğlum hircin oldu biraz geçen sehpayi kırdı kızdım defalarca uyarmama rağmen durmadı küçük oğlum uyumuyor agliyor büyükte bebek sonuçta ilgi istiyor ilgilenemedim o an
Mobilyayi cizdi,orayi silerken masaya koyduğum corbayi cikip döktü mobilyayi bıraktım corbaya koştum onu hallederken sehbayi devirdi 2 tur cevirip kırdı dayanamadim kafasina Yuzune elimle vurdum O aglamaya başlayınca ben sinirlerim boşaldı nasil yapabildim diye aglamaya başladım sanki benden bir canavar çıktı o an su an yazarken bile ağlıyorum bu olay olali 3-4 gün oldu
İnsallah hatirlamaz dua ediyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama cok zorbir surec ne lohusalik yasadim,ne bisey
Eşim bazen cok anlayissiz ayakta çalışıyor yorgun geliyor
Tutumlu olalım ev değişelim vs demekten ne bir yere gidiyoruz ne bir hediye namina çöp bile almadi 2 senede 2 evlat verdim lükste gözüm yok ama bunlar hep içimde kaldı hersey üst üste geliyor sanki cok mutsuzum bu aralar
Annemler sehir dışına cikti
Kayınvalidem görümcemin doğumu için sehir dışına çıktı
Allah yardimcim Olsun