Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal canim ilk haftalar alma zaten. Sonra istemesen de aliyorsun

Benimkide 5-6 kez kakasını yapıyor ayy sevindim bazen çok kaka yapması da mi sorun diyorum sindiremeden atıyor diye
Cok kaka yapmasi cok beslendigini gosteriyor. Kilo alimi iyi olur cabuk toparlar. Memelerin dolmamasi da daha iyi. Memede biriken sut pek besleyici olmuyor cunku. Emdikce gelen sut yagli olur

Herkese selamlar ❤3 cocuk zormus minnos beni cok oyaliyor abilere vakit kalmiyor uzuliyorum.anca yemek vakti ilgileniyorum abilerle insallah cabuk toparlariz
Iyi yemek yapabiliyormussun 3 cocuk bana da agir geldi :)) evi gercekten.les goturutor bebis uyumuyor hep agliyor gunduz ablalar kendi kendine takiliyor yavrularim ilgilenemiyorum yemek anca esim gelince pisirebiliyorum aksam 8 bucukta ancak oturuyoruz yemege

Merhaba bebişlerine kavuşmuş mayıs anneleri
Benim doğuma az kaldı.
Şu hani genelde doğuma az kala göğüslerden biraz sızan sütlerden benden hiç gelmedi ya da mikroskopla görülebilecek kadar geldi de ben göremedim. Doğuma kadar benim gibi olup da doğumdan sonra sütü normal gelen, bebeğini emzirebilen anneler var mı aranızda?

Mamayi biberonla vermeseniz iyi olur. Meme reddi yapar biberon
Evet haklısınız ama sütüm çok az ve çoğunlukla mama yiyor o kadar mamayı nasıl vereyim ki. Biberondan önce meme tutturuyoruz bazen emiyor bazen hiç almıyor

Merhaba hayırlı olsun öncelikle İkinci 3 ayda kilo almaya başlarsınız son üç ayda da alırsınız ama azalır kilo alma hızı. Bende öyle olmuştu. Karnım çıkmıştı biraz o haftalarda ama asıl 16. Haftada belirgindi

Dogjma yakin sut gelecek diye bir kaide yok zaten 3 cocuk dogurdum 3 u de de gelmedi dogumdan sonra geldi

Bir de lansinoh biberon kullanıyorum. Biberonla mama yerken hızlı mi içiyor anlamıyorum boğazına kaçıp öksürüyor bir an nefessiz kalıyor sanki çok korkuyorum. Her icirmem de aynı problem
Benim bebeğim de aynı şekilde memede de tıkanıyor. Çok aceleci davranıyor oburlar korkmayın normal

Benim hiç gelmedi doğum öncesi ama çok şükür şimdi emziriyorum. Yani gelmesi şart değil, inşallah bebeğinize yetecek bol sütünüz olur hayırlısıyla kavuşun bebeğinize

19 mayis dogumlu 1 ay aşısı olduk bugun

Bebegine kac saat arayla kac cc mama veriyorsun bende mama veriyorum ama doymuyo gibi habire ellerini emiyo cigligi basiyo benim bebek te gazlı

Bebegine kac saat arayla kac cc mama veriyorsun bende mama veriyorum ama doymuyo gibi habire ellerini emiyo cigligi basiyo benim bebek te gazlı
Yok canim.acliktan degil o dun gece yatarken 60 ml verdim birazda emzirdim.ellerini yiyodu sapur supur hala sanirsin cami avlusunda 2 gun ac susuz beklemis sonra gazino cikarayim dedim kustu yani o derece toktu emzige alismasi lazim ama alismiyor ben gunduzleri 2 veya 3 kere mama verip kalan saatler emziriyorum genelde yani 3 4 saatte 1 falan mama almis.oluyor 30 ml veriyorum birtek gece yatarken 60 veriyorum

Ben gun icinde de gece de mama veriyirum sut cok az cikiyo 30 cc falan iki memeden mamayi da 60veriyorum sonra aglayonca memeye takiyorum oyke susuyo o sira agzina bisey gidiyomu yoksa yalanci meme diyemi cekiyo bilmigirum

Ben gun icinde de gece de mama veriyirum sut cok az cikiyo 30 cc falan iki memeden mamayi da 60veriyorum sonra aglayonca memeye takiyorum oyke susuyo o sira agzina bisey gidiyomu yoksa yalanci meme diyemi cekiyo bilmigirum
Bence mamayi 60verdigin icin emmiyordur ayrica bende 2 gogusten 40 50cc anca cikariyorum sagmakla emmek bir degil yani 30 cikiyor diye emerken de ayni.miktar gitmiyor emince daha fazlasi gidiyor sen once emzir sonra 30 cc ver benimki basta memeyireddedip mama istiyordu sonra kendimce yontem buldum kandirmaya basladim 1 yudum mama veriyordum sonra biberonu agzindan cekip.emzirmeye basliyordum bi baktim memeye de alismis simdi ikisinide aliyor sut azligi bende de var malesef ne yediysem ne ictiysem artmadi kizimda istahli masallah

Yine ben yine kaka kızlar normal mi ? Yoksa ishal mi oldu 27 günlük bebem
Normal bebek kakası nasil bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20200619-WA0011.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20200619-WA0010.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 35
Dogjma yakin sut gelecek diye bir kaide yok zaten 3 cocuk dogurdum 3 u de de gelmedi dogumdan sonra geldi
Benim hiç gelmedi doğum öncesi ama çok şükür şimdi emziriyorum. Yani gelmesi şart değil, inşallah bebeğinize yetecek bol sütünüz olur hayırlısıyla kavuşun bebeğinize
Rahatladım teşekkürler. Aminn inşallah

Benim bebeğim de aynı şekilde memede de tıkanıyor. Çok aceleci davranıyor oburlar korkmayın normal
Ay sevindim canım acaba bende mi sıkıntı var diyorum ama arada babası iciriyor arada anneannesi iciriyor mama ama hep aynı. Annem de öyle dedi acele ediyor içerken boğazına kaçıyor. Yerim.ben onların oburluklarini

Benim kızımda aynı canım hatta ağzından burnundan geliyor bazen. Heyecanlanıyorlar içerken kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…