Merhaba hanımlar ben 55.4 civarı bir kilo ile hamile kaldım şuan 13 hafta 4 günlüğüz.Ama kilom aynı hemen hemen 55.7 falan olmuştur.Karnımda çok az çıkıntu var.Bu normal mi ne zaman kilo almaya başlanır.Siz ilk 3 aydan sonra ne zaman kilo almaya başladınız?
Cok kaka yapmasi cok beslendigini gosteriyor. Kilo alimi iyi olur cabuk toparlar. Memelerin dolmamasi da daha iyi. Memede biriken sut pek besleyici olmuyor cunku. Emdikce gelen sut yagli olur
Iyi yemek yapabiliyormussun 3 cocuk bana da agir geldi :)) evi gercekten.les goturutor bebis uyumuyor hep agliyor gunduz ablalar kendi kendine takiliyor yavrularim ilgilenemiyorum yemek anca esim gelince pisirebiliyorum aksam 8 bucukta ancak oturuyoruz yemege
Merhaba bebişlerine kavuşmuş mayıs anneleri
Benim doğuma az kaldı.
Şu hani genelde doğuma az kala göğüslerden biraz sızan sütlerden benden hiç gelmedi ya da mikroskopla görülebilecek kadar geldi de ben göremedim. Doğuma kadar benim gibi olup da doğumdan sonra sütü normal gelen, bebeğini emzirebilen anneler var mı aranızda?
Evet haklısınız ama sütüm çok az ve çoğunlukla mama yiyor o kadar mamayı nasıl vereyim ki. Biberondan önce meme tutturuyoruz bazen emiyor bazen hiç almıyor
Merhaba hanımlar ben 55.4 civarı bir kilo ile hamile kaldım şuan 13 hafta 4 günlüğüz.Ama kilom aynı hemen hemen 55.7 falan olmuştur.Karnımda çok az çıkıntu var.Bu normal mi ne zaman kilo almaya başlanır.Siz ilk 3 aydan sonra ne zaman kilo almaya başladınız?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle İkinci 3 ayda kilo almaya başlarsınız son üç ayda da alırsınız ama azalır kilo alma hızı. Bende öyle olmuştu. Karnım çıkmıştı biraz o haftalarda ama asıl 16. Haftada belirgindi
Benim doğuma az kaldı.
Şu hani genelde doğuma az kala göğüslerden biraz sızan sütlerden benden hiç gelmedi ya da mikroskopla görülebilecek kadar geldi de ben göremedim. Doğuma kadar benim gibi olup da doğumdan sonra sütü normal gelen, bebeğini emzirebilen anneler var mı aranızda?
Bir de lansinoh biberon kullanıyorum. Biberonla mama yerken hızlı mi içiyor anlamıyorum boğazına kaçıp öksürüyor bir an nefessiz kalıyor sanki çok korkuyorum. Her icirmem de aynı problem
Benim doğuma az kaldı.
Benim hiç gelmedi doğum öncesi ama çok şükür şimdi emziriyorum. Yani gelmesi şart değil, inşallah bebeğinize yetecek bol sütünüz olur hayırlısıyla kavuşun bebeğinize
Biz bir ay aşımızı sağlık ocağında olduk hepatit oluyo bir ay aşısı ilk yeni doğdupunda yaptılar sonra birinci ay da tekrar yaptılar ikinci ay aşısı senin bahsettiğin bence karma aşı deniyor sanırım hatta
Benimde dolgun degil birde kizim.sag memeyi emmediginden cok cok az sut geliyor zaten basindan beri.mama takviyeli.gittim benim kizim zaten acliga tahammulu olmayan bebek acikirsa muhakkak uyanir o yuzden ben ellemiyorum kendi nezaman kalkarsa mesela dun gece 1 de uyudu sabah 5:40 ta kalkip emdi
Yok canim.acliktan degil o dun gece yatarken 60 ml verdim birazda emzirdim.ellerini yiyodu sapur supur hala sanirsin cami avlusunda 2 gun ac susuz beklemis sonra gazino cikarayim dedim kustu yani o derece toktu emzige alismasi lazim ama alismiyor ben gunduzleri 2 veya 3 kere mama verip kalan saatler emziriyorum genelde yani 3 4 saatte 1 falan mama almis.oluyor 30 ml veriyorum birtek gece yatarken 60 veriyorum
Yok canim.acliktan degil o dun gece yatarken 60 ml verdim birazda emzirdim.ellerini yiyodu sapur supur hala sanirsin cami avlusunda 2 gun ac susuz beklemis sonra gazino cikarayim dedim kustu yani o derece toktu emzige alismasi lazim ama alismiyor ben gunduzleri 2 veya 3 kere mama verip kalan saatler emziriyorum genelde yani 3 4 saatte 1 falan mama almis.oluyor 30 ml veriyorum birtek gece yatarken 60 veriyorum
Ben gun icinde de gece de mama veriyirum sut cok az cikiyo 30 cc falan iki memeden mamayi da 60veriyorum sonra aglayonca memeye takiyorum oyke susuyo o sira agzina bisey gidiyomu yoksa yalanci meme diyemi cekiyo bilmigirum
Ben gun icinde de gece de mama veriyirum sut cok az cikiyo 30 cc falan iki memeden mamayi da 60veriyorum sonra aglayonca memeye takiyorum oyke susuyo o sira agzina bisey gidiyomu yoksa yalanci meme diyemi cekiyo bilmigirum
Bence mamayi 60verdigin icin emmiyordur ayrica bende 2 gogusten 40 50cc anca cikariyorum sagmakla emmek bir degil yani 30 cikiyor diye emerken de ayni.miktar gitmiyor emince daha fazlasi gidiyor sen once emzir sonra 30 cc ver benimki basta memeyireddedip mama istiyordu sonra kendimce yontem buldum kandirmaya basladim 1 yudum mama veriyordum sonra biberonu agzindan cekip.emzirmeye basliyordum bi baktim memeye de alismis simdi ikisinide aliyor sut azligi bende de var malesef ne yediysem ne ictiysem artmadi kizimda istahli masallah
Benim hiç gelmedi doğum öncesi ama çok şükür şimdi emziriyorum. Yani gelmesi şart değil, inşallah bebeğinize yetecek bol sütünüz olur hayırlısıyla kavuşun bebeğinize
Ay sevindim canım acaba bende mi sıkıntı var diyorum ama arada babası iciriyor arada anneannesi iciriyor mama ama hep aynı. Annem de öyle dedi acele ediyor içerken boğazına kaçıyor. Yerim.ben onların oburluklarini
Ay sevindim canım acaba bende mi sıkıntı var diyorum ama arada babası iciriyor arada anneannesi iciriyor mama ama hep aynı. Annem de öyle dedi acele ediyor içerken boğazına kaçıyor. Yerim.ben onların oburluklarini