sinir sistemim alt üst oldu, yorgunluk uykusuzluk, nerdeyse sinirimi büyük kuzumdan çıkarır oldum..kendimi taniyamiyorum.bir an once düzene girse hayatımız..anasonu bende deniyim..
sinir sistemim alt üst oldu, yorgunluk uykusuzluk, nerdeyse sinirimi büyük kuzumdan çıkarır oldum..kendimi taniyamiyorum.bir an once düzene girse hayatımız..anasonu bende deniyim..
Gaz ve kaka acisindan dehset kurtaricim oldu gece de uyuyor fakat sabah bir kalkiyor gece yarisina kadar 1 kere bile uyumuyor tum.gun memede oturuyoruz tuvaletteyken bile kucagimda cildirmak uzereyim.nasil olurda hic uyumaz 12 13 saat hicbir ev isi yapamiyorum pusetinde gezdireyim diyorum onda bile durmuyo aglayip kucak.istiyor aklimi yitiricem artik
ben galiba sıpanın niye uyumadigini çözdüm..
geceleri her kalkmamda nerdeyse bi paket çikolata yiyorum, süt verince şekerim düşüyor ve gözüm dönüyor resmen..
bir de gün icinde ya Nescafe ya da Türk kahvesi illa iciyorum , amacım dinlendigimi hissetmeye çalışmak canım çektiğinden değil..kafein,ve çikolata bebislerde uykusuzluk yapıyor tamamen kesicem bakalim etki edecekmi
Kızlar bizim 40 ımız çıktı yarım saat kadar parkta gezmeyi başardık bugün şu an kayınvalidem deyiz. Çok büyük bir iş başarmış hissediyorum. Bu günümüze şükür
geceleri her kalkmamda nerdeyse bi paket çikolata yiyorum, süt verince şekerim düşüyor ve gözüm dönüyor resmen..
bir de gün icinde ya Nescafe ya da Türk kahvesi illa iciyorum , amacım dinlendigimi hissetmeye çalışmak canım çektiğinden değil..kafein,ve çikolata bebislerde uykusuzluk yapıyor tamamen kesicem bakalim etki edecekmi
Kızlar bizim 40 ımız çıktı yarım saat kadar parkta gezmeyi başardık bugün şu an kayınvalidem deyiz. Çok büyük bir iş başarmış hissediyorum. Bu günümüze şükür
40 i cikinca değişir diyorlar değişti mi
Kızlar normal bir gününüz nasıl geçiyor bizde sürekli bir hengame
gunduz uykuları nasıl bebislerin ortalama kaç saat uyuyorlar ?
Ah kızımda öyleydi 40ı çıkınca dediler düzelmedi 3 ay dediler 6 ay 1 yaş 2 yaş dediler sonuç 4 yaşında ve hala aynı umarım senin kuzu düzelir uykuyu seven bir bebiş olur
Ben dogum yaptigimdan beri kahve icmiyorum cok canim cekerse yapan kimselerden bir yudumcuk alıyorum cay da dogru durust icmem ya da demini cok cok az koyarim tabiri caizse imamin abdest suyu gibi birsey iciyorum cikolata bir isirik anca o da hergun degil ve gun icinde bir kupa mutlaka rezene anason cayi bir kupa da kimyon cayi iciyorum rezene cayindan iki uc cay kasigi ona da veriyorum sonuc olarak bebem gece de gunduz de uyuyor uyku aralari en fazla iki saat sonra uyumak icin aglama krizleri geciriyor. Bence birkac gun bunlara ara verip dene ve bitki cayiyla destekle belki ise yarar
Henüz kırk gün olmamış ki regl olduğunu nasıl anladın. Ortalama kırk gün içindeki kanamalar rahmin kendini toplamasından oluyor. Emzirirken bu ay olup 3 ay olmayabilirsin, düzenli de olabilirsin herkeste farklı. Ben hiç. Olmadım oğlum 15 aylıktı hamile kaldım.
Gaz ve kaka acisindan dehset kurtaricim oldu gece de uyuyor fakat sabah bir kalkiyor gece yarisina kadar 1 kere bile uyumuyor tum.gun memede oturuyoruz tuvaletteyken bile kucagimda cildirmak uzereyim.nasil olurda hic uyumaz 12 13 saat hicbir ev isi yapamiyorum pusetinde gezdireyim diyorum onda bile durmuyo aglayip kucak.istiyor aklimi yitiricem artik
Hanımlar ben oğlumda 2018 mayıs doğumlu o da, aktardan yaptırdığım bir çay içiyordum o iyi geliyordu. Size de yazayım evinizde bulunsun. Kimyon tohumu, anason tohumu, lavanta tohumu, rezene tohumu, keten tohumu bu beş tohumu eşit miktarda karıştırsın aktar, bu karışımdan bir tatlı kaşığı kupaya koyup üstüne kaynar su dökeceksiniz 5 dk sonra için. Günde 2 kere iyi gelir. Süt, uyku, gaz problemi için yapmıştı bize gaz. Şimdi içmediğim gün baya gaz sıkıntısı oluyor kızımda içmeye çalışıyorum
bir tık sakinleşti ama gaz damlalarından mı anason çayından mı yoksa 40 tan mı bilemiyorum. sabahları keyifli uyanıyor çıngraklı oyuncağını falan takip ediyor çocuk şarkıları dinliyor baz şeyleri farketmeye başladı