Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bebeklerinizin sıcakla arası nasıl dün bebegjn çıldırdı resmen uykusu var uyuyamıyor sakinlesmiyor memeyle kavga ediyor sürekli huzursuz önce dışarı çıkardık serin iyi geldi sonra eve soktuk nasıl ağlıyor komşular kapıya çıktı sanki eti cimciriliyor evde duş aldırdım vantilatör ise duvara doğru açtık öle bir zibinla uyudu usutucem diyede korkuyorum :/ ama üstüne ince muslin ortuyorum uyanıyor
Siz ne giydiriyorsunuz? Sıcak sizddde uykuya dalamama hzurusuzluk yapıyor mu?

Bu t44 5 88

iki gündür hiç uyumuyor gündüzleri sıcaktan mı gazdan mı bilmiyorum sürekli böyle bir ağlama modunda çok terlio ama

Eklentiler

• 5BFE9F3A-B4B7-4100-9590-8C5924E7D417.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 84
gmzklnc maşallah kuzuya , üstü kalın değil mi terleyip aglamiyor mu?
nuriye54 ben sadece ip askılı atlet ile yatırıyorum corap falan hic bisey yok..
incecik muslin bez ile ortuyorum gece uykusunda.gunduzleri onu bile ortmuyorum
hava aşırı sıcak yazık minnoşlara kalın giydirmeye alistirmayin çok pişman olursunuz

Buyuk ihtimal gazdan huysuzlanìyordur. Benimki tek atlet ile uyuyor. Çorap giydiriyorum gece yine de. Ama esirikli, òrtùnmeyi asla kabul etmiyor. Akşamları kolik ağrısında benim oglum de cimcirmiş gibi ortalığı ayağa kaldırıyor. Ben öglen rezene çayi içiyorum, emdiği süte geçiyor. Böylece uyku saatinde biraz daha huzurlu oluyor.

iki gündür hiç uyumuyor gündüzleri sıcaktan mı gazdan mı bilmiyorum sürekli böyle bir ağlama modunda çok terlio ama
Amaniinnnn kara kışta mı kaldınız bunalır o uzun kolluyla. Hangi ildesiniz bilmoyorum ama Istanbul cehennem gibi yanıyor. Hem bebeğe hem kendim sık sık duş alıyoruz. Olmadı yüzünü elini yıkıyorum.

Oyy masAllah kuzuya uzun kollu it giyiyor biz kaldırdık uzunkollulari
Dün öğle ağladiki durduramadı elim ayağım dolandı

Gaz gibi değildi hiç ayaklarını karnına cekmedi .
vanilya86 Gündüz çorap giydir miyor musun ? Kalın giydirmek istemiyorum ama usutucem diyede korkuyorum ben çoraplarını çıkarmıyorum çıkarsam mi? Çocuğum sadece zibinla geziyor hele kucağımıza aldığımızda ikimizde ateş oluyoruz

Oyy masAllah kuzuya uzun kollu it giyiyor biz kaldırdık uzunkollulari
Dün öğle ağladiki durduramadı elim ayağım dolandı
korkuyorum üşür mü diye alışverişe çıktık geçen gün almadım kısa kollu bişe ama pişman oldum aslında hafta içi aldırıcam eşime

canım biz niğde deyiz akşamları yine de serin oluyor gündüz de hani bi adana değil evler de hafif serin o yüzden korkuyorum üşütürüm diye tek uzun kollu body bi de ince pantolonu var işte sırtı çok terlemiyor da kafası çok terlio benim kızımın

Pencere açıp yatıyoruz bazen kundak yapıyorum kundaksiz çok uyandırıyor kendini yavaş yavaş bırakmaya çalışacam hem çok sıcak hem çok hareketli üstüne ince örtü ama örtü birakmiyor kundak olmasa ful tekmeliyor nasıl alistiracam bakalım

Kundakta hiç durmuyor benim kız kesin biyerini çıkarıyor yine uyandırıyor kendini
Çok hareketli olunca ben yüz üstü yapıyorum orda rahat ediyor

yok canim giydirmiyorum
surekli kontrol ediyorum ayaklarini ateş gibi yazık

benim tospaamda asla kundaksiz uyumadi doğduğundan beri..uykuda bile eli kolu durmuyor kendini uyandırıyor diye surekli kundak gibi muslin ile sarıyoruz

Aynı benim oğlum. Ben de kundak yapıyorum mecburen çünkü tam bir tekmeci üstünü açıyor ve çok hareketli eli kolu

Humana still tea kullanan anneler devam ediyor musunuz? Yani sütümüz belli bir düzene girdikten sonra kullanmasak olur mu acaba?

Kızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?

Humana still tea kullanan anneler devam ediyor musunuz? Yani sütümüz belli bir düzene girdikten sonra kullanmasak olur mu acaba?

gereksiz kalori aslına bakarsan sekerden ibaret bir içecek, promosyonlu sipariş vermistim hala 4 kutu var evde açılmamış,ziyan olmasin diye içeceğim.
yoksa sadece su ve karpuz aynı görevi fazlasıyla görüyor..bir de birtek ben mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama stilltea ne zmaan icsem terleyince pastırma korkuyorum icindeki cemen otu yuzunden midir nedir.. nefret ettim bi ara kendimden

Ben bebek 3, 4 aylik olana kadar bu tur takviyeler kullanacagim. Belki arada sutum iyi olduğu gunler birakirim..bazi haftalar bebeklerin atam haftasi oluyor. O zaman cok sik emmek istiyorlar. Bu caylar ise yariyor yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…