Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de hem kimyonlu rezene hem de still tea içiyorum ikisinden de iki kutu bitirdim şimdi alsam mı almasam mı bilemiyorum. Evet siz söyleyince farkettim benim de ter kokum bı garip ondan demek ki

Merhaba Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi. Ben de araştırdım bir dönem kordon kanı bankaları varmış yıllarca saklıyorlarmış. Ama gerektiği durumlarda kullanıldığında sanıldığı kadar faydası olmayabiliyor diye okudum bazı yerlerde de. Ben vazgeçtim bu sebeple. Bir link bırakacağım bence çok güzel bir yazı isterseniz okuyun. Sağlıklı doğumlar dilerim

Çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu

Kızlar klima kullananiz varmı bizim buralar 40 dereceyi bulduğu için açtım 26 derceye getirdim bir sorun olurmu diye düşünüyorum sıcakta da çok terliyor devamlı ağlıyor hiç uyumuyor şuan biraz uyudu bakalım ama sagliklimi dusunmeden edemiom

olmaz bence direk üstüne carpmiyorsa
26 derece gayet iyi

Kullaniyoruz biz 24 derecede dusuk fanda acik. Klimayi acali yuzundeki isilikler gecti daha iyi uyumaya basladi

Bu arada benim 40im yeni cikti birkac gun sonra tekrar adet oldum. Ilk dogumda da ayni sekilde hemen adet oldum sonra 1 sene olmamistim. Normal yani. Hem kanama iyidir rahim toparlaniyor

olmaz bence direk üstüne carpmiyorsa
26 derece gayet iyi
Yok canım ne olur ne olmaz diye tavana verdim aşağı bakmıyor kapilarimda açık başka odayada gidiyor
Kullaniyoruz biz 24 derecede dusuk fanda acik. Klimayi acali yuzundeki isilikler gecti daha iyi uyumaya basladi
Dün gece açmadık hem nem hem sıcak bebek uyumadı duşta aldırdım ama yinede mizmizlandi dedim bugün açıcam artik uyumuyo çünkü ve sonuç mışıl mışıl uyuyo tsk ederim yorumunuz için yoksa içim rahat etmicekti

Bizde haftasonu 40 uçurmasi yaptık kayivalidendeydik ev 30-31 derece idi çocuk yırttı kendi sonra susmuyor diye dışarıya artık kendimizi orda sakinledi anladikji sıcakmis derdi nasıl bukadar hassaslar anliyamiyorum smdi evdeyiz ev 28 derece ama yükselirse bizde almayi düşünüyoruz klima

kızlar az önce aralıklı oruç diyeti ile zayiflayanlar grubuna katıldım..
hayatımda ikinci kez diyet yapıcam ..
Emzirenler için de liste mevcutmus çok sevindim , tatile 2 haftam var bu 7 kilo gidecek ya sinir ediyor, mutsuz ediyo beni .etrafimdakiler abartiyosun diyo ama herkesin mutlu oldugu kendini iyi hissettigi bir görüntüsü vardir aynada bunu anlatamıyorum..benim bu degil kesinlikle
azmettim gi-de-cek ! o kadar!
içimi size döküp rahatlamak istedim
dinlediğiniz icin teşekkür ederim efem

Benim de 7 kilo fazlam var ama 2 haftada gitmez sanki. Zaten cok yavas gidiyor artik.
Aralikli oruc dedikleri gunde 2 ogun yemek arada bir iki ara ogun bu. Aslinda normal bir yeme duzeni yani. Insallah cabucak verirsin

Allah allah bende hic aci olmadi.hatta dogurmamisim gibi ilk dogumumda da acimamisti bi dr a git istersen.okadar acimasi degil cunku
Önümüzdeki ay rapor almak için gidicem çünkü analık raporum ağustos sonu bitiyor. O zaman gidince sorcam canım. Çünkü bildiğin dış yüzeyinde bir sıkıntı varmış gibi acıyor. Ben de anlamadım.

2 çocukla tatil mi ben tek çocukla iki saat yol gittim öldüm eskiden çocukla ne olcak mı gezilir derdim ama zormuş.
Eminim ki çok güzelsin kiloları sen taktiğin için gözüne batıyor yoksa yeni doğum yaptin tabiki fazlaligin olcak olmasa sorun olurdu

Normal dogum mu?

Bende dun 3 cocukla denize gittim

Kızlar on Haziran da doğum yaptım bir aylık olmasına az kaldı. bu zamana kadar çok şükür sadece anne sütü vermiştim. Sadece ilk gün mama takviyesi yapmıştım. Dr kontrolünde kilo almış gözüküyordu. Son bı kaç gündür emzirirken diğer gogsumden artık süt akmıyor. Göğüsler sis değil. Sizlayip süt geliyor ama sis olmayınca üzüldüm. Sizin de mi oyleydi

Canım ilk haftadan sonra benimde göğüslerim şişiyordu. Sağmasam yatamıyordum. Oğlum büyüdükçe sağmadan da yumuşuyor eskisi gibi canımı yakmıyor. Oğlum bir göğsümü emerken diğerinden süt sızıyor sadece. Bebeğinin kilo alımı iyiyse, emerken huzursuz değilse dert etme. Büyüdükçe göğsü boşaltıyorlar. Ne kadar çok emerlerse de o kadar çok süt geliyor. Bebeğini sağlıkla büyüt

İns canım saolasin. Emerken sutum sizladigi zaman tazyikli geliyor bazen ona kızıp çekiyor kendini. Yada boğazına gidiyor. Onun haricinde bezine çok kaka yapıyor. İns sütüm yetiyordur. Daha kontrole gitmedik.

Canım biz İzmir deyiz doğduğundan beri mecburen açıyorum 26 ya alıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadık

canım tatil derken annemlerin yazlığı:)
ama bana tatil gibi gelecek çünkü büyük kizimla dedesi ananesi oyalaniyorlar denizdi,parkti..bana ufaklik kalsa sadece dinlenmiş sayarım kendimi
kuzucum cok teşekkür ederim o senin güzelliğin,ama bu sefer sanirim cok bunaldım cok uykusuz ve bitkinim ya ondan hafif bi depresifim..kiloya sardım fazlasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…