Ben de hem kimyonlu rezene hem de still tea içiyorum ikisinden de iki kutu bitirdim şimdi alsam mı almasam mı bilemiyorum. Evet siz söyleyince farkettim benim de ter kokum bı garip ondan demek kigereksiz kalori aslına bakarsan sekerden ibaret bir içecek, promosyonlu sipariş vermistim hala 4 kutu var evde açılmamış,ziyan olmasin diye içeceğim.
yoksa sadece su ve karpuz aynı görevi fazlasıyla görüyor..bir de birtek ben mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama stilltea ne zmaan icsem terleyince pastırma korkuyorumicindeki cemen otu yuzunden midir nedir.. nefret ettim bi ara kendimden
Merhaba Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi. Ben de araştırdım bir dönem kordon kanı bankaları varmış yıllarca saklıyorlarmış. Ama gerektiği durumlarda kullanıldığında sanıldığı kadar faydası olmayabiliyor diye okudum bazı yerlerde de. Ben vazgeçtim bu sebeple. Bir link bırakacağım bence çok güzel bir yazı isterseniz okuyun. Sağlıklı doğumlar dilerimKızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?
Merhaba Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi. Ben de araştırdım bir dönem kordon kanı bankaları varmış yıllarca saklıyorlarmış. Ama gerektiği durumlarda kullanıldığında sanıldığı kadar faydası olmayabiliyor diye okudum bazı yerlerde de. Ben vazgeçtim bu sebeple. Bir link bırakacağım bence çok güzel bir yazı isterseniz okuyun. Sağlıklı doğumlar dilerim
Kordon kanı saklama uygulaması hakkında birçok farklı görüş mevcut | Sağlık Haberleri
Kimi bilim adamları kordon kanı saklamanın düşünüldüğü kadar kullanışlı ya da faydalı olmadığını; boşuna havaya para atmak olduğunu düşünürken kimileri de kullanım ihtimali ne kadar düşük olursa olsun yapılmasını öneriyor.www.haberturk.com
Kızlar klima kullananiz varmı bizim buralar 40 dereceyi bulduğu için açtım 26 derceye getirdim bir sorun olurmu diye düşünüyorum sıcakta da çok terliyor devamlı ağlıyor hiç uyumuyor şuan biraz uyudu bakalım ama sagliklimi dusunmeden edemiom
Kullaniyoruz biz 24 derecede dusuk fanda acik. Klimayi acali yuzundeki isilikler gecti daha iyi uyumaya basladiKızlar klima kullananiz varmı bizim buralar 40 dereceyi bulduğu için açtım 26 derceye getirdim bir sorun olurmu diye düşünüyorum sıcakta da çok terliyor devamlı ağlıyor hiç uyumuyor şuan biraz uyudu bakalım ama sagliklimi dusunmeden edemiom
Yok canım ne olur ne olmaz diye tavana verdim aşağı bakmıyor kapilarimda açık başka odayada gidiyorolmaz bence direk üstüne carpmiyorsa
26 derece gayet iyi
Dün gece açmadık hem nem hem sıcak bebek uyumadı duşta aldırdım ama yinede mizmizlandi dedim bugün açıcam artik uyumuyo çünkü ve sonuç mışıl mışıl uyuyo tsk ederim yorumunuz için yoksa içim rahat etmicektiKullaniyoruz biz 24 derecede dusuk fanda acik. Klimayi acali yuzundeki isilikler gecti daha iyi uyumaya basladi
Benim de 7 kilo fazlam var ama 2 haftada gitmez sanki. Zaten cok yavas gidiyor artik.kızlar az önce aralıklı oruç diyeti ile zayiflayanlar grubuna katıldım..
hayatımda ikinci kez diyet yapıcam ..
Emzirenler için de liste mevcutmus çok sevindim , tatile 2 haftam var bu 7 kilo gidecek ya sinir ediyor, mutsuz ediyo beni .etrafimdakiler abartiyosun diyo ama herkesin mutlu oldugu kendini iyi hissettigi bir görüntüsü vardir aynada bunu anlatamıyorum..benim bu degil kesinlikle
azmettim gi-de-cek ! o kadar!
içimi size döküp rahatlamak istedim
dinlediğiniz icin teşekkür ederim efem
Önümüzdeki ay rapor almak için gidicem çünkü analık raporum ağustos sonu bitiyor. O zaman gidince sorcam canım. Çünkü bildiğin dış yüzeyinde bir sıkıntı varmış gibi acıyor. Ben de anlamadım.Allah allah bende hic aci olmadi.hatta dogurmamisim gibi ilk dogumumda da acimamisti bi dr a git istersen.okadar acimasi degil cunku
2 çocukla tatil mikızlar az önce aralıklı oruç diyeti ile zayiflayanlar grubuna katıldım..
hayatımda ikinci kez diyet yapıcam ..
Emzirenler için de liste mevcutmus çok sevindim , tatile 2 haftam var bu 7 kilo gidecek ya sinir ediyor, mutsuz ediyo beni .etrafimdakiler abartiyosun diyo ama herkesin mutlu oldugu kendini iyi hissettigi bir görüntüsü vardir aynada bunu anlatamıyorum..benim bu degil kesinlikle
azmettim gi-de-cek ! o kadar!
içimi size döküp rahatlamak istedim
dinlediğiniz icin teşekkür ederim efem
Normal dogum mu?Önümüzdeki ay rapor almak için gidicem çünkü analık raporum ağustos sonu bitiyor. O zaman gidince sorcam canım. Çünkü bildiğin dış yüzeyinde bir sıkıntı varmış gibi acıyor. Ben de anlamadım.
Bende dun 3 cocukla denize gittim2 çocukla tatil miben tek çocukla iki saat yol gittim öldüm eskiden çocukla ne olcak mı gezilir derdim ama zormuş.
Eminim ki çok güzelsin kiloları sen taktiğin için gözüne batıyor yoksa yeni doğum yaptin tabiki fazlaligin olcak olmasa sorun olurdu
Canım ilk haftadan sonra benimde göğüslerim şişiyordu. Sağmasam yatamıyordum. Oğlum büyüdükçe sağmadan da yumuşuyor eskisi gibi canımı yakmıyor. Oğlum bir göğsümü emerken diğerinden süt sızıyor sadece. Bebeğinin kilo alımı iyiyse, emerken huzursuz değilse dert etme. Büyüdükçe göğsü boşaltıyorlar. Ne kadar çok emerlerse de o kadar çok süt geliyor. Bebeğini sağlıkla büyütKızlar on Haziran da doğum yaptım bir aylık olmasına az kaldı. bu zamana kadar çok şükür sadece anne sütü vermiştim. Sadece ilk gün mama takviyesi yapmıştım. Dr kontrolünde kilo almış gözüküyordu. Son bı kaç gündür emzirirken diğer gogsumden artık süt akmıyor. Göğüsler sis değil. Sizlayip süt geliyor ama sis olmayınca üzüldüm. Sizin de mi oyleydi
İns canım saolasin. Emerken sutum sizladigi zaman tazyikli geliyor bazen ona kızıp çekiyor kendini. Yada boğazına gidiyor. Onun haricinde bezine çok kaka yapıyor. İns sütüm yetiyordur. Daha kontrole gitmedik.Canım ilk haftadan sonra benimde göğüslerim şişiyordu. Sağmasam yatamıyordum. Oğlum büyüdükçe sağmadan da yumuşuyor eskisi gibi canımı yakmıyor. Oğlum bir göğsümü emerken diğerinden süt sızıyor sadece. Bebeğinin kilo alımı iyiyse, emerken huzursuz değilse dert etme. Büyüdükçe göğsü boşaltıyorlar. Ne kadar çok emerlerse de o kadar çok süt geliyor. Bebeğini sağlıkla büyüt
Canım biz İzmir deyiz doğduğundan beri mecburen açıyorum 26 ya alıyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadıkYok canım ne olur ne olmaz diye tavana verdim aşağı bakmıyor kapilarimda açık başka odayada gidiyor
Dün gece açmadık hem nem hem sıcak bebek uyumadı duşta aldırdım ama yinede mizmizlandi dedim bugün açıcam artik uyumuyo çünkü ve sonuç mışıl mışıl uyuyo tsk ederim yorumunuz için yoksa içim rahat etmicekti
2 çocukla tatil miben tek çocukla iki saat yol gittim öldüm eskiden çocukla ne olcak mı gezilir derdim ama zormuş.
Eminim ki çok güzelsin kiloları sen taktiğin için gözüne batıyor yoksa yeni doğum yaptin tabiki fazlaligin olcak olmasa sorun olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?