Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar süt arttırıcı damlalardan kullanan var mı ?Doktora gittiğimde sormayı unuttum. Bitkisel bir damla tavsiye ettiler kullansam zararı olur mu acaba

İns canım saolasin. Emerken sutum sizladigi zaman tazyikli geliyor bazen ona kızıp çekiyor kendini. Yada boğazına gidiyor. Onun haricinde bezine çok kaka yapıyor. İns sütüm yetiyordur. Daha kontrole gitmedik.
Aynı durum bende de var canım. Ben genelde sağıyorum. Hem çok gaz yapıyor tazyikli süt hem de rahat ememiyor. Bir de ön sütü çok alıyor öyle doyurucu ve kilo aldıran süt koyu gelen arkadan gelen süt. Sütün yetiyordur merak etme sadece sağmanı tavsiye ediyorum. Doymazsa sağdığın sütü verirsin

Rutky canım doktorum bana bunları tavsiye etmişti. Ben başlarda çok komposto yedim, dere otu yedim ve sabah akşam rezene çayı ile mamsel stell tee içtim sütüm çok güzel geldi bir de bol su tabiki. O yüzden bunları alma gereği duymadım. Zararlı olsa doktor tavsiye etmezdi diye düşünüyorum.

Benim de başlarda öyleydi ama 1 aydan sonra süt damlamamaya başladı. Hatta şimdi oğlum 64 günlük ve göğüslerim yumuşadı sadece gece sertleşiyor biraz. Ama oğlumun kilo alımı vs iyim yani çok normal bir süreç kafanıza takmayın. Bir de hep şunu duydum ve okudum sütün en büyük düşmanı sütüm yetmiyor endişesi. Sütünüz bol olsun

Sağ ol cnm .Ben sütüm daha çok artsın diye almak istiyorum .Hani zararı olmayacaksa niye kullanmayayım diye düşünüyorum . Sen şimdi kullanıyor musun peki bunları

İçim rahatladi çok tşk ederim

Sağ ol cnm .Ben sütüm daha çok artsın diye almak istiyorum .Hani zararı olmayacaksa niye kullanmayayım diye düşünüyorum . Sen şimdi kullanıyor musun peki bunları
Rica ederim. Sütüm iyi geldiği için kullanmıyorum. En az iki günde bir sağıyorum zaten o yüzden gerek duymadım ama azalırsa kullanacam. Elimde hummana gece bitki çayı var. Kullanma fırsatım olmadı.

Evet benim de oyleydi. Ilk birkac gun disinda hic sismedi goguslerim. Bebek sık emiyorsa dolmuyordur

Tecrübelerini dinlemek isterim nasıldı? Benim kız hiç sıcağa gelemiyor oyuzden tek çocukla böle cesaret edemiyorum
Valla benim kiz su sesinde cok guzel uyuyor o yuzden denizin sesiyle plajda yaklasik 5 saat kadar uyudu her cocuk farkli tabi ki

Valla benim kiz su sesinde cok guzel uyuyor o yuzden denizin sesiyle plajda yaklasik 5 saat kadar uyudu her cocuk farkli tabi ki
Ayy ne güzel olmuş Cook sevindim evde bile sıcaktan uykuya dalamiyor gündüz hiç dışarı çıkarmak istemiyorum hele deniz kenarı korku verdi bana

Ayy ne güzel olmuş Cook sevindim evde bile sıcaktan uykuya dalamiyor gündüz hiç dışarı çıkarmak istemiyorum hele deniz kenarı korku verdi bana
Yanikorunakli oldugu surece semsiye krem vs sorun.olmuyor birde biz saat 3 gibi gittik tam gunesin dik oldugu saatte degil esiyordu guzeldi kizim sicaktan uyuyamiyor hep agliyor ona da iyi geldi

Bizim evde bir gram esinti yok. Banyosunu yaptırdıktan sonra atlet ve çorapla duruyor. Geceleri esinti yoksa çorap giydirmiyorum. O da uyurken terden su içinde kalıyçünkü. Habire yikanıyoruz

Bizim evde bir gram esinti yok. Banyosunu yaptırdıktan sonra atlet ve çorapla duruyor. Geceleri esinti yoksa çorap giydirmiyorum. O da uyurken terden su içinde kalıyçünkü. Habire yikanıyoruz
Sıcakta uyuyabiliyor mu bizimki uyuyamıyor deliriyor dün akşam iki kere yıkadık uyusun diye

kaynanayla sorunu olmayan insan cok nadir dir benim esimde kizdi annesigile uzun bir sure gorusmez.
Benim kaynanam ilk 20 gün full iş yaptı evde yazık. Ben sadece emzirdim, bebeğe baktım uyudum. O olmasa evdeki bütün işler dururdu herhalde. Allah razı olsun. Kendisi 70 yaşında.
masallahcnn ya ne guzel cnm allah bozmasin

2 aylık doktor kontrolüne gittin mi peki canım gitmeye gerek var mı
yok sade saglik.ocagima gittim cnm 3.ayda menenjit ozel.asi ya onun icin gidicem
suan kisa kollu badi ve corap. Giydiriyorum
iki gündür hiç uyumuyor gündüzleri sıcaktan mı gazdan mı bilmiyorum sürekli böyle bir ağlama modunda çok terlio ama
terliyorsa ustu kalin geliyor cnm incelt kisa kollu badi giydir ince alt giydir ayaklarina corap
Bebege vurmadig i surece sıkıntı olmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…