Ahh ahh bu durum benim kanayan yaram babasi dahi kimsede durmadigi gibi pusetinde gezerken yukari arkaya dogru kafayi cevirup bana bakip aglamaya basliyor butun gun.13 14 saatkadar kucagimda agliyor ayrica asssla 5 dk bile uyumuyor yardim edenimdeyok ev les gibi oldu artik sanirim bizde daimi atak varHerkese selamlar havalar isindi simdi bebeler ne.giydirsem derdi.sukur isilik.falan yok bozde citcitli badi corap giydiriyorum ev cok sicak degil 26 28 arasi ama disarisi cok sicakneyse yaz geldi artik olsun o kadar.
Atak doneminden ciktik biraz rahatladik ama aksamlari uyumada direniyor dun ugrastim baya uyusun diyebirde artik beni ariyor cok baskasinda durmuyor.
Yazın aklı olan burda kalmaz ya... Bebek 3 aylık olsun ben de ağustos gibi memlekete kaçacağım inşallahBende izmirliyim:)) rezil bir sicagi var oranin
Valla ben aksamlari serin.olunca mutlaka sokakta gezdiriyorum rahatliyor yavrum heryeri isilik oldu artik sicaktan uyuyamiyor istanbula yerlestim izmir.kadar olmasa da burasi da sicak ama en azindan geceleri serin oluyor izmirde klimali evde terliyorum nemi cok yuksek bebislere zorYazın aklı olan burda kalmaz ya... Bebek 3 aylık olsun ben de ağustos gibi memlekete kaçacağım inşallah
Maşallah nazar degmesin bebisinize ❤Kizlar 1.5 aydir denemedigim marka model kalmadi gitti en dandik emzigi tuttuumarim 1 seferlik tutmamistir arada diliyle atiyor ama agzina sokunca yine tutuyor insallaaaahhhhh devami gelir
Hepimizinkine insallahMaşallah nazar degmesin bebisinize ❤
Ben damla kullandim hatta bitkisel surupta kullandim sıkısma yaptigino ben soylemistim evet yapiyor dr bile soyledi anasona basladik 20gunkullandim suan bagirsagi duzene girdi anasonu kestim suan kendi kaka yapiyor artik ogrendi gazinida cikariyor gaz sikintisi kalmadi cok sukurKızlar benim oğlum 50 günlük oldu. Sabaha karşı kakasını yaparken çok ıkınıyor. Ağlaması yok uykusunda ara ara ıkınıyor kakasını yapması 1.5 - 2 saati buluyor. Gaz problemi yok çok şükür. Hee emdiğinde gazını çıkarıyorum kolay çıkıyor. Doktora durumu anlattım Bigaia damla verdi tek seferde 6 damla kullan dedi. Daha önce bazı arkadaşlar bu damlaların gaz sıkışması yaptığını ileride bağırsak problemlerine yol açtığını yazmıştı. Sizce kullanmalı mıyım?
Maşallah küçük fıstıkKizlar 1.5 aydir denemedigim marka model kalmadi gitti en dandik emzigi tuttuumarim 1 seferlik tutmamistir arada diliyle atiyor ama agzina sokunca yine tutuyor insallaaaahhhhh devami gelir
Banada doktorum biagai verdi kullanıyorum 1 aydr sıkıntısı ni gormedimKızlar benim oğlum 50 günlük oldu. Sabaha karşı kakasını yaparken çok ıkınıyor. Ağlaması yok uykusunda ara ara ıkınıyor kakasını yapması 1.5 - 2 saati buluyor. Gaz problemi yok çok şükür. Hee emdiğinde gazını çıkarıyorum kolay çıkıyor. Doktora durumu anlattım Bigaia damla verdi tek seferde 6 damla kullan dedi. Daha önce bazı arkadaşlar bu damlaların gaz sıkışması yaptığını ileride bağırsak problemlerine yol açtığını yazmıştı. Sizce kullanmalı mıyım?
Canım ben 19 mayısta doğum yaptım ve Akdeniz üniversitesine bağlı bir kordon bankasıyla anlaşarak kordon kanını aldırdım, avantajları çok fazla, önce kordon kanı bankasını arıyorsun senden birkaç test istiyorlar onları gönderiyorsun sonra uygunsa sana kordon kanı kitini gönderiyorlar sözleşmeni imzalıyorsun ,doğum eğer sezaryen ise doğuma gelip kordon kanını alıyorlar,sonra alınan kan saklamaya uygunsa sana haber veriyorlar,sen de ücretini ve kirasını yatırıyorsun sonra sana sertifikanı gönderiyorlar, hayırlı doğumlarKızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?
Heh iste tam da benim kaafamdakiler.Ben de kizima rota virus asisi 3. Ve 5. Ayda yaptirdim. Doktor artik 2. Ve 4. Ayda oluyor dedi. 3. Ayda menenjit baslayacak dedi. Kizimda 9 ve 12. Aylarda 2 doz halinde vurdurmustuk menenjiti. Simdi o da mi farkli anlamadim. Pandemiden dolayi da.cok fazla doktor alternatifimiz yok. Ankarada olanlarin doktor tavsiyesi varsa alabilirim. Iyice kafam karisti
Şöyle birşey buldumSıcakta uyuyabiliyor mu bizimki uyuyamıyor deliriyor dün akşam iki kere yıkadık uyusun diye
Biz bugun 2 aylik asilari ve rota virus asisini yaptirdik. 3. 5. Ve 13. Ayda da memenjit vurulacak. Enfeksiyon dernekleri ilk 6 ayda menenjit asisina baslanmasini oneriyor dedi doktor. Biz de guvendik.Heh iste tam da benim kaafamdakiler.
Nasil yaptiniz, som durum nasil.oldu.
Ben de ogluma 9 da menenjit yaptirmistim
Simdi 3 ayda menenjit dedi.doktor
Evet iste mesele de o guvenebilmek.Biz bugun 2 aylik asilari ve rota virus asisini yaptirdik. 3. 5. Ve 13. Ayda da memenjit vurulacak. Enfeksiyon dernekleri ilk 6 ayda menenjit asisina baslanmasini oneriyor dedi doktor. Biz de guvendik.
Zor cnm.insallah duzelir yoksa sıķıntı.masallah kizinada resmini gordumAhh ahh bu durum benim kanayan yaram babasi dahi kimsede durmadigi gibi pusetinde gezerken yukari arkaya dogru kafayi cevirup bana bakip aglamaya basliyor butun gun.13 14 saatkadar kucagimda agliyor ayrica asssla 5 dk bile uyumuyor yardim edenimdeyok ev les gibi oldu artik sanirim bizde daimi atak var
Hepimizinkine masallahZor cnm.insallah duzelir yoksa sıķıntı.masallah kizinada resmini gordum
bestlak bende işe yaramadı.keske yarasaydi icimi kolaydi..ben hala kullanıyorum bestlak çok da memnunum zararını görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?