Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese selamlar havalar isindi simdi bebeler ne.giydirsem derdi.sukur isilik.falan yok bozde citcitli badi corap giydiriyorum ev cok sicak degil 26 28 arasi ama disarisi cok sicakneyse yaz geldi artik olsun o kadar.
Atak doneminden ciktik biraz rahatladik ama aksamlari uyumada direniyor dun ugrastim baya uyusun diyebirde artik beni ariyor cok baskasinda durmuyor.

Ahh ahh bu durum benim kanayan yaram babasi dahi kimsede durmadigi gibi pusetinde gezerken yukari arkaya dogru kafayi cevirup bana bakip aglamaya basliyor butun gun.13 14 saatkadar kucagimda agliyor ayrica asssla 5 dk bile uyumuyor yardim edenimdeyok ev les gibi oldu artik sanirim bizde daimi atak var

Yazın aklı olan burda kalmaz ya... Bebek 3 aylık olsun ben de ağustos gibi memlekete kaçacağım inşallah
Valla ben aksamlari serin.olunca mutlaka sokakta gezdiriyorum rahatliyor yavrum heryeri isilik oldu artik sicaktan uyuyamiyor istanbula yerlestim izmir.kadar olmasa da burasi da sicak ama en azindan geceleri serin oluyor izmirde klimali evde terliyorum nemi cok yuksek bebislere zor

Kizlar 1.5 aydir denemedigim marka model kalmadi gitti en dandik emzigi tuttu umarim 1 seferlik tutmamistir arada diliyle atiyor ama agzina sokunca yine tutuyor insallaaaahhhhh devami gelir

Eklentiler

• IMG-20200708-WA0000.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar benim oğlum 50 günlük oldu. Sabaha karşı kakasını yaparken çok ıkınıyor. Ağlaması yok uykusunda ara ara ıkınıyor kakasını yapması 1.5 - 2 saati buluyor. Gaz problemi yok çok şükür. Hee emdiğinde gazını çıkarıyorum kolay çıkıyor. Doktora durumu anlattım Bigaia damla verdi tek seferde 6 damla kullan dedi. Daha önce bazı arkadaşlar bu damlaların gaz sıkışması yaptığını ileride bağırsak problemlerine yol açtığını yazmıştı. Sizce kullanmalı mıyım?

Ben damla kullandim hatta bitkisel surupta kullandim sıkısma yaptigino ben soylemistim evet yapiyor dr bile soyledi anasona basladik 20gunkullandim suan bagirsagi duzene girdi anasonu kestim suan kendi kaka yapiyor artik ogrendi gazinida cikariyor gaz sikintisi kalmadi cok sukur

Banada doktorum biagai verdi kullanıyorum 1 aydr sıkıntısı ni gormedim

Canım ben 19 mayısta doğum yaptım ve Akdeniz üniversitesine bağlı bir kordon bankasıyla anlaşarak kordon kanını aldırdım, avantajları çok fazla, önce kordon kanı bankasını arıyorsun senden birkaç test istiyorlar onları gönderiyorsun sonra uygunsa sana kordon kanı kitini gönderiyorlar sözleşmeni imzalıyorsun ,doğum eğer sezaryen ise doğuma gelip kordon kanını alıyorlar,sonra alınan kan saklamaya uygunsa sana haber veriyorlar,sen de ücretini ve kirasını yatırıyorsun sonra sana sertifikanı gönderiyorlar, hayırlı doğumlar

Heh iste tam da benim kaafamdakiler.
Nasil yaptiniz, som durum nasil.oldu.
Ben de ogluma 9 da menenjit yaptirmistim
Simdi 3 ayda menenjit dedi.doktor

Heh iste tam da benim kaafamdakiler.
Nasil yaptiniz, som durum nasil.oldu.
Ben de ogluma 9 da menenjit yaptirmistim
Simdi 3 ayda menenjit dedi.doktor
Biz bugun 2 aylik asilari ve rota virus asisini yaptirdik. 3. 5. Ve 13. Ayda da memenjit vurulacak. Enfeksiyon dernekleri ilk 6 ayda menenjit asisina baslanmasini oneriyor dedi doktor. Biz de guvendik.

Biz bugun 2 aylik asilari ve rota virus asisini yaptirdik. 3. 5. Ve 13. Ayda da memenjit vurulacak. Enfeksiyon dernekleri ilk 6 ayda menenjit asisina baslanmasini oneriyor dedi doktor. Biz de guvendik.
Evet iste mesele de o guvenebilmek.
Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Biz de 3 e gidicez yarin. Doktor menenjiti de dedi sorucam.bakalim yine de. Tesekkur ederim

A rottayi ne kadara aldiniz.
Bir de menenjit 3 doz ne cokmus ya oylee

Zor cnm.insallah duzelir yoksa sıķıntı.masallah kizinada resmini gordum

Kizlar anason cayini nasil kulaniyosunuz nde kac kez veriyosunuz bide surekli tazemi veriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…