Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de inanıyorum o sinerjiye. Benim neyim olacağı hakkında fikri olan var mı peki?

gözüme ne kaçtı bilemedim

Amin amin gerçekten o kadar zor bir süreç ki elinden hiçbir şey gelmiyor tedavi oluyorsun olmuyor bekliyorsun olmuyor. Ben duaya çok inanırım yer gök dua ile dönüyor. Bir sevenimizin duası karşı geldi yarabbim ol dedi oldu. her şeyin vakti zamanı var elimizden geleni yapıp dua ile kendimizi Allaha bırakmamız gerek. Yarabbim hepimizin gönlüne göre versin dualarımızı boş çevirmesin inşallah. Kucağımıza almayı hayırlı evlat yetiştirmeyi bize nasip etsin

Canım benim 6+ idi ve duyulmadı. İyi yapmışsın bence ertelemekle. Ben de zorunda kalmadıkça tercih etmiyorum vajinal ultrason

koskocaman bir AMİİİNNNNNNNNNNNN

Amin, okunan İkindi ezanı hürmetine Rabbül Âlemin hepimizeee hayırlı evlatlar nasip eylesinnn..

ben kız anası olmak istiyoruuummmmmmmm
Ben de ben dee esim surekli 2020de kizim gelicek diye söylüyordu ondan mi etkilendim yoksa gercekten icime oyle mi doguyor bilmem ama kiz olacakmis gibi hissediyorum ben de
Ben de inanıyorum o sinerjiye. Benim neyim olacağı hakkında fikri olan var mı peki?
Himm senden aldigim sinerjiye gore bir adet xy kromozomlu erkek hissediyorum benn

Oyyyy oku oku çatladım 2 gün yoktum. Kıyamet mesaj birikmiş. Hepsini okumasam çatlardım. Okudum kurtuldum

Aynıymış tarihlerimiz. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.

Benim de 18 Ağustos

Ah cnm kendime vakit ayırmak için çocuğun uyuması lazım ve ben onu uyuturken uyuyakalıyorum çok şükür çok güzel bir sevgi ana yorgunum
Aynı ben. Uyku saatim eşittir kızımın uyku saati

Zaman alır tabi haklı vakti olan birinden rica etsek
Daha önceki hamileliğimde de grup sahibinin vakti yoktu. Grubu başkasına devretmişti. Bilmiyorum ki grup sahibi böyle birşey ister mi acaba?

4 ay bittikten sonra değil canım işe döndükten sonra. Yani ücretsiz izinle devam edersen, daha uzun süre sonra alıyorsun. İşe başladığın zaman veriyorlar.

eğer yanlış bilmiyorsam doğumdan sonra süt veriliyor annelere. tecrübeli anneler doğrulasın beni lütfen
Süt verilmiyor kız Allah iyiliğini versin süt parası veriyorlar

bu bilgi eksik ben de süt izni bir kaç ay işten erken çıkmakla ya da öğle arası çıkıp emzirmek olmuyor muydu.
süpermiş o zaman 1 yıl evladımla
Süt iznini istersen
günde belli saat,
haftada bi gün
Yada toplu olarak doğum iznine ekleyip kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…