Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle yapmalısın. Her şekilde faydası olur.

Sagol canim 4+5 de geçen hafta 4mm dı kese bu hafta herşey yolunda dedi yolk sacda göründü keseyi dediysede aklımda yok canım
Biraz deli olduğum için benim 5+2 de 8 mm idi 8 haftaya kadar hergün 1 mm büyür dedi doktor :) ufak bir hesapla aynı oluyor boyutlar

tgb34 Eveeet, güzel haberlerle geldim. Emzirme uzmanı dilediğin gibi emzirebilirsin, için rahat olsun, öyle bir şey yok kesinlikle dedi. Sadece çok iyi beslen ve folik asit ve muktivitaminini eksik etme dedi. Her gün mutlaka et yemeliymişiz mesela. Et yiyemiyorsan günde 2 yumurta. Ay çok mutluyum emzirebilicez.

Ay çok sevindim canım ben de çok şükür güzel haberler ile geldin. Pregnom aldım ben doktor onu önerdi folik asit+ başka vitaminler var. Et de yeriz yumurtada inşallah.

Kızlar doktor beni bu cuma çağırdı kalp atışı için ben de 6+1 de kalp atışını karından duyamaz belki diye pazartesine aldım 6+4 olacak umarım duyarız çünkü vajinal ultrason çok sevimli değil.

kızlar merhaba bugün asm de kan verdim tekrar ama yarın 3 de çıkacak dedi
hemşireye dedim daha gitmedim doktora diye zaten gitsen yine çağıracak dedi
ilk 3 ay ne kadar az ultrasona girsen iyi dedi
ekimin 1. veya 2. haftası gidicem doktora sonra inşallah kasımda eski doktorum doğum izninden dönüyor ona başlayacağım
sonuçları merak ediyorum gerçekten midem çok iyi maşallah folik asit devam ediyorum

Anladim canim evet gerekliymis sanirim ozellikle bebek icin ama biraz daha arastiricam sagol bilgilendirmen icin. Benim korkum asilarin yan etkileri ve bu konuda hemfikir oldukca insan var ozellikle yurtdisinda... Ama vicdanim neye karar verirse onu yapicam sanirim kimse bebegine de kendine de zarar gelsin istemez, hakkimizda hayirlisi :)
Merhaba. Ben hamilelik oncesi yuruyus ve kosu yapıyordum hatta o sekilde minişim tutunmuş ama suan bana ev isi dahil hersey yasak. Sebebi onceki dusugum ve kandaki pihtilasma yatkinligi. Ve dikkat ettim ayakta cok durdugumda, yurudugumde ya da kendimi yordugumda alt karnimda kramplar oluyor. Bir haftadir evdeyim ve genelde yatiyorum agrilarim yok oldu diyebilirim. Yani kendine ve sagligina gore hareket et derim. Bu arada İlk 3ay sonrasi genelde egzersiztavsiye ediliyor :)
Senin oğlun olacak sanki
Yaa benim de icime hep bu kaçiğin oğluşu olacak mi gibi geliyor birbirimizi tanimadan sinerjilerimizi hissediyoruz burasi ne acayip bir yer

Oy gözünüz aydın ne güzel haber bu inşallah darısı benim kız kardeşime o da bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak
Benin sağ tüpüm tıkalıydı tek tüp ile hamile kaldım inşallah yarabbim kucağıma almayı nasip eder kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyoruz:) inşallah sizinde mucizeniz gerçekleşir ben inofolic combi kullanıyordum onun çok fayda ettiğini düşünüyorum birde adetin bittiği gün ilişki oldu sonra gün aşırı adetin bittiği gün kaldığımı düşünüyorum, iki kuzenimde o şekilde kaldı

34 yaşındayım ve elhamdulillah müslümanım ama ne yazık ki bunu layıkıyla yaşayamıyorum.. fakat 8 hafta 3 gün önce her zaman duyduğum ama manasına eremediğim bir şeye artık inandım. o da;

kün fe yekün.. ol der ve olur..

gerçekten öyleymiş, bazen biz istediğimizde değil, yazımız istediğinde oluyormuş güzel şeyler. ne mutlu bize ki, geçtiğimiz zor yolların mukafatını rabbim mucizelerle taçlandırdı.

allah hepimizin yüzüne baksın inşallah

Ay çok sevindim canım ben de çok şükür güzel haberler ile geldin. Pregnom aldım ben doktor onu önerdi folik asit+ başka vitaminler var. Et de yeriz yumurtada inşallah.
Ben zaten b12, Demir ve d Vitamini kullandığım İçin multivitamine başlamamıştım. Ben de başlıycam tez zamanda. Yeriz yeriz. Her şey çok güzel olacak. Olley be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…