Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bir şey sorucam. Gebelik yogası ve platesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Önceki gebeliklerinde yapan oldu mu? Faydası oluyor mu gerçekten? Ben yürüyüş dışında diğer hareketlerden ürküyorum da...

bugün 8+3 sizin ?

Haşhaş tohumu kadarız
4+3
Birşey sormak istiyorum izninizle..
Normalde bu günler benim adet günlerim daha ziyade sonu oluyordu.
Ayın 19'dan bugüne kadar hala karın ve kasık ağrım var..
Danistigimiz Dr ler normal diyor ama ağrı ve sancı yerleşik 6 gündür bilfiil çekiyorum. Lekelenme olmadı. .sizde bu zamanlar nasıldı..

Hafif tempolu yürüyüş ve yüzme ideal diyorlar evet.
Bi ark yuruyos iyi geliyor diye sürekli yürüdü yürüdü bebeğini kaybetti..
Hamile pilatesı var ama bence hoca esliginde uygulanmalı ki cook faydalı..

şuanda dahil ben gün içerisinde o ağrıları hep yaşıyorum. sürekli ıslaklık hissi, hatta 3 gündür vajinal sancı oluyor ama asla uzun süreli değil, daha önce düşük yaptığım için her 10 günde bir doktorum çağırıyor,bu ağrıları soruyorum ve normal olduğunu rahmin büyüdüğünü vs söylüyor. herhangi bir lekem falan olmadı şükür. ama ağrılara gerçekten elinden geldiğince aldırış etmemeye çalış, dediğim gibi sürekli yaşıyorum. hatta burada çok kez yazıldı, ağrılar geçince de neden geçti ki bir sorun mu var acaba diyoruz korkma sakın gönlünü ferah tut.

Bugün çok ağrım yok ve niye ağrım yok diye kuruyorum kafada

Gunaydin kızlar bugün 5+5 olduk yolk sac i gördük şükür ama bebek çok minik gözükmedi daha
Hayırlı olsun canım :) bende bugün 5+5 deyim :)
5+2 de gittiğimde keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi ama bu cuma 6+1 de gitmeyi planlıyorum :)
senin kese kaç mm çıktı?

Rahatladım

Bende akıntı sürekli var gün aşırı çamasır değişirmem gerekiyor :/
Kanama olmadığı için çok takılmadım :)

al işte bak başka bir psikopat daha
Doktor bana 10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamayıp 6 gün sonraya randevu aldım bu cuma gidicem ama cumaya gelmesi için takvim saat sayıyorum cumaya 6+1 olucam :)
Sanki erken gidince birşey olcak belki kalp atışı bile duyamıycam ama gitmek istiyorum, eşim izin verse bugün gidicem

Hayırlı olsun canım :) bende bugün 5+5 deyim :)
5+2 de gittiğimde keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi ama bu cuma 6+1 de gitmeyi planlıyorum :)
senin kese kaç mm çıktı?
Sagol canim 4+5 de geçen hafta 4mm dı kese bu hafta herşey yolunda dedi yolk sacda göründü keseyi dediysede aklımda yok canım

sorma, ben de elimden gelse kendimi şehrin ortasına dev ekrana bağlarım

Benimde boyle olmustu doktora gidememistim kalbi atiyormu diye kontrole doktor 20sn fln surmustu bakmasi hemen atiyo dedi simdi adet zamanim geldi ve agrilarim tekrar basladi tekrar sondu goguslerim hormonlar surekli degisiyor bebekle alakasi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…