Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Adetime 4-5 gün varken idrar testi ile ögrendim adet gününe kadar sabredip adet günümde kan testi yaptırdım bugün 6+1 ım ve 3 hafta 3 ay gibi geçti
Ama içindeki endişe hiç azalmıyor..

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine ve bebişine
Dikkat etmeye calisiyorum canim annemlere geldim burda daha iyi hissediyorum evde tek kalamiyorum artık
Selamlar. Kan sulandırıcı iğne kullananlara bir sorum olacak. Ilaç icin rapor aldınız mı ve katkı payı ödüyor musunuz???
Canim benim doktorum receteme ekliyor igne bittikce ve oyle aliyoruz ama rapor falan cikmadi bu konuda

Çarpıntı ve anksiyete benim de belam hamilelikte hele hormonlardan mıdır nedir daha hassas oldum ilerleyen haftalarda bu kalp çarpıntısından korkuyorum
Aynen oyle bi de ustune bulanti ve mide yanmasi bitiriyo beni zaten sabahlari kolumdan tutup tasiyacaklar yani o kadar halsizim(

Bunu ben de merak ediyorum. Bize şu anda ilişki yasak. Zaten progestanı fitil olarak kullanıyorum, fitilden dolayı ilişki pek mumkun de olmaz.
5 ekimde kalp atışı için gideceğiz, bakalım sonrasında doktor ne diyecek..

Süt icin yemem zaten o konuda kimseyi dinlemem ben
Lierac krem genel olarak begeniliyo gibi. Hindistan cevizi yagi bide badem yagi alayim. İki aya kadar baslarim. Cok tesekkür ederim bilgillerin icin

10 kilo alsak cok iyi evet. Dedigin gibi başta biraz verseydik iyiydi ama bizde olmadi o senin çatlagin oldu mu peki ne yaptin onun icin
Ben de çatlak yok genetik galiba diye övünerek gezdim 8. ay bir baktım göbeğimden çatlağı görememişim bir çok krem kullanan tanıdığım oldu ama en çok onlar çatladı bence genetik yapı ve fazla kilo etkili. sonra kapanıyor kilo verince o çatlaklar iyice silikleşiyor belli olmuyor bile ama kocaman bir sezeryan yaram var.

Çarpıntı ve anksiyete benim de belam hamilelikte hele hormonlardan mıdır nedir daha hassas oldum ilerleyen haftalarda bu kalp çarpıntısından korkuyorum
canım bir arkadaşımda hamileliklerinin ilk aylarında yaşıyordu sonra folik asitin neden olduğunu buldular ve bıraktı vitamine geçit. bir düşün ve sorsana dr.a

Lierac krem genel olarak begeniliyo gibi. Hindistan cevizi yagi bide badem yagi alayim. İki aya kadar baslarim. Cok tesekkür ederim bilgillerin icin
ben badem yağı kullandım düzenli olarak canım dediğim gibi çok da şey etmemek lazım, lierac aldı arkadaşım ve çok erken başladı kullanmaya ama inan harita gibi, dua edelim genetiğimiz iyi çıksın :)

bence tereddüt etme hatta hata olur uzak durman çünkü ilk gebeliğimde korku yüzünden uzak durdum sonra isteğim azaldı ve ara girdiği için ağrı oldu.. böyle olunca ilişkide etkileniyor istemeden. kendine zarar vermeden normal hayatını yaşamak lazım.

Katılıyorum

Ne demek canım. Daha ne bilgiler paylaşıcaz Doğuma kadar

Dikkat etmeye calisiyorum canim annemlere geldim burda daha iyi hissediyorum evde tek kalamiyorum artık

Canim benim doktorum receteme ekliyor igne bittikce ve oyle aliyoruz ama rapor falan cikmadi bu konuda
Annen pamuklara sarar sarmalar şimdi seni

Ya tabii genetik en önemli faktör. Eğer cildin çatlamaya çok müsaitse ancak daha az çatlamasını sağlarsın o kadar.

Arkadaşlar 5+5te ulturosonda sadece kese mi gözükürr yoksa bebekte görünür mi sizin nasıl oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…