Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende oluyor bazen sabahliyorum ağrıdan kabızlık sorunum var biraz ondan galiba bende bulantı vs yok ve bazen öyle hep uyuyorum iş güç hiç bişe yapmak gelmiyor içimden sadece yatmak

Kızlar geçen gün sağlık ocağında tahlillerimi yaptırdım d vitaminim çoook düşük çıkmış. Doktorum devit damla günde 15 damla kullan dedi. İki gündür kullanıyorum ama bugün prospektüsüne baktım zorunlu olmadıkça hamilelikte kullanılmaz doktorunuza danışın yazıyor. Bi kuşku düştü içime.. ne yapmalı sizce var mı kullanan başka biri daha?

Annemde 60 kilo kadin ama göbegi hep catlak yinede. O yüzden genetik bence cokta saglm degil bence o yüzden bol dua edeyim

Bize de kalp atışını duyana kadar yasak demişti canım bende progestanı fitil olarak kullanıyorum

Şuan bile isteğim azalmış durumda psikolojik olarak insan kendini kapatıyormuş meğer

canım bir arkadaşımda hamileliklerinin ilk aylarında yaşıyordu sonra folik asitin neden olduğunu buldular ve bıraktı vitamine geçit. bir düşün ve sorsana dr.a
Canım benim genel halimde de bu durum vardı adet öncesi falan yaşardım o da olabilir aklımda olsun

0
Annemde 60 kilo kadin ama göbegi hep catlak yinede. O yüzden genetik bence cokta saglm degil bence o yüzden bol dua edeyim
Hamilelikte çok kilo almıştır,o yüzden çatlıyor,kardeşim erken evlenmişti 30 kilo alınca harita gibi olmuştu,ağlamıştım,15 kilo almıştım çatlağım yok şükür liberec kullanmıştım,bebek yağı,zeytinyağ herkesin bütçesine göre nemlendirsin,bişey olmaz

Hepsinde yazmak zorunlu diye biliyorum,d vitamini zaten normal gebelikte 3.ayda veriyorlar,kullandım gönül rahatlığıyla kullanın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…