Aaa neden ben il gebeliğimden önce rahim duvarı ince diye içmiştim progesteron içerdiği için kalınlaştırma ve tutunma sağlıyor diye hamile kaldım zaten o ay. İbrahim Saraçoğlundan dinlemiştim doktoruma sormuştum oda iç meyve suyu birşey olmaz demişti yani o yararına da inanmıyordu
Merhaba canım evet aynıymışız rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömür verdin inşallah nasıl gidiyor hamişlik. Kese ve kalp atışını gördün mü ben daha kan bile veremedim fırsat bulup haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum 5+4 te. İçinden kız erkek ne geçiyor? Bu sene kız senesi mi erkek senesi mi acaba...
Benim plansız oldu cnm 40 günde bir oluyordum zaten oğlum yaşına girince olmuştum. Ama bu kez 40. Gün yumurtlamışım korundum açıkcası regl olacağım diye biraz rahat olmuştum hamilelik zor bence ya ilkinde çok rahattım bunda bulantı var ve tabi dinlememe izin vermeyen oğlum. İçime bir şey doğmuyor çin takvimi kız diyor :) keseyi gördük yarın sabah kalp atışı için gitcem 6+4 oluyo cnm
Öyle deme ben de çok zor bir gebelik geçirdim. 5.aydan sonra hep yatmam gerekti. 4ay yatmak hem de o karınla ve doğdu doğacak hissiyle.. Beterin beteri var anlayacağın. Bu hamileliğimin de öyle geçine olasılığı %50. Evlerden ırak...
Öyle deme ben de çok zor bir gebelik geçirdim. 5.aydan sonra hep yatmam gerekti. 4ay yatmak hem de o karınla ve doğdu doğacak hissiyle.. Beterin beteri var anlayacağın. Bu hamileliğimin de öyle geçine olasılığı %50. Evlerden ırak...
Kızlar çok acil bir sorum var 7 haftalığım doktor ilişki serbest demişti size de sormuştum bu sabah ilişki oldu ama çok kısa ve zorlamadan hafif tahriş olmuş gibi bi ağrım oldu. Az önce de akıntımla karışık pembe bi leke geldi iç çamaşırıma çok endişelendim pişman oldum keşke yapmasaydık diye. Sizce ilişkiden dolayı tahriş olma durumu olabilir mi yoksa düşük başlangıcı mı
5 haftalikken ultrasonla kese gorunuyor bebek gorunmuyor bende öyle oldu kalp atisi icin 6. Haftada sdce gordum pit pit dinletmedi zararli diye 9.hftada gtcem bu sefer dnlemek icn
Benim plansız oldu cnm 40 günde bir oluyordum zaten oğlum yaşına girince olmuştum. Ama bu kez 40. Gün yumurtlamışım korundum açıkcası regl olacağım diye biraz rahat olmuştum hamilelik zor bence ya ilkinde çok rahattım bunda bulantı var ve tabi dinlememe izin vermeyen oğlum. İçime bir şey doğmuyor çin takvimi kız diyor :) keseyi gördük yarın sabah kalp atışı için gitcem 6+4 oluyo cnm
Anladım canım aynen benim minik kuş da çok hareketli hep takip istiyor. Benim Çin erkek bazı yerlerde de kız Rus ve Japon takvimi kız diyor bakalım neyimiz olcak. Hadi o pıt putları duy gel inşallah canım.
Ben de öyle tahmin ediyorum hayırlısı olsun inşallah ilk bebeğim de 5+3te kese 7+2de kalp atışını duymuştum
Anladım canım aynen benim minik kuş da çok hareketli hep takip istiyor. Benim Çin erkek bazı yerlerde de kız Rus ve Japon takvimi kız diyor bakalım neyimiz olcak. Hadi o pıt putları duy gel inşallah canım.
Çok geçmiş olsun. Benim önceki gebeligimde idrar testimde enfeksiyon var gözüküyordu. Başka bi doktor tek dozluk bi antibiyotik verdi. Kendi doktoruma sordum sakin kulĺanma dedi. Testte bazen öyle çıkabilir bol su iç ve eğer ağrın sizin falan olursa hastaneye gel burda farklı müdahale ederiz demisti. Bu sefer testlerimde bişey yok ama yine tembihledi. Sakin bana sormadan ilaç içme hele antibiyotik sakin diye. Zencefil mide bulantisina iyi gelir demişti. Deneyebilirsin. Bana zencefil dokunuyo o yüzden içmiyorum ama limonlu soda kurtardım bu aralar. Bi de pekmez falan içsen belki iyi gelir. Doğal yöntemlerle idare edicez artik
Kizlar hepinize iyi geceler... Ne guzel aramiza bircok hamiş arkadas katilmis, hepinize hosgeldiniz diyorum ve saglikli bir gebelik sureci sonunda topac gibi bebisler diliyorum
Benim de yarin randevum var biraz heyecanli biraz korkuluyum, çocugumun kalp atisini ilk defa duyucam kismetse eskiler nerede yahu bu arada heyyy esomesom
kardeş bu sessizligin beni korkutuyor arkadasim buralardaysan ve iyiysen uc kere bu emojiden koy
Az önce tekrar aradım doktorumu sancım var diye progesteron başlayalım sabah akasam ikişer tane fitil olarak dedi bide progesteron iğnesini yaptırılan eşim nöbetçi eczaneden almaya gitti inşallah bebeğim hala benimledir
Seninledir kuzum sakin telas yapma. Ben bel agrisindan kasik agrisindan agriyodum meger idrar yolu enfeksiyonum varmis bi baktir. Cook dikkat et. Elinden geldigince yat