Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ne olur yardım edin kafam çok karışık SAT 7 Ağustos ama bugün kalp atışını duymaya gittim bebek ultrason ölçümünde 5+ 4 çıktı ve kalp atışlarını duyamadık haftaya tekrar gel dedi duyulmazsa boş gebelik dedi duyulursa geç döllenme canım çok sıkıldı aranızda böyle oluş da sonradan duyan var mı kalp atışını çok korkuyorum siz kaçıncı haftada duydunuz

hatta ilerleyen aylarda daha kötü olacak.Hormonlardan oluyor bildiğim kadarıyla. İlk hamileliğimde son aylarda nerdeyse her gece ağlayarak sıçrayarak uyandım
Ay tüh çok etkilenirim kabuslardan, hamilelikten diyip kendimi teskin edicem artık yapacak bir şey yok

Benimde ilk kayıptan sonra 2.gebeliğim sürekli kaygılarla geçti gece çikolata yerdim,tekme atsın da rahatlayım diye,ağlardım,eşim hastaneye gidelim derdi,bende olacak varsa engel olamayız derdim,Rabbim nasip etti şükür,biraz rahat olup hayatta bu mucizenin keyfini çıkartmak lazım,sağlıkla içinde büyüyor,ultrasonda büyüdüğünü görünce çok değişik duygular,ben de çarşamba bbekliyorum kesesini bile görmedim kısmet artık

Kese,bebek gözüktü mü

Hamile kalmadan önce öneriyorlar, sonra yasaklı diyorlar. Ben dondurulmus tüp bebek transferi oldum, transfer hazırlıgında rahim duvarı kalınlaşsın diye nar suyu önermişlerdi mesela. Pozitif sonucu alıp kese görmeye doktora gittigimde ise, artık hamilesin nar suyu kesinlikle yasak dedi.

gunaydin kizlar. Bende ankara dan. Sezeryan düşünüyorum kismetse. Devlet te yapmiyolar sanirim. Ankara da tavsiye edeceginiz doktor hastane olursa cok mutlu olurumm
Merhaba bende ankaradayım ve beş haftalık hamileyim çankaya yaşam hastanesine gidiyorum evime yakın olduğu için özlem hanım var şimdilik memnunum fiyatları uygun mesafe size uygunsa görüşmenizi tavsiye ederim

minikkkk kuşummmmm iyiyim benn çok şükür sorun yok,klasik haller buralara bakamaz oldum kız

Ben boş gebelik yaşadım ama bende kese var,bebek yoktu,çok kanamam vardı,sizin ki geç döllenmedir büyük ihtimalle 7.haftada belli olur kalp atışı rahat olun
İnşallah yaaa çok stresliyim bende kanama ağrı falan yok başka ne gibi belirtiler vardı başka hatırlıyor musun

minikkkk kuşummmmm iyiyim benn çok şükür sorun yok,klasik haller buralara bakamaz oldum kız
Yaa kiyamam demek ki halsizlik aldi basini gidiyorr, aman aman iyi dinlenn ben de bugun doktora gittim, kalp atisini duyduk cok sukur, o nasil bir mucize Rabbime bin sukurr olsunn bu arada çocuğum bu seferde iki gunluk buyuk cikti bir kuculuyo bir buyuyo 8+2 olmusuz bugun teyzesii

Yok ya halsizlik falan yok ama kitaplarım var okunması gereken,programımda çok geç kaldım onları bitirmem lazım. İşten sonra kitaplarımlayım.
aslanımmmmmm benim beeeee çok sevindim,inşallah sağ salim halledicez bu işi ✌ Ben de çarşamba günü gidiyorum kontrole bakalım beni neler bekliyor

Bunu bilmiyordum demekki daha fazla kalınlaşmasını istemiyorlar zararı dokunur diye tabi progesteron yeteri kadar etkili oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…