Kızlar ne olur yardım edin kafam çok karışık SAT 7 Ağustos ama bugün kalp atışını duymaya gittim bebek ultrason ölçümünde 5+ 4 çıktı ve kalp atışlarını duyamadık haftaya tekrar gel dedi duyulmazsa boş gebelik dedi duyulursa geç döllenme canım çok sıkıldı aranızda böyle oluş da sonradan duyan var mı kalp atışını çok korkuyorum siz kaçıncı haftada duydunuz
hatta ilerleyen aylarda daha kötü olacak.Hormonlardan oluyor bildiğim kadarıyla. İlk hamileliğimde son aylarda nerdeyse her gece ağlayarak sıçrayarak uyandım
Günaydın kızlarr zaman geçmiyo sanki hic. Kendimi aylardir hamile gibi hissediyorum ama hep ayniyim. Sürekli acaba saglikli mi diye düsünmekten yoruldum (malesef bi kaybim var onun icin tedirginim)
Büyüsede hareket etse artik yoksa sürekli doktora gitmek istiyorum yalniz degilimdir heralde dimi
Benimde ilk kayıptan sonra 2.gebeliğim sürekli kaygılarla geçti gece çikolata yerdim,tekme atsın da rahatlayım diye,ağlardım,eşim hastaneye gidelim derdi,bende olacak varsa engel olamayız derdim,Rabbim nasip etti şükür,biraz rahat olup hayatta bu mucizenin keyfini çıkartmak lazım,sağlıkla içinde büyüyor,ultrasonda büyüdüğünü görünce çok değişik duygular,ben de çarşamba bbekliyorum kesesini bile görmedim kısmet artık
gunaydin kizlar. Bende ankara dan. Sezeryan düşünüyorum kismetse. Devlet te yapmiyolar sanirim. Ankara da tavsiye edeceginiz doktor hastane olursa cok mutlu olurumm
[/QUOTDevlet s3zeryan da yapıyor,ben doğum paketi araştırdım,medicana 6.000,medical park 7.000,medisun 4.600 dediler,netleşene kadar devlete devam
Kızlar ne olur yardım edin kafam çok karışık SAT 7 Ağustos ama bugün kalp atışını duymaya gittim bebek ultrason ölçümünde 5+ 4 çıktı ve kalp atışlarını duyamadık haftaya tekrar gel dedi duyulmazsa boş gebelik dedi duyulursa geç döllenme canım çok sıkıldı aranızda böyle oluş da sonradan duyan var mı kalp atışını çok korkuyorum siz kaçıncı haftada duydunuz
Günaydın kızlar,
Yaşadığımız birçok şey folik asitin etkisi olabilir mi. Yan etkileri şunlarmış, bende olanları işaretledim. İnşallah folik asiti bıraktığımızda hepsi geçecek
Ben boş gebelik yaşadım ama bende kese var,bebek yoktu,çok kanamam vardı,sizin ki geç döllenmedir büyük ihtimalle 7.haftada belli olur kalp atışı rahat olun
Aaa neden ben il gebeliğimden önce rahim duvarı ince diye içmiştim progesteron içerdiği için kalınlaştırma ve tutunma sağlıyor diye hamile kaldım zaten o ay. İbrahim Saraçoğlundan dinlemiştim doktoruma sormuştum oda iç meyve suyu birşey olmaz demişti yani o yararına da inanmıyordu
Hamile kalmadan önce öneriyorlar, sonra yasaklı diyorlar. Ben dondurulmus tüp bebek transferi oldum, transfer hazırlıgında rahim duvarı kalınlaşsın diye nar suyu önermişlerdi mesela. Pozitif sonucu alıp kese görmeye doktora gittigimde ise, artık hamilesin nar suyu kesinlikle yasak dedi.
gunaydin kizlar. Bende ankara dan. Sezeryan düşünüyorum kismetse. Devlet te yapmiyolar sanirim. Ankara da tavsiye edeceginiz doktor hastane olursa cok mutlu olurumm
Merhaba bende ankaradayım ve beş haftalık hamileyim çankaya yaşam hastanesine gidiyorum evime yakın olduğu için özlem hanım var şimdilik memnunum fiyatları uygun mesafe size uygunsa görüşmenizi tavsiye ederim
Kizlar hepinize iyi geceler... Ne guzel aramiza bircok hamiş arkadas katilmis, hepinize hosgeldiniz diyorum ve saglikli bir gebelik sureci sonunda topac gibi bebisler diliyorum
Benim de yarin randevum var biraz heyecanli biraz korkuluyum, çocugumun kalp atisini ilk defa duyucam kismetse eskiler nerede yahu bu arada heyyy esomesom
kardeş bu sessizligin beni korkutuyor arkadasim buralardaysan ve iyiysen uc kere bu emojiden koy
Ben boş gebelik yaşadım ama bende kese var,bebek yoktu,çok kanamam vardı,sizin ki geç döllenmedir büyük ihtimalle 7.haftada belli olur kalp atışı rahat olun
Yaa kiyamam demek ki halsizlik aldi basini gidiyorr, aman aman iyi dinlenn ben de bugun doktora gittim, kalp atisini duyduk cok sukur, o nasil bir mucize Rabbime bin sukurr olsunn bu arada çocuğum bu seferde iki gunluk buyuk cikti bir kuculuyo bir buyuyo 8+2 olmusuz bugun teyzesii
Yaa kiyamam demek ki halsizlik aldi basini gidiyorr, aman aman iyi dinlenn ben de bugun doktora gittim, kalp atisini duyduk cok sukur, o nasil bir mucize Rabbime bin sukurr olsunn bu arada çocuğum bu seferde iki gunluk buyuk cikti bir kuculuyo bir buyuyo 8+2 olmusuz bugun teyzesii
Yok ya halsizlik falan yok ama kitaplarım var okunması gereken,programımda çok geç kaldım onları bitirmem lazım. İşten sonra kitaplarımlayım.
aslanımmmmmm benim beeeee çok sevindim,inşallah sağ salim halledicez bu işi ✌ Ben de çarşamba günü gidiyorum kontrole bakalım beni neler bekliyor
Hamile kalmadan önce öneriyorlar, sonra yasaklı diyorlar. Ben dondurulmus tüp bebek transferi oldum, transfer hazırlıgında rahim duvarı kalınlaşsın diye nar suyu önermişlerdi mesela. Pozitif sonucu alıp kese görmeye doktora gittigimde ise, artık hamilesin nar suyu kesinlikle yasak dedi.