Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim özellikle çok hareket edince hem belim kasıklarım ağrıyor bazen. normal mi? sizde de oluyo mu?
Ben de aynı drumdayım. Gün içinde birazcık yorulsam bile akşama acısı çıkıyor. Hemen önce bel ağrısı ardından kasık da başlıyor kabızlık da bu aralar hat safhada o da karın ağrısı olarak eklenince sürekli bi ağrım olmuş oluyor

Kizlar benim yine ufak bi kanamam oldu biraz önce. Progestan kullaniyorum aslinda ama bazen vajinadan bazen agizdan aliyorum. Dün gece agizdan aldim. Simdi tam adet zamanlarim ondan mi acaba diye düsünüyorum. Karnimda agri var adet gibi. Midem bulaniyo basim dönüyo. Esimede bisey söyleyemedim cok panik oluyo. Bide göreve gidecek adamcagiz akli kalsin istemiyorum. Varmi progestan aldigi halde kanamasi olan

Bence ne olur ne olmaz doktoruna yaz cnm

Merhaba kizlar 5+1 de gittiğimde keseyi gördük içi bostu ve Dr kesenin bir tarafı çok güzel tutunmuş ama diğer tarafta kanama alanları var demişti bu kanamalar rahmin disinada atılabilir icerdede kalabilir demişti dün gece biraz kanamam oldu şimdi hiç kalkmadan yatıyorum Perşembe günü kontrolüm var ilk oglumdada olmuştu yerleşme kanaması inşallah bu da öyledir çok korkuyorum lütfen dualarınızı bekliyorum

Kanamanın rengi önemli cnm. Ağızdan alınca başın döner diye biliyorum bir de nar sık iç suyunu en iyi progesteron kaynağı

Aaa merhaba aynıyız ben de 2018 Mayıs annelerindenim, benim debşr oğlum var

Cok geçmiş olsun ama hemen doktora gorunun bence
Benim doktorum şu aşamada bizim için en tehlikeli şey kanama dedi

Selam kizlar bende 6 hftaligim ilkinin kalbi durdu ic camasirimda beyaz akinti oluyo normal mi sizde de oluyo mu
Ben de akıntı oluyor ve arada biraz daha koyu renkli oluyo. Ilk seferde korkup doktora gittim bi sıkıntı yok dedi ama ara ara akıntının koyulaşması normal mi sizce kızlar? Bi de çok alakasız ama oje sürmek bir zarar verir mi sizce bebeğe?

Arkadaslar merhaba gecen hafta bugun iştahsizlik halsizlik ve kulak bogaz agrisi ile doktora gidip ilaca baslamistim. Antibiyotik doktor kullan desede etraftakiler kullanma kullanma dedi ve bende biraktim. Onun etkisimidir yoksa hamilelikmi bilemiyorum. Hic bisey yemek istemiyorum yesem yedigimden anlamiyorum. Midem bi tuhaf. Halsizlik desen tavan yapmis durumda. Hele sabah midem yapışmış gibi sanki 3 gündur bisey yememisim gibi acıyor. 1 haftadir bitirdi beni. Ne kendime bakabiliyorum ne karnimdakine deliricem. Vallahi hamilelikten mi bunlar ya cok zor

Çok geçmiş olsun. Benim önceki gebeligimde idrar testimde enfeksiyon var gözüküyordu. Başka bi doktor tek dozluk bi antibiyotik verdi. Kendi doktoruma sordum sakin kulĺanma dedi. Testte bazen öyle çıkabilir bol su iç ve eğer ağrın sizin falan olursa hastaneye gel burda farklı müdahale ederiz demisti. Bu sefer testlerimde bişey yok ama yine tembihledi. Sakin bana sormadan ilaç içme hele antibiyotik sakin diye. Zencefil mide bulantisina iyi gelir demişti. Deneyebilirsin. Bana zencefil dokunuyo o yüzden içmiyorum ama limonlu soda kurtardım bu aralar. Bi de pekmez falan içsen belki iyi gelir. Doğal yöntemlerle idare edicez artik

Aynen bende iştah sifir lokmalar agzimda buyuyor surekli yatasim var karnimin içi boş gibi hafif bulantim oluyor ama kusmuyorum

Tesekkur ederim canim.. soda hic sevmem ama bende bi deneyeyim bari. Belki hamilelikle severim nasil gecer bunca hafta bilmiyorum artik

Cok geçmiş olsun ama hemen doktora gorunun bence
Benim doktorum şu aşamada bizim için en tehlikeli şey kanama dedi
Doktorum dinlen fazla hareket etme dedi şimdilik kanamam durdu çok değildi zaten ama yinede korkuyor insan.ilaclarina devam et dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…