Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sizdede ağızda zehir gibi acı tat varmı ne yesem zehir hiç bişeyin gerçek tadını alamiyorum

ben gunlerdir öyleyim
12. haftaya kadar sürebilir dedi dr.
1 ay nasıl böyle geciririm bilmiyorum.
bu zehir gibi tadı folik asit hapi yapıyormuş sanırım

Evet 9’uncu hafta deniyor 8+0 bile olsa :) ben 9 demeyi tercih ediyorum kulağımı dolduruyo
benim tüp bebek oldugu için bir tık geriden geliyor, yani sat a göre degil de transfer tarihine gore hesaplıyorlar sanırım. 7+5 gibi gözüküyorum sanırım. Ayy bakalım bir sonraki kontrolde netleşir.
Senin yeni doktor randevun ne zaman?

11 kasım Baya kanlı canlı olacak nasipse. Seninki ne zaman.

Günaydınlar ben de az önce uyandım kızım daha uyuyo. Ailecek hastayız grip olduk. Ihlamurla idare etmeye calisiyorum. Kızlar bu arada folik asidi daha ne kadar kullaniyoduk?
Canım benim doktorum ıhlamuru bana tavsiye etmedi :/ ılık süt yada suda bal tuket dedi birde c vitaminli meyveler ve bolbol sivi dedi
Cook geçmiş olsun umarım hemen iyilesirsiniz

sevgili anneler bi konuda hatırlatma yapmak istiyorum daha erken ama aklımızda bulunsun.ABO kan grubu uyuşmazlığına bağlı ilk bebeğimde yeni doğan sarılığı olmuştu.Genelde anne O bebek A veya B kan grubuna sahipse oluşuyor.Bu konuyu bir araştırırsınız.Özel devlet birçok doktora gitmeme rağmen hiç bu konuya dikkat etmemişlerdi.Bebeğim yenidoğan sarılığı oldu bi hafta yatış yapıldı.Bilseydim daha sık emzirir mama verirdim ilkgün.İkinci gebeliktede doktora belirtmek gerekiyor.

Canım benim doktorum ıhlamuru bana tavsiye etmedi :/ ılık süt yada suda bal tuket dedi birde c vitaminli meyveler ve bolbol sivi dedi
Cook geçmiş olsun umarım hemen iyilesirsiniz
Yaa neden acaba ıhlamuru en zararsizi diye biliyordum ben

Arkadaşlar mideden ben de çok çektim çok şükür azaldi. Aç kalmamaya dikkat edin ekmek galeta tarzı şeyler arada iyi geliyordu bana, muz patates çok kurtarıcı, yeşil elma bir keresinde beni mahvetmisti sanırım ekşi olduğu için, tam sindirememisim ustelik kusarken de yemek borumu tahriş etmişti, kırmızı elma yiyorum ama. Öğünlerde çok da yemeyin. Kusarken gazlar çıkıyordu ve rahatlıyordum, bazen ah kussam diye geçiriyordum içimden.. ve bugün bunlar ben de tam 8-9. Haftada oldu. Şimdi daha rahatım.. Gecicek az daha sabır.

Bende ileştm eskısı gıbı dglm ama karın ağrısı var bnde. ztn tatli şeyler hiç yiyemiyor tuzlu ve ekşi tüketiyorum

Kan gruplarini soruyor dr. aslinda.
kan uyusmazligi var mi diye.
Ama tabiki bebegin kan grubu ancak dogunca benimde esim 0+ ben ab+ bebegin 0 olma ihtimali olabilir sagolun uyari icin.

Benim agrilarim gecti iltihap icin dr. verdigi saşeyi ictikden sonra.
Ama uzun sure ishalim devam etti o da kesildi sukur.
Haftaya cuma kontrolum var. 10 haftalik olcaz ozamana.
Her kontrol korkuyla benim cunku gecen sene 1 kaybim oldu.
Kalp atisi duyacakmiyim diye endiseyle giderim artik surekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…