Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yok canim 1 hafta daha bekle dediler bekliyorum insallah guzel haberler alirim ama moral olarak kotuyum

Benim ilk hamileligimde doktorum bulantim yok dediğimde ,olsaydı iyiydi bebeğin canlı olduğunu gösterir demişti
Vajinal baktı mi ?öyle daha iyi gorunurdu

Canm şuan nasılsın

Tarihlerimiz aynı ınşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere..Şişkinlik,gaz,uyku hali,dün kafamı kaldıramadım halsizlikten gelişimini tamamlayana kadar herşey normal
İnşallah canım sende sağlıkla kucağına alırsın bulantı yok hiç ya biraz önce bi bayan yazmış ya Dr u demiş olsaydı iyiydi varlığını gösterirdi korktum valla demeyin böyle şeyler bence herkes de bulantı kusma olmaz

Ay yok ya, bünyeden bünyeye farklılık oluyor. Benim cok yakın bir arkadasımda 9 ay boyunca 1 kere bile bulantı olmadı, cok rahat bir hamilelik geçirdi başından sonuna kadar. Masallah cok da saglıklı bir oğlu var şimdi herkes de farklı oluyor.

İlk gebeliğimde 3 ay hiçbir belirti rahatsızlığım yok. Çok rahatım derken 3 le 4. Haftalar arası korkunç geçti. Bunda gecikme olduğu günden itibaren bulantı ve şişkinlik var. Her hamilelik farklı kişiye göre de bebeğe göre de değişiyor

Ewt cok degisiyor benim ilkinde ( 7.hf kalbi durdu))aşiri uykum geliyordu sabah aksam uyuyordum bunda sabahin korunde kalkiyorum uykum yok

Canım korkma hiç
Bulantısı olup bebeği göremeyen arkadaş için yazdım.onu
Ben ilk hamileligimi sıfır bulantiyla geçirdim
Bebeğim de saglikliydi şükür
Sadece doktorum muayeneye başlamadan önce sormuştu o yüzden yazdım

Kızlaarrrrrr haftalar ilerledikçe konular da değişiyor tabii daha 10. Haftanın başında sayılırım hala ilk başladığım kilodayım ama enteresan şekilde pantollnlarım dar gelmeye başladı hamile kıyafetleri için erken diye düşünüyorum ama bir beden büyük kıyafet alsam da bir iki ay sonra yine olmaz diye korkuyorum... sizlerde durum ne merak ettim? Bir bana mı dar geliyor bu pantolonlar

Benim her şey karnımı sıkıyor. Yemek yiyince ekstra şişiyorum. Geçen taytla evde gezerken mide ağrım coştu. Taytı çıkardım rahatladım. Mideme baskı yapmış.

Benim her şey karnımı sıkıyor. Yemek yiyince ekstra şişiyorum. Geçen taytla evde gezerken mide ağrım coştu. Taytı çıkardım rahatladım. Mideme baskı yapmış.
Aynennn benim de öyle. Olmuyor değil oluyor aslında ama sıkmaktan ağrı yapmaya başlıyor karnıma. Çıkartınca rahatlıyorum

Aynennn benim de öyle. Olmuyor değil oluyor aslında ama sıkmaktan ağrı yapmaya başlıyor karnıma. Çıkartınca rahatlıyorum
Ya ben eve gelince koştur koştur çıkarıyorum her şeyi en rahat pijamamı geçiriyorum üstüme. Önümüzdeki aylar korkutuyor :)

Ben de aynı durumdayım
Hiç kilo almadım ama ödem.var sanırım.vucudumda
Benim de sıkmaya başladı etek ve pantolonların ki bugün 7 artı 6 yim

Merhaba kızlarrr bende burdayım. Bugün tam tamına 10 haftalık olduk. Mayıs’ta 13 haftalık bir kaybım oldu ama öyle tesadüfki bu kez Mayıs annesi olmak nasip olacak inşallah Miniğim sürpriz biraz bana öyle korkuyorum kiiii iyi düşünmeye çalışıyorum hep umarım bu kez herşey şok çok çöl güzel olur. Rabbim hepimize miniklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Kizlar esim bebegimizin cinsiyetini ogrenmek istemiyor dogumda supriz olsun bize diyor. Kimler boyle yapti? Nasil bir duygu?

Kizlar esim bebegimizin cinsiyetini ogrenmek istemiyor dogumda supriz olsun bize diyor. Kimler boyle yapti? Nasil bir duygu?
Yapan var mıdır bılmıyorum ama ben yapamazdım.mesela hastane çıkışlarında bebek için ara model göremedim hiç.ya kız ya erkek.bi de dayanamazdım meraktan

yemekler cok itici hicbirsey istemio canim hersey kokuyor esim cocugum bile insallah cabuk ve saglikli atlatirim bu durumu insallah bebegim vardir
Aynı mis gibi içime çekerdim kuzumun kokusunu.şu an uzak duruyorum.kusmaktan bi hal oldu.açım ama yiyemiyorum susadım ama su bile rahatsız ediyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…