Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ne edelim artık biz doğuralımdaa gerekirse baytar doğurtsun Sen napıyosun hanım kızım,kaç ay sonra diğer kontrolün
11 kasım nasipse. Ayda bir kontrol yeter şımarık büyümesin minnoşum.

Sen napıyosun kesin 10 günde bir hastane yolunu tutuyosun yeter doktorlar bezdii

11 kasım nasipse. Ayda bir kontrol yeter şımarık büyümesin minnoşum.

Sen napıyosun kesin 10 günde bir hastane yolunu tutuyosun yeter doktorlar bezdii

Teessüflerimi bildiririm sana günahımı aldın Doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum 2 ekimde gittim en son bu pazartesi yine kontrolüm var ama beni doktor öyle çağırıyor,ben masumum vallahi reisss

Teessüflerimi bildiririm sana günahımı aldın Doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum 2 ekimde gittim en son bu pazartesi yine kontrolüm var ama beni doktor öyle çağırıyor,ben masumum vallahi reisss
Beni de ilk hamileligimde 7 den sonra 12 de çağırmıştı doktorum
Bu seferki 9 da da çağırdı
Riskli bir şey de yoktu ama vardı da bana mı söylemedi acaba?
Kese düzgündü,bebek oluşmuştu,kalbi gümbür gümbür atıyordu

agzimda yara cikmazdi hamilelikle beraber 2 kere beyaz yara cikti aciyor bide bgn içimde skntı var karnım yaniyor resmen

hocam öyle düşünmeyin,yakın takip iyidir, aynı doktor değilse demek ki bu daha kontrolcü birisi. Ha aynı doktorsa demek ki huyu değişti :) kötüyü düşünme,sıkıntı olsa illaki uyarırlar

gunaydin kizlar benim uykuyla aram baya iyi daha yeni kalkiyorum yalniz birsey sorucam iki gundr karnimn sag tarafinda bi agri var halada devam ediyor yasayan var mi neden olabilir

Doktorun senin içine bi kurt düsürmüs 7 haftalik kalp atısıni duyacaksın diye birsey yokki olumluya dönen cok durum görmüş olumlu bir durum bu zaten bende 2 gebeligimide 8 de duydum banada sendeki gibi bir doktor denk geldi bedavadan stres yaptırdı daha sonrasındada sağlıklı gebelik dedi durdu takma kafana

Kızlar sizdede ağızda zehir gibi acı tat varmı ne yesem zehir hiç bişeyin gerçek tadını alamiyorum

Benim doktorum da normalde 1ay sonra görüşelim dedi bende 12.haftada geleyim çocuklar var dedim tamam sıkıntı olmazsa 12 de görüşelim dedi kasım ilk haftası giderim sanırım randevu bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…