Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba arkadaşlar benimde perşembe gecesi kanamam oldu leke filan değil bildiğiniz kanama adet gibi WC ye kalktığımda geldi sonra kesildi.gece 3 ye oldu kanama ve sabah 7 de acile gittim kadın doğum hastanesine kese duruyordu yolk sac ı gördü düşük tehliken var dedi yatış vereceğim ama evde dinlenirim ilacımı kullanırım (progestan verdi) dersen git eve dedi bende yatışı kabul etmedim evde yatıyorum . İnşallah bir sorun olmaz 27 aylık bir oğlum var sürekli ilgi istiyor kucak istiyor ve ben perşembe günü işe başlamak zorundayım bakalım Allah büyük her şeyin hayırlısı diyorum. Şunu da ekleyin ilk gebeliğimde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım

Son düzenleme:
Kanamasi olan 1 damlada olsa mutlaka dr. aramali gorusmeli kizlar

Kizlar dun bebegimi goremedik ultrasonda bos gebelik olabilir dedi dr 1 hafta sonra tekrar kontrolum var ben surekli kusuyorum halsizim ne dusunecegimide sasirdim cok uzgunum

Kizlar dun bebegimi goremedik ultrasonda bos gebelik olabilir dedi dr 1 hafta sonra tekrar kontrolum var ben surekli kusuyorum halsizim ne dusunecegimide sasirdim cok uzgunum
Geç döllenmedir belki hemen bozmayın moralinizi daha 7. Haftada görünüyorsunuz gebelik takviminde.

dr 6dasin dio ya zaten psk bozuldu kusmalardan mahfoldum ustune bide bole deyince yikildim beklicez 1 hafta kadar daha
Moral bozmak yok iyi düşünelim iyi olsun inşallah her şey. İlk hamileliğimde bende çok kusardım ama geçiyor inanın midenizi kuru gıdalarla boş bırakmamaya çalışın. Açlıkta çok bulantı kusma yapıyor malesef.

Henüz daha 6 haftaliksin cok erken bazi doktorlar hic dusunmeden konusuyor 6 haftalikken benim nokta kadardi
sorma bigun icinde 2 dr a gittik ikiside farkli konusuyor ama beynim olumsuza takildi kuskuyu soktular beynime surekli dusunuyorum bos gebelikde bu kadar isfitra etmekde tuhafima gidiyor

yemekler cok itici hicbirsey istemio canim hersey kokuyor esim cocugum bile insallah cabuk ve saglikli atlatirim bu durumu insallah bebegim vardir

Günaydın herkese
O midedeki tam tanimlayamafigim histen bende de var
Tam bulantı da değil ..
İnşallah 12.haftadsn sonra geçer
Günaydın ben 11 oldum bugün yani 12 ye girmis oluyoruz gecen haftadan beri gecti o his. Hatta tedirgin oldum niye bisey hissetmiyorum diye doktora gidince söyledim. 10 12 hafta araliginda sıkıntılar bitiyo genelde dedi

Günaydın ben 11 oldum bugün yani 12 ye girmis oluyoruz gecen haftadan beri gecti o his. Hatta tedirgin oldum niye bisey hissetmiyorum diye doktora gidince söyledim. 10 12 hafta araliginda sıkıntılar bitiyo genelde dedi
Ya benimde bu aralar aşiri midem bulaniyor 8 9 haftalar tavan mi yapiyo anlamadim

Ya benimde bu aralar aşiri midem bulaniyor 8 9 haftalar tavan mi yapiyo anlamadim
Benim hic o kadar bulanmadi ya kendimi o konuda cok şansli hissediyorum. Karnim aç olunca kötü oluyodum sadece. Hic biseyden tiksinmedim. Az kaldi artik o kritik zamanlari atlatiyoruz cok şükür dayan azcik daha

Bende aynı durumdayım mide kötü sürekli tansiyon düşük gibi dolanıyorum ağzım zehir gibi hiç bişeyin tadını alamıyorum bisey yiyorum yarim saat sonra yememis gibi midem aciyo yapisiyo ama hep geçecek diyorum çok şükür diyorum icimde büyüyen minicik bedenin varlığını belli ediyo tüm hormonlarım annem derdi bazı zaman sende anne olunca anlarsın diye gerçekten çok doğru sozmus anne olmak zor ama müthiş bi his Rabbim isteyen herkese yaşatsın insalah Sağ salim kucağımiza alalım bebişlerimizi

Ben hamile olduğumu 7 hafta 1 günlük iken öğrendim ultrason hesabına göre 18 ağustos da hamile kalmışım tamamen sürpriz oldu çünkü 2 hafta geçince idrarda gebelik yaptım negatif çıktı, tarlusal kullandım
Dr a geldim hocam sanırım ben menepoza girdim diye gebe olduğumu öğrendim
Eğer Allahım sağ salim kucağıma aldırmayı nasip ederse 24.05.2020 tahmini doğum tarihim
Yanlız tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var ;
Bulantı kusmam yok lakin rahatsız edici derecede karın Şişliğim var normal mi bu

Tarihlerimiz aynı ınşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere..Şişkinlik,gaz,uyku hali,dün kafamı kaldıramadım halsizlikten gelişimini tamamlayana kadar herşey normal

Bende 24 mayısta inşallah bebeğimi kucağıma alicam şuan 8 haftalik

Benim ilk hamileligimde doktorum bulantim yok dediğimde ,olsaydı iyiydi bebeğin canlı olduğunu gösterir demişti
Vajinal baktı mi ?öyle daha iyi gorunurdu

Benim ilk hamileligimde doktorum bulantim yok dediğimde ,olsaydı iyiydi bebeğin canlı olduğunu gösterir demişti
Vajinal baktı mi ?öyle daha iyi gorunurdu
Her bulantısızlık kötüye alamet değildir ki
Benim midem sabah sızlıyor ağrıyor gece de şişiyor davul gibi oluyor. İlla bulantı mı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…