Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar kese etrafında kanama çok mu riskli
Canım 7. haftada bende de kanama alanı gördü doktor. Bir hafta rapor verdi, gün aşırı da progestan/proluton depot kullandım. Haftanın sonunda daha iyi cihazı olan bir doktora gittim. Kanama alanı görülmedi. Doktor varsa da kaybolmuş dedi. Demem o ki korkma ama önlemini de al. Kendini yorma, yat dinlen.

Yapan var mıdır bılmıyorum ama ben yapamazdım.mesela hastane çıkışlarında bebek için ara model göremedim hiç.ya kız ya erkek.bi de dayanamazdım meraktan

Hamile olmadan oncede diyordu ogremeyelim benim icin kiz erkek fark etmez dogumda ogrenelim diye. Ama ben sabirsizlaniyorum hemen ogrenmek icin. Bakalim tek saglikli olsunda bebisimiz.

Hamile olmadan oncede diyordu ogremeyelim benim icin kiz erkek fark etmez dogumda ogrenelim diye. Ama ben sabirsizlaniyorum hemen ogrenmek icin. Bakalim tek saglikli olsunda bebisimiz.
Ooo nasi dayancaksiniz millet şimdiden kesedeki bebek sağa yakinsa kiz sola yakinsa erkek diye ogrenmeye calisiyor bn meraklanirdm ayrca ne grek var ona gore kyaft vs.alirsnz dogunca bide onlarlami ugrascaksnz

Amacı ne ki ben pek süpriz sevmem önceden hazırlıklı olmak isterim. Hem dokuz ay boyunca kızım oğlum insan bi şekilde sevmek ister

Aynen ben de ayni sorunu yasiyorum yaa mom jeans yuksek bel olmasina ragmen o bile cok bunaltiyor beni ve kilo da almamisim nasil oluyo anlamadim. Ama gercekten cok gazim oluyor aksamlari sanirim pantolonlarin sucu yok tum auc bagirsaklarin

Kizlar yarin 15 gun aradan sonra farkli bir doktorda ilk randevum olacak. Eger icime sinerse dogumu o hastanede yapmak istiyorum bir yandan tedavimi baslatan doç dr a gitmeye de devam edicem ama o arastirma hastanesinde oldugundan orda dogum yapmak istemedim bu yüzden baska doktor arayisim vardi. Yarin icin cok heyecanli ve korkuyorum kan pihtilasmasindan dolayı acaba bisey olmuş mudur endisesi var hep. Rabbim gulen yuzlerle ayrilmak nasip etsin ordan

Hangi mutasyonlarinda phtilasma var bnm faktor 5 şuan oksapar 0.4 +coraspin kullaniyorum ilkinin kalbi durdu inş bu sfer kucagmza alrz

Hangi mutasyonlarinda phtilasma var bnm faktor 5 şuan oksapar 0.4 +coraspin kullaniyorum ilkinin kalbi durdu inş bu sfer kucagmza alrz
Kuzum senle konusmustuk benim protombin de mutasyon var. Gecmis olsun benim de 7haftalikken bir dusugum olmustu ama bu hastaligimdan habersizdim o zaman. Sen ilac kullanirken mi kaldi durdu? Benim bu ara korkum o ya hatta vesvesem oldu resmennnn ya kalbi durduysa ya gelismesi durmussa endisesi var ama oyle olsun az da olsa kanamayla belli ederdi kendini diyorum bi yandan kanama olmasa bile boyle olasilik var falan valla kafamda deli sorular... Aslinda doktorum beni korkuttu ondan sanirim hematolog bayan ilk uc ay kalbi durma olaylari yasanabilir demisti aklimdan cikmiyor bir turlu

Yok bilmiodum kullanmiodum ilac
Aynen benimde korkum o bazen karnima yanmalar geliyo nasil gececekse zmn
Bnm hic kanamam olmadi bi gttim rutin kontrole kalbi durmus dedi
ilac kullanipta kalbi duran var korkuyorum bnde sen gibiyim kfamda deli sorular

Hamile olduğumu öğreninceye kadar 28-29 beden giyen ben 1 hafta içinde 32 beden aldım koyverdim gitti kilo almadım ama karnımın şişliğinden sanırım karnım rahat olsun diye bol bol alıyorum

Yok bilmiodum kullanmiodum ilac
Aynen benimde korkum o bazen karnima yanmalar geliyo nasil gececekse zmn
Bnm hic kanamam olmadi bi gttim rutin kontrole kalbi durmus dedi
ilac kullanipta kalbi duran var korkuyorum bnde sen gibiyim kfamda deli sorular
İnsaallah birsey olmaz bu sefer dua edelim. Riskli grupta oldugumuz icin ayda bir degilde daha sık kontrole gitmeliyiz bence

Kizlar esim bebegimizin cinsiyetini ogrenmek istemiyor dogumda supriz olsun bize diyor. Kimler boyle yapti? Nasil bir duygu?
Biz de eşimle öyle anlaştık ama bakalım bi süprizle doktor söylemezse yada ultrasonda kendimiz görmezsek ilk gebeliğimi 17. Haftada kaybetmiştim. Öğrenmek istemediğimi doktora söylemiştim ama riskli olunca ayrıntılı ultrason sırasında 16. Haftada ağzından kaçırmıştı. Bunda herşey sağlıklı olsun da öğrensem de öğrenmesem de benim için değişen bişey olmayacak. Doğana kadar zaten korkudan bişey alamam ben

Artık rahme baskı yapmayacak pantolon giyme zamanın gelmiş cnm etek elbise tayt yada hamile pantolonu almalısın. Onu da m ya da l giyiyorsan l-xl alki son aylarda da giyrbilesin

Artık rahme baskı yapmayacak pantolon giyme zamanın gelmiş cnm etek elbise tayt yada hamile pantolonu almalısın. Onu da m ya da l giyiyorsan l-xl alki son aylarda da giyrbilesin
Hamile pantolon yada taytı alsam kendi bedenimde almamalı mıyım? Xs giyiyorum s mi alayım yada m? Bak bunu bilmiyordum. Mesela kendi bedenimde alsam zaten hamile kıyafeti olduğu için göbek kısmı büyük olmuyor mu? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…