Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal doğum ve sezeryanda kişiden kişiye şansına bağlı olarak değişiyor normal doğum yaptım epizyo(kesme)denilen işlem genelde ilk doğumda yapılıyo.Bi sıkıntı yaşamadım.Doğum anındaki annenin ıkınabilmesi panik yapmaması da çok önemli.Çünkü olay sizde bitiyor.Ben 40+5 e kadar bekledim normal doğum yapmak için.Doktorlar risk almamak için sezeryana alır genelde yurtdışında 42 .haftaya kadar beklenir ve motive ederler.Herkesin istediği gibi bi doğum olur umarım olumsuz şeyler düşünmeyelim

Hayirli olsunn ilk cinsiyet belli oldu o zaman cok yakinmisiz seninle bende sali günü gidecegim bakalim ikili icin. İnsallah bende ögrenir gelirim bi parca olsun bisey almak istiyorum bebegime erkek mi acaba. öyleyse söylüyolarmis genelde cok erken oldugu icin.

Çok bilgilendirici oldu benim için de gerçekten
. Peki bu nifty test hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Önceki gebeligimde doktor bahsetmişti biraz ama yaptirmamistim. Yaptıran var mi? Başka adlari da olabiliyo heralde bu testin. Bu haftalarda yapılan kanda tani testi.

Kızım olacakmış İnşallah sen de öğrenirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım

Ya kızlar bişey sorcam ya 9+4 günlük gebelik kalp atışı duyuldu kese görüldü
Dr a da hiç sormadım ilişkiye girmeyi bugün acıcık şey oldu kanama ağrı falan yok çok şükür ama göğsümde ve karnımda ağrı vardı öncesi şimdi geçti, olmamıştır değilim bişey çok korkuyorum

Olmaz birşey riskli bir gebelik değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…