Ya kızlar bişey sorcam ya 9+4 günlük gebelik kalp atışı duyuldu kese görüldü
Dr a da hiç sormadım ilişkiye girmeyi bugün acıcık şey oldu kanama ağrı falan yok çok şükür ama göğsümde ve karnımda ağrı vardı öncesi şimdi geçti, olmamıştır değilim bişey çok korkuyorum
Karın kaçinci ayda çikar acaba benim bulantilarım bittigindeb beri hamile degilmisim gb hissediyorum doktor 1 ay sonra gel dedi ama okadar bekleyemicem acaba kalbi atiyomu hala ilk çocuk çok stresli ya birde tedaviyle olunca allah butün annelerin yardımcısi olsun
Tek başına oynamayı seviyor ama yakınında durmam şartı ile uykusu da iyi beni korkutan diğeri uyanır ağlarsa bu kez oğlumda uyanırsa falan.... Elimden geldiğince ondan ilgimi kesmemeye çalışıcam yoksa vicdandan ölürüm
inşallah zamanla alışacağız sağlıkla kavuşalım da
benim daha tuhaf korkularım var
emzirme meselesi benim oğlum emmeye aşık bir çocuktu hala bebek oldum diye böyle emmek ister ama kızarım bebek emerken bende istiyorum derse bittiğim an
aynen szi hatırlıyorum şimdi Allah göstermesin test iyi çıkmasa aldırıcakmısımız ben asla aldırmam Allahın verdiği bir canı ancak Allah alır iyi kötü kabulumdur dha doktora gıtmedım ama gidersem de yaptırmam küçük kardeşim de zeka testi yaptılar zekası çok yüksek özürlü olacak ddiler psikolojimiz bozuldu annem ne yıyor ne içiyordu kız kardeşim bir kılo 600 gram dogdu çok şükür onda ki zeka ve akıl kımse de yok o dogana kdr ne çektık ne çekmedik
beni nerden hatırlıyorsunuz acaba 2016 ekim annesiyim ben karıştırmış olmayın
bende malesef böyle şeyler çevremde çok duydum ve istemedim doktor direk zaten bişey olsa aldıracak mısınız dedi hayır dedim o zaman senin kararın dedi çok şükür sağlıklı bir oğlana sahibim ama hiç bir şeyin garantisi yok
kimi doğarken hasta olur kimi doğduktan sonra herşey takdiri ilahi ol der ve olur bu kadar
kilo kontrolü önemli ama yapabilene ilk 4 ay bebek bizden beslenmiyor zaten
ama ilk doğumunda 23 kilo alan ben inşallah bunda dikkat etmek istiyorum
eski kiloma 2 buçuk senede dönmüştüm şimdi zaten hamileyim nasip ama istersek geri toparlanabiliyoruz yeterki iyi olalım
kilo kontrolü önemli ama yapabilene ilk 4 ay bebek bizden beslenmiyor zaten
ama ilk doğumunda 23 kilo alan ben inşallah bunda dikkat etmek istiyorum
eski kiloma 2 buçuk senede dönmüştüm şimdi zaten hamileyim nasip ama istersek geri toparlanabiliyoruz yeterki iyi olalım
İlk üç ay kilo almama hedefim vardı. Ama kabahat bende akşam yemeklerinde karbonhidrata yüklendim suçumu biliyorum. Önceki gece akşam yemeğim börekti. Dün gece de makarna
Biraz dikkat edicem börekle makarnaya bebenin ihtiyacı yok.
İlk üç ay kilo almama hedefim vardı. Ama kabahat bende akşam yemeklerinde karbonhidrata yüklendim suçumu biliyorum. Önceki gece akşam yemeğim börekti. Dün gece de makarna
Biraz dikkat edicem börekle makarnaya bebenin ihtiyacı yok.
öyle kendini tutabilirsen ne mutlu ben her akşam 9-10 da uyuyorum oğlumla beraber
dün akşam annemde kaldım uyumadım anam nasıl acıktım bütün akşam dedim iyiki uyuyormuşum ben yoksa fil olucam erkenden habire yiyesim geliyo ama yemedim çok bişey meyve fındık falan yedim bi
inşallah zamanla alışacağız sağlıkla kavuşalım da
benim daha tuhaf korkularım var
emzirme meselesi benim oğlum emmeye aşık bir çocuktu hala bebek oldum diye böyle emmek ister ama kızarım bebek emerken bende istiyorum derse bittiğim an