Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Progestan kullanıyorum ve cok kotu sekilde mide bulantim var yardim edin nasil gecer bu
Progestan inanılmaz baş döndüren bi ilaç bende sabahtan yatana kadar inanılmaz mide bulantısıyla mücadele ediyorum allah yardımcımız olsun

kızlar ben bugun 11 haftalık oldum çok şükür bulantılarım geçti iştahım da rakısı gıbı kötü değil. ama ağız tadım çok kötü acı bir tat var ağzımda bide hamile kalmadan önce tatlı manyağıydım tatlı olan herşeyden tiksiniyorum sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yıyorum bide şu bi anlık gözümü önü kararıyor ya sizinde ole oluyorum??

Bazı doktorlar felaket tellalı gibi 5 haftalıkken kalbi atmıyor diye 15 günümü sıkıntıyla geçirmeme sebep oldu hiç bir kanamam sorunum olmadığı halde progestan verdi 30 yaşındayım ilk gebeliğim ama ilacı yutmuyorum

Aynen tüm bunlar bendede var

Benim doktorum da sezeryan sonrası normal doğum hiçbir şekilde önermiyor. Yapan çok arttı ama riskleri de çok yüksek. Hayırlısı olsun üzülmeyin bence

sezeryandan sonra normal doğum yapmak bence hiiiç mantıklı değil . Normal Doğumda illa ki ve çok fena deformasyon oluşuyor . Zaten karnından kesi almışsın birde aşağıdan dağılmaya hiç gerek yok ve oranın deforme olmaması bence çok çok önemli . Sonradan ne kadar estetik ol ne kadar toplat ilk doğum yapmamış zamanın gibi olmuyor

Katiliyorum.

Burdan ilaç tavsiyesi verilmesini hiç dogru bulmuyorum arkadaşlar, bence bu konuda hassas olunmalı. İyilik yapayım derken hiç istemeden birine zarar gelebilir. Umarım anlayisla karsilarsiniz bu söylediğimi.

Benim minigimde pırpır.
Idrar enfeksiyonum icin tekrar tahlil vericem.
Eger yine yuksek cikarsa kultur istiyor
Ona gore fitil veririm dedi dr.
2'li testi sordu yaptirmayi dusunuyormusun dedi
Yaptiricam dedim.
Biraz bize birakiyor sanirim bunu.
11-14 hafta icinde onu yaptiricam.

Bana da dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi bende 2 hafta zor geçirdim,çok şükür bugüne niye verdi acaba

Yaa 3 gundur mide bulantim yoktu bugun basladik yineee
Sizde de oluyor mu bişey yedikten sonra gegirme

3 bitti geçen hafta ama hala mesela emmeyi görsün anne bebekler emer diyo sonra yatıyo emer gibi yapıp ben bebek oldum diyo
Benimki 17 aylık 1 Mayıs'ta iki yaşında olacak ve hala emiyor beterin beteri var yani beni neler bekliyor olacak bilmiyorum

Canim merhaba, ayni şey bende de var. Göz karamasi.. hizli hareket ettigimde oluyo cogunlukla. Bazen kendime gelmek 2 3 dakikami aliyor. Gerci benim bulantilar da duruyor hala bide sanirim hamilelik normalde sevmedigimiz seyleri sevdirip sevdiklerimizden soğutacak bende tatli sevmezdim ekşi aci bayilirdim. Simdi tam tersi.. hatta gecen gun tadi hafof mayhoşmuş ayvanin suratimi büzdürücek kadar ekşi geldi yiyemedim.. cok tuhafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…