Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende senin gibi düşünüyorum. Açıkçası kişisel olarak büyük konuşmak istemem ama aldırmak istemesem de anne babanında varsa sıkıntılı bişi hazır olması gerektiğini savunuyorum. Bi anda öğrenmek daha yıpratıcı olur gibi düşünüyorum.

Onunki normal doğum değil eziyet olmuş o zor durimdayken hastasına böyle pislik gibi davrananlar in Allah başına daha kötüsünü versin nefret ediyorum yaa böyle kisilerden

Bulantıda level atladım,
ne yersem çıkartıyorum.
bebek kaçıncı haftada anneden beslenmeye basliyordu bilen var mi?
Umarım keseden besleniyodur

Kızlaaar nerelerdesiniz, herkes gezmelere mi cikti ne yaptı bi ben mi evde pinekliyorum
Ben de evde ikili kanepeyle aşk yaşıyorum
Kızıma zar zor kabak yemeği yapabildim
Yeşillik,süt ürünü ..görüntülerine bile tahammülym yok
Her sabah 4 5 gibi uyanıyorum..
Ayy çok dertliymisim
Yarın da okul var 6:30 da kalkış
Neyse ki Çarşamba doktoruma gidiyorum

İlk oğlum 8 yaşında kardeş istiyorum diye tutturdu ona sebep hemde çok ertelemiştik 2.yapalım dedik , 1.5 sene geçti olmadı Abisi gibi mayısta doğdu.Öbür ay işe başlayacaktım , 3. Hamileymişim biz şook Buda Mayıs doğumlu ,hayırlısı böyleymiş

Bulantıda level atladım,
ne yersem çıkartıyorum.
bebek kaçıncı haftada anneden beslenmeye basliyordu bilen var mi?
Umarım keseden besleniyodur

İlk trimestr sana bağlı değil ama sürekli kusman da iyi değil.. acile gidip serum taktır muhakkak, rahatlatıyor.. ben serum+ilaç takviyesiyle dayanıyorum.. zorda kalmadıkça ilaç içmiyorum ama peşpeşe kusma yaşıyorsam alıyorum ilaç..

Bende çok yorgunum,eşim ısrar üzerine dışarı çıktık ama enerjim yok,

Canım kabak çekti iyi mi bulantıdan birşey istemiyordu

Gercekten dertliymişsin valla Allah dermaninida versin insallah Bende sali günü gitcem ikili tarama icin cok heyecanliyim

Bağışıklığınız ne alemde hanımlar ? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2. Nezle oluşum, sürünüyorum bugün resmen. Her salgına yakalanıcam bu gidişle

Azcık gidiyimde dertleneyim dedim ama hepimiz aynıymışız bugün 11 e kadar uyudum kalktım kahvaltı hazırladım 2 sen bu saate kadar tine uyumuşum. Kendimi kaldıramıyorum kemiklerim ağrıyo. Midem felaket bulanıyor. Belim sanırım çok yatmaktan ağrıyo ama panik haldeyim bebeğime bişey mi oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…