Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu kadar belirtiyle bisey olmuyodur bebegine rahat ol sen benimde belim agriyo hep rahim genisliyo ondandir

Kızlar aranızda namaz kılan var mı? Resmen halsizlikten namaza eriniyorum kendime çok kızıyorum. Biri bişey dese de motive etse beni

Kızlar aranızda namaz kılan var mı? Resmen halsizlikten namaza eriniyorum kendime çok kızıyorum. Biri bişey dese de motive etse beni
Özellikle 12 hafta ya kadar...namaz kılmak çok önemliymiş bebeğin gelişimi için namaz bebeğin organlarının gelismesine yardimci oluyormus ozellikle secde ..kanal 7 de doktor söyledi pek dinleyemedim oğlum çizgi film için ağlıyordu..

Resmen düzenli namaz kılan ben hamilelikle bıraktım. Hemen geri başlicam. Kızdım kendime şu an..

Bende başından beri var halsizlik hergün bikac saat evde uzaniyorum 2 saat dışarı çıksam sabahtan akşama kadar koşturmuş gibi oluyorum.Günde 10 saat falan uyuyodum , 3-4 gündür 10 saat + 1-2 saat gündüz şekerlemesi eklendi.

12 ye kdr uyuyorm
Akşamüzeri 4 den 6 ya kadr yine uyuyorm
Gece de 12 de uyumuş oluyirm daha nolsun

Habire yatistayim
Bebiş karnımız da bizde yatarak büyüycez sanırım uyku var ya hani halsizlik de cabası kolumu kaldıracak hali olmaz mı hiç insanın ya daha yıllık izindeyim bakalım 2 hafta sonra. Naapcam

Benimde annemler burdayken iyiyidi onlarda evlerine gittiler tek kaldim.iki cocuk.. buyuk oglumun santranc turnuvasi vardi sabahin 9 dan aksam 5 e kadr ordaydim pestilim cikti.valla cocuklu hamilelerin isi zor tekse dinlenme yok maleseff

Kızlar ya bişey sorcam ilk gebelik haberimi izmir de öğrendim
Ankara da yaşıyorum, yarın artık burda başlıycam rutin tahliller ve rakiplerim için
Sormak istediğim ben SAT ı tam gününü hatırlamıyorum gün gün değişiklik gösterdiği için
Sadece ağustosun ilk haftası diye biliyorum
SiCe bu sıkıntı olurmu, gelişim takibi için

Ikili test icin peritanolaga mi yoksa kadin dogum uzmanina mi gidiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…