Azcık gidiyimde dertleneyim dedim ama hepimiz aynıymışız bugün 11 e kadar uyudum kalktım kahvaltı hazırladım 2 sen bu saate kadar tine uyumuşum. Kendimi kaldıramıyorum kemiklerim ağrıyo. Midem felaket bulanıyor. Belim sanırım çok yatmaktan ağrıyo ama panik haldeyim bebeğime bişey mi oluyo diye
Özellikle 12 hafta ya kadar...namaz kılmak çok önemliymiş bebeğin gelişimi için namaz bebeğin organlarının gelismesine yardimci oluyormus ozellikle secde ..kanal 7 de doktor söyledi pek dinleyemedim oğlum çizgi film için ağlıyordu..
Özellikle 12 hafta ya kadar...namaz kılmak çok önemliymiş bebeğin gelişimi için namaz bebeğin organlarının gelismesine yardimci oluyormus ozellikle secde ..kanal 7 de doktor söyledi pek dinleyemedim oğlum çizgi film için ağlıyordu..
Bende başından beri var halsizlik hergün bikac saat evde uzaniyorum 2 saat dışarı çıksam sabahtan akşama kadar koşturmuş gibi oluyorum.Günde 10 saat falan uyuyodum , 3-4 gündür 10 saat + 1-2 saat gündüz şekerlemesi eklendi.
Bebiş karnımız da bizde yatarak büyüycez sanırım uyku var ya hani halsizlik de cabası kolumu kaldıracak hali olmaz mı hiç insanın ya daha yıllık izindeyim bakalım 2 hafta sonra. Naapcam
Bebiş karnımız da bizde yatarak büyüycez sanırım uyku var ya hani halsizlik de cabası kolumu kaldıracak hali olmaz mı hiç insanın ya daha yıllık izindeyim bakalım 2 hafta sonra. Naapcam
Kızlar ya bişey sorcam ilk gebelik haberimi izmir de öğrendim
Ankara da yaşıyorum, yarın artık burda başlıycam rutin tahliller ve rakiplerim için
Sormak istediğim ben SAT ı tam gününü hatırlamıyorum gün gün değişiklik gösterdiği için
Sadece ağustosun ilk haftası diye biliyorum
SiCe bu sıkıntı olurmu, gelişim takibi için
Kızlar bugun 2’li test için doktordaydım ultrasonda çok şükür bir tersliğe rastlanmadı kan da versim bir hafta sonra alıcam sonucu gittiğim doktor iyi bir prof du ve %95 cinsiyetinide öğrendim Allah sağlıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah kaybı olan arkadaşlar için çok üzgünüm benim de daha önceden iki kaybım var inanıyorum ki Allah ol der ve olur en doğru zamanda en iyi şekilde inşallah