Kızlar ya bişey sorcam ilk gebelik haberimi izmir de öğrendim
Ankara da yaşıyorum, yarın artık burda başlıycam rutin tahliller ve rakiplerim için
Sormak istediğim ben SAT ı tam gününü hatırlamıyorum gün gün değişiklik gösterdiği için
Sadece ağustosun ilk haftası diye biliyorum
SiCe bu sıkıntı olurmu, gelişim takibi için
kızlar bende kılarken bazen çok zorlanıyorum mümkün olduğunca ezan okunduğu gibi kılmaya çalışıyorum
ama bazen midem falan kötü oluyor oturarak kılıyorum
hiç kılmamak daha kötü o yüzden inşallah güzelce kılarız
kızlar bende kılarken bazen çok zorlanıyorum mümkün olduğunca ezan okunduğu gibi kılmaya çalışıyorum
ama bazen midem falan kötü oluyor oturarak kılıyorum
hiç kılmamak daha kötü o yüzden inşallah güzelce kılarız
ilk çocuğu olacaklar bol bol uyuyun son aylar uyunmuyor zaten istesenizde
ve ikinci çocukları olacaklar uyuyamıyor dün 7 de kalktık az tv izlerken gözümü kapatayım dedim çocuk kendini atarken şak kafama bir vurdu ben ağlıyorum o benden daha çok ağlıyor
öğlen eve geldik annemden eşim bahçede işi vardı oğlanı da al dedim aldı ama ben uyuyacakken geldi sensiz oynamak istemiyorum ben dedi zorla namazı kıldım o derece bekleyemedi indik bahçeye
zor yani dinlenmek cidden hayırla ikinci gelince sıfır uyku günlerime geri dönücem
oğlum 3 ay gece gündüz ağladı başlarda çok çok zorlandım inşallah ikinci o derece olmaz
İlk oğlum 8 yaşında kardeş istiyorum diye tutturdu ona sebep hemde çok ertelemiştik 2.yapalım dedik , 1.5 sene geçti olmadı Abisi gibi mayısta doğdu.Öbür ay işe başlayacaktım , 3. Hamileymişim biz şook Buda Mayıs doğumlu ,hayırlısı böyleymiş
Merhaba kızlar : Bugün 9+1 olduk 22 Temmuzda bir düşüğüm oldu gelişimi olmadığı için onun için hep endişeliyim acaba kalbi atıyor mu ne durumda gelişimi nasıl vs . Bir sonraki kontrolüm 8 Kasım daha çok var :/ Birde şöyle bir durum var eşim ve bende kan uyuşmazlığı var önceki gebelikte iğne yaptırmıstım .Doktorum kendi hastanesinde test yaptırdı pozitif çıktı baya morali bozuldu nasıl olur ama olmamlı sen iğne olmustun vs dedi sonra hata vardır başka hastanede baktır dedi orda da negatif çıktı baya sevindi şükür suan sorun yok o zaman dedi ama benim içim hep tedirgin. Konu hakkında bilgisi olan var mı . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Merhaba kızlar : Bugün 9+1 olduk 22 Temmuzda bir düşüğüm oldu gelişimi olmadığı için onun için hep endişeliyim acaba kalbi atıyor mu ne durumda gelişimi nasıl vs . Bir sonraki kontrolüm 8 Kasım daha çok var :/ Birde şöyle bir durum var eşim ve bende kan uyuşmazlığı var önceki gebelikte iğne yaptırmıstım .Doktorum kendi hastanesinde test yaptırdı pozitif çıktı baya morali bozuldu nasıl olur ama olmamlı sen iğne olmustun vs dedi sonra hata vardır başka hastanede baktır dedi orda da negatif çıktı baya sevindi şükür suan sorun yok o zaman dedi ama benim içim hep tedirgin. Konu hakkında bilgisi olan var mı . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
mrb bizdede var kan uyuşmazlığı 2. çocuk için nasıl oluyor doktorum not aldı benimde ilkinde iğne olmuştum 28. haftada ve doğum sonrası 72 saat geçmeden
Arkadaşım ilaç kullanmıyorsun sanırım benzr durumu seninki kadar olmasa da 3 hafta kadar yaşadım ilaç içmeden çok zordu. Doktorum ilaç verdi şükür dedim. Yazık çekme bu kadar. Ha ilaçla da oluyorsa bulantın onu bilemem tabi sabır o zamanda. Allah yardımcın olsun
Benim ikizlerim var bir 13 kg bir 11 ikisini de mecbur kalinca aldim kucagima hatta bir kez ikisini aldim onun disinda dikkat etmeye calisiyorum ama yardimci olacak kimse yok mecbur her isimi de kendim yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım şükür inşallah da yasamam