Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba; sayfada eskiyim ama sizinle tanışmadık. Çok merak ettim neden bu derece bir yönlendirme olmuş? Sonlandırmak falan? Sonuçta bebek iyi adet söktürücü ile bir zarar olmadığı belli,çok merak ettim
Perintolog çok acımasızdı bende anlamadım saatine bakıp istersen hemen seni yukarıya alıp gebeliğini sonlandıralım dedi

Hiç kalbine kötü bir şey getirme....Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...dr lar genelde en kötüsünü söylerler...moralini bozma
Nurtopu gibi de olabilir, organlarında Bi problem de olabilir diyo
E bu durum her gebe de de var doğru değilmiş
Böyle bi sçıklsma olabilir mi

Allahımmm inşallahhh canım ya

Benim.abimin ikizleri icin neler dediler neler doktorlar peritonoglar ama yengem amiyosentez bile yaptirmadi veren Allah alan Allah dedi herşey kabulüm dedi ve sonuç ikiz prensesler 1 yaşlarini geçtiler

Kızlar ter kokusu değişen var mı. Bu da mı hormonlardan ya
Benim de ya bu ara durup dururken kendimi koklarken buluyorum yogun bir ter kokusu var ve daha once kendimde boyle bir koku duymamistim. Ben de lazer epilasyon kullanmistim ondan olabilir diye dusundum ama son birkac gundur var yani hormonlardan olmasi cok muhtemel

Yani afedersin keskin bi koku insanın dikkatini çekiyor. Yalnız değilsem hormonlara bağlıyorum artık gece gündüz duş alırız. Gerçi duştan sonra koltuk altına karbonat sürmek tam 24 saat mis gibi koruma sağlıyor.

Perintolog çok acımasızdı bende anlamadım saatine bakıp istersen hemen seni yukarıya alıp gebeliğini sonlandıralım dedi

allah aşkına küfür edicektim şimdi de kendimi zor tutuyorum,kuzum başka doktor mu yok allah aşkına hangi şehirdesin sen? Ben o ilaçların bebeğe zararı olmadığını çok iyi biliyorum,millet kortizonlar vuruluyor be hamileyken daha neler. Derhal başka doktor bul kendine aaaaa ateş bastı beni

Ankara canım koskoca şehir hastanesin de dediler

Ya şehir hastanelerindeki doktorlar çok acımasızlar işimiz bitse de gitsek modundalar. İmkanın varsa özel bir hastanede çalışan ya da muayenehanesi olan bir doktordan da görüş al.
Bencede banada daha çok erken olmasına yalandan baktı dış gebelik olabilir dedi,özel e gitcem ama eski turgut özal Sami ulus beştepe deki devlete göre çok iyi tavsiye ederim

İsranbuldaysan gittiği. Dr bülent kars perinatolog aynı zamanda.kesınlıkle tavsoye ederım.arkadasa katılıyorum dr konusunda

Ya şehir hastanelerindeki doktorlar çok acımasızlar işimiz bitse de gitsek modundalar. İmkanın varsa özel bir hastanede çalışan ya da muayenehanesi olan bir doktordan da görüş al.
Katılıyorum. O dev kampüs hastaneden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…