Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
Ama gebelikte ilaç kullanımı olduğu için perinataloji ye yönlendirdi herşey olabilir de nur topu gibi Bi çocukda dünyaya getirebilirsin, senin kararın eğer gebeliğini sonlandırmak istersen hemen alalım 10. Haftadasın dedi
Bende gebeliğimi dvm ettirmek istiyorum diye imza attım
İnanıyorum ben Allahın da izni ile hiçbirşey olmayacak

Merhaba; sayfada eskiyim ama sizinle tanışmadık. Çok merak ettim neden bu derece bir yönlendirme olmuş? Sonlandırmak falan? Sonuçta bebek iyi adet söktürücü ile bir zarar olmadığı belli,çok merak ettim

canım çok güzel haberler aslında bende 6+3 de gittim ve kalp atışını göremedi duyamadı o yüzden beklemekte gerçekten fayda var 8 haftada tam duydum benimde korkularım vardı
içini çürütme güzelce duanı et hayırla inşallah evladın gelişim sağlar

Hiç kalbine kötü bir şey getirme....Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...dr lar genelde en kötüsünü söylerler...moralini bozma

inşallah canım için rahat edecekse git perinatolağa ama kafam daha çok karışır diyorsanda sen bilirsin tabiki
doktorlar ne kadar rahat cidden sonlandırma konusunda ya

Kızlar aranızda namaz kılan var mı? Resmen halsizlikten namaza eriniyorum kendime çok kızıyorum. Biri bişey dese de motive etse beni
Offf ben de senin gibiyim. Hamilelikten önce hepsini kılardım. İlk öğrendiğim birkaç hafta dadevam ettim ama haftalar ilerledikçe ve benim uyku hali ile yorgunluk arttıkça resmen boşladım şu an günde bir vakti ya kılıyorum ya kılamıyorum kendime çok kızıyorum...
Merhaba kızlar, kabızlık sorunu çok olan var mı benim gibi
Ben de öyleyim 4-5 günde bir tuvalete çıkıyorum ve çok zorlanıyorum. Karın ağrısı falan da yapıyor. Doktorum ıkınmak da iyi değil dedi lavman gibi bi ilaç verdi çok zorlanırsan bunu yap dedi ama ben yapmamak için direniyorum resmen

Canlanmış bebek kolu bacağı oluşuyor,korkmayın hiçbirşey olmayacak içiniz rahat olsun,eskilerden neler duyuyoruz,bişey olsaydı ilk haftalarda kanamayla atılırdı bu ilaçtan..ol diyen Rabbimin işi çok güzel mucize vermiş nur topu gibi doğacak ve buda sizin gebelik anılarınızda büyük bir mucize olarak kalacak

İlk gebeligim ve ne kadar sakin gorunsemde stres yaptım eşime belli etmiyorum.
Lekelenme yok kanama yok gebeliğe dair tüm septomlar mevcut..
Ama kendim bu sürekli farklı bilgiler nedeniyle hamileyim diyemiyorum..kendime dahi.
Unv.hastanesine gitmeden önce tip merkezine 2.kez gittiğim Dr da gelişmemiş geçen hafta da aynı ebatta idi dedi birde hepten moral dipte..
Gelişmez tabi..bulantilardan ağzıma birşey alamıyorum ki :/
Yarını da hayırlısıyla ile bi atlatalım bakalım.

Daha erken arkadaşım,
Daha çok erken 8 haftayı bulmadan normal böyle olması ki minicikte olsa gözükmüş geç döllenmiştir belki,yeni yeni canlanıyordur

Kızlar ter kokusu değişen var mı. Bu da mı hormonlardan ya

Valla ben ya da burnumuz hassaslaştı her şey kokuyor gibi geliyor. Kendinden kokusundan tiksinir mi insan yumuşatıcı kokuları parfüm kokuları önceden huzur veren kokulardan bile tiksindim
Benim ter kokum eskiden böyleyse ve ben şimdi fark ediyorsam eyvah çevremdekilerin haline

yok yok benim ter kokum değişti, ama dediğin gibi yemekten tiksinmiyorum şampuandan deodoranttan nefret ediyorum.

İlk kayıptan sonra oğlumda öyle kaygılar yaşadım ki 13.hafta da gözlerime inanamadım elleri ayakları cinsiyeti nasıl bir mucizedir diye hem ağladım hem çok gülmüştüm,bu sefer hiç stres yapmıcam diyorken çünkü içimizde büyüyen mucizeyi hissetmenin ne kadar özel olduğunu,olacağın önüne geçilmediğini keyfini çıkarmam gerektiğini düşünüyordum,tabi belirtiler zorluyor,hele kucak ve ilgi bekleyen çocukla çok dikkatte edemiyorum,Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,birkaç kez yaşanan bu anlarıda vesveselerden uzak yaşamaya çalışalım,doğumdan sonra özlüyor insan aradaki bağ öyle müthiş ki bazen elini karnına koyuyorsun bir boşluk sanki bu güzel duyguları kaygılarla değil,mutluluklarla yaşayalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…