- 18 Temmuz 2013
- 370
- 389
- 103
Kızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
Ama gebelikte ilaç kullanımı olduğu için perinataloji ye yönlendirdiherşey olabilir de nur topu gibi Bi çocukda dünyaya getirebilirsin, senin kararın eğer gebeliğini sonlandırmak istersen hemen alalım 10. Haftadasın dedi
Bende gebeliğimi dvm ettirmek istiyorum diye imza attım
İnanıyorum ben Allahın da izni ile hiçbirşey olmayacak
Çalışıyorum cnm o yüzden sık ememiyor kuzum ama göğüs uçlarım haşat oldu nedense hassaslaştı.ben 21 aylıkken bıraktırdım cidden canıma tak etmişti çünkü 2 dk da bir gelip emerdi resmen boğuluyordum artık
canım çok güzel haberler aslında bende 6+3 de gittim ve kalp atışını göremedi duyamadı o yüzden beklemekte gerçekten fayda var 8 haftada tam duydum benimde korkularım vardıKizceler selam..
Dr boş gebelik olabilir demişti diye yazmıştım hatırlayan varsa..
1 hafta bekleyip başka bir dr a gittim..o bebeği gördü..
1 hafta sonra yani dün aynı Dr a bu kez kalp atışı için gittim kalbi duyamadi..
7 haftalık dedi süre olarakda..
Bizde aynı gün bi unv.hastanesine gittik..
Beta 36.959 çıktı.
Alttan kontrolde Dr bebeği yine gördüğünü söyledi hatta hareket halinde daha ziyade minik kalp atimini işaret eden ekranı bana da gösterdi..
Gerçekten gördüm minicik bi detay ama içinde kalp atışına benzeyen hareket vardı.
Bu Dr da 6 +3 olarak görüyorum ben dedi..
Oda yine bi kaç gün beklemekten bahsetti.
Şimdi yarın esas Dr da randevum var..
Bakalım o ne diyecek..
Bu belirsizlikler yüzünden sevinemiyorum gebeliğime ayrıca tüm şevkim alt üst oldu..
Ve öyle ki 3 Dr da ne kadarlık olduğu konusunda farklı bilgiler veriyor o ayrica sinir bozucu..
İçimde bebek var mı bilmiyorum..
Yaşıyor mu bilmiyorum..
Kaç haftalık bilmiyorum..
Beta bu haftalarda bu kadar yüksek olur mu tehlike mi arz ediyor bilmiyorum..
Hakkımızda hayırlısı.
Bizim için dua eder misiniz..
Evet 2 gündür bendede var kanama ağrı yanma vs olmadigi sürece normaldir diye düşünüp önemsemedimKızlar çamaşırımı ıslatan ama kurulduğunda leke bırakmayan su gibi bi akıntım var. Yaşayan var mı?
Hiç kalbine kötü bir şey getirme....Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...dr lar genelde en kötüsünü söylerler...moralini bozmaKızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
Ama gebelikte ilaç kullanımı olduğu için perinataloji ye yönlendirdiherşey olabilir de nur topu gibi Bi çocukda dünyaya getirebilirsin, senin kararın eğer gebeliğini sonlandırmak istersen hemen alalım 10. Haftadasın dedi
inşallah canım için rahat edecekse git perinatolağa ama kafam daha çok karışır diyorsanda sen bilirsin tabikiKızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
Nasil gidiyorrr hic sesin yok
Offf ben de senin gibiyim. Hamilelikten önce hepsini kılardım. İlk öğrendiğim birkaç hafta dadevam ettim ama haftalar ilerledikçe ve benim uyku hali ile yorgunluk arttıkça resmen boşladım şu an günde bir vakti ya kılıyorum ya kılamıyorumKızlar aranızda namaz kılan var mı? Resmen halsizlikten namaza eriniyorum kendime çok kızıyorum. Biri bişey dese de motive etse beni
Ben de öyleyim 4-5 günde bir tuvalete çıkıyorum ve çok zorlanıyorum. Karın ağrısı falan da yapıyor. Doktorum ıkınmak da iyi değil dedi lavman gibi bi ilaç verdi çok zorlanırsan bunu yap dedi ama ben yapmamak için direniyorum resmenMerhaba kızlar, kabızlık sorunu çok olan var mı benim gibi
Canlanmış bebek kolu bacağı oluşuyor,korkmayın hiçbirşey olmayacak içiniz rahat olsun,eskilerden neler duyuyoruz,bişey olsaydı ilk haftalarda kanamayla atılırdı bu ilaçtan..ol diyen Rabbimin işi çok güzel mucize vermiş nur topu gibi doğacak ve buda sizin gebelik anılarınızda büyük bir mucize olarak kalacakKızlar daha önce de bahsetmiştim Tarlusal (adet söktürücü) kullanmıştım. Bugün yaşadığım şehirde ilk Dr a geldim 10 haftalık gebelik çok şükür kalp sesleri de pozitif
canım çok güzel haberler aslında bende 6+3 de gittim ve kalp atışını göremedi duyamadı o yüzden beklemekte gerçekten fayda var 8 haftada tam duydum benimde korkularım vardı
içini çürütme güzelce duanı et hayırla inşallah evladın gelişim sağlar
2. Büyüdü rahatım artık derken, hala alışamadım tekrar başa dönmek korkutuyorAaaa masallah 3. Tane walla Allah kolayliklar versin ve Allag bağışlasın
Daha erken arkadaşım,Kizceler selam..
Beta 36.959 çıktı.
Alttan kontrolde Dr bebeği yine gördüğünü söyledi hatta hareket halinde daha ziyade minik kalp atimini işaret eden ekranı bana da gösterdi..
Gerçekten gördüm minicik bi detay ama içinde kalp atışına benzeyen hareket vardı.
Bakalım o ne diyecek..
Bu belirsizlikler yüzünden sevinemiyorum gebeliğime ayrıca tüm şevkim alt üst oldu..
Ve öyle ki 3 Dr da ne kadarlık olduğu konusunda farklı bilgiler veriyor o ayrica sinir bozucu..
Yaşıyor mu bilmiyorum..
Hakkımızda hayırlısı.
Daha çok erken 8 haftayı bulmadan normal böyle olması ki minicikte olsa gözükmüş geç döllenmiştir belki,yeni yeni canlanıyordurKizceler selam..
Beta 36.959 çıktı.
Bakalım o ne diyecek..
Yaşıyor mu bilmiyorum..
Hakkımızda hayırlısı.
Daha erken arkadaşım,
Daha çok erken 8 haftayı bulmadan normal böyle olması ki minicikte olsa gözükmüş geç döllenmiştir belki,yeni yeni canlanıyordur
Valla ben ya da burnumuz hassaslaştı her şey kokuyor gibi geliyor. Kendinden kokusundan tiksinir mi insanKızlar ter kokusu değişen var mı. Bu da mı hormonlardan ya
Benim ter kokum eskiden böyleyse ve ben şimdi fark ediyorsam eyvah çevremdekilerin halineValla ben ya da burnumuz hassaslaştı her şey kokuyor gibi geliyor. Kendinden kokusundan tiksinir mi insanyumuşatıcı kokuları parfüm kokuları önceden huzur veren kokulardan bile tiksindim
İyiyim bende cok şükürAllah bugünümüzü aratmasın hemşehrim,çok şükür sıkıntımız yok,inşallah iyiyiz :) sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?