Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sizdede ağzında acı tat olan oldumu şeker bi ilaç gibi zehir tat veriyo ve geçtimi gectiyse ne zaman geçti 2 buçuk kg vermişim hamile kaldığımdan bu yana hiç bişey yiyemiyorum yedigimde cikiyo

mrb bizdede var kan uyuşmazlığı 2. çocuk için nasıl oluyor doktorum not aldı benimde ilkinde iğne olmuştum 28. haftada ve doğum sonrası 72 saat geçmeden
Canim benim 6+3 de kanamam oldu hemen yine igne yaptirdi doktorum. Kanama yoksa haftan gelince vurulucaksin yine bana doktorum 12hafta kadar koruyacak seni bu igne dedi

Masallah Allah korusun insallah hicbirsey olmaz, yani demeki agir kaldirmakla egilmekle kalkmakla hicbirsey olmaz,, tesekürler kizlar

28 ekim ama ögleden sonra tatil 29 ekim bayram 30 ekimde gel dedi doktorum ikili test icin o zaman yüzdelik verebilirim dedi 16. Haftada netlik kazanir dedi
Ben en son doktora 6+3de gittim simdi randevu aldim 31ekimde ben de gidicem bakalim insallah ogreniriz

Kizceler selam..
Dr boş gebelik olabilir demişti diye yazmıştım hatırlayan varsa..
1 hafta bekleyip başka bir dr a gittim..o bebeği gördü..
1 hafta sonra yani dün aynı Dr a bu kez kalp atışı için gittim kalbi duyamadi..
7 haftalık dedi süre olarakda..
Bizde aynı gün bi unv.hastanesine gittik..
Beta 36.959 çıktı.
Alttan kontrolde Dr bebeği yine gördüğünü söyledi hatta hareket halinde daha ziyade minik kalp atimini işaret eden ekranı bana da gösterdi..
Gerçekten gördüm minicik bi detay ama içinde kalp atışına benzeyen hareket vardı.
Bu Dr da 6 +3 olarak görüyorum ben dedi..
Oda yine bi kaç gün beklemekten bahsetti.
Şimdi yarın esas Dr da randevum var..
Bakalım o ne diyecek..
Bu belirsizlikler yüzünden sevinemiyorum gebeliğime ayrıca tüm şevkim alt üst oldu..
Ve öyle ki 3 Dr da ne kadarlık olduğu konusunda farklı bilgiler veriyor o ayrica sinir bozucu..
İçimde bebek var mı bilmiyorum..
Yaşıyor mu bilmiyorum..
Kaç haftalık bilmiyorum..
Beta bu haftalarda bu kadar yüksek olur mu tehlike mi arz ediyor bilmiyorum..

Hakkımızda hayırlısı.
Bizim için dua eder misiniz..

Kötü düşünme hiç canım dua ettim edicem de kurban olduğum rabbim bu sevincini sağ salim kucağına aldırtarak yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…